Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Hydrofiele Luiers

Bébé-Jou hydrofiele luiers

 

Bébé-Jou hydrofiele luiers zijn een onmisbaar onderdeel van de baby-uitzet. Je gebruikt deze de hele dag door. Een hydrofiele luier van Bébé-Jou is allereest heel handig als spuugdoek. Afhankelijk van het formaat, gebruik je een hydrofiele luier van Bébé-Jou ook als handdoek na het badderen van je kindje, als lakentje of beschermdoek tegen de zon. Tenslotte is een Bébé-Jou hydrofiele luier ook gewoon als herbruikbare luier te gebruiken, ook al kopen veel ouders deze niet meer voor dat doel. Hydrofiele luiers van Bébé-Jou zijn dus heel multifunctioneel. Je hebt er niet snel teveel van.

Lees meer...

Hydrofiele luiers van Bébé-Jou met allerlei prints

Meestal is ons assortiment hydrofiele luiers van Bébé-Jou heel uitgebreid. De doeken zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren. Sommige hydrofiele luiers van Bébé-Jou zijn bedrukt met leuke dessins, zoals junglebladeren, een zebra- of stippenpatroon. Sommige hydrofiele luiers worden per drie geleverd. Twee stuks zijn dan bedrukt met dessins en één is er effen.

Over Bébé-Jou

Naast hydrofiele luiers verkopen wij ook badjes en bijhorende items van Bébé-Jou. Je kunt een compleet badset van Bébé-Jou kopen, inclusief aankleedkussen, luieremmer, kam, borstel, nagelknippertje, nagelvijl, nagelschaartje en billendoekjesbox. De badstandaard dien je er meestal apart bij te kopen. Het handige van een Bébé-Jou badset is dat je bijna alle spullen die je nodig hebt voor het badavontuur van je kindje compleet hebt. Ook passen alle items mooi bij elkaar. Verder verkopen wij van Bébé-Jou ook slabbetjes, washandjes, waskommen, badponcho’s, badcapes en noem maar op. Bébé-Jou hydrofiele luiers en andere items zijn online te bestellen via onze webshop. Jij krijgt je bestelling al de volgende dag thuisbezorgd, mits wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur hebben ontvangen. Dit is alleen mogelijk als de bestelde producten bij ons op voorraad zijn.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

9 producten

Populariteit
  • Bebe-Jou Pure Cotton Hydrofiele Doek 70 x 70 cm
    19,99 Adviesprijs 0,-
Filteren

9 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader