hydrofiel

Elodie Details hydrofiele luiers

 

Hydrofiele luiers zijn echt een musthave wanneer je een kindje hebt gekregen. Het zijn echte wonderdoeken en kunnen voor diverse doeleinden gebruikt worden. Zo kunnen hydrofiele luiers gebruikt worden als omslagdoek om je kindje er heerlijk in te wikkelen. Ook kunnen hydrofiele luiers gebruikt worden om je kindje na een wasbeurt af te drogen. En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden. Bij Babypark zijn er verschillende hydrofiele luiers te verkrijgen.

 

Lees meer...

Stijlvolle Elodie Details hydrofiele luiers

De hydrofiele luiers van Elodie Details vallen echt op door de stijlvolle all-over prints. Zo heb je Elodie Details hydrofiele luiers die een marmerdessin hebben of een dessin met een oosters tintje. De Elodie Details hydrofiele luiers worden per twee stuks geleverd, één hydrofiele luier in effen kleur en één hydrofiele luier met een print. De hydrofiele luiers van Elodie Details zijn gemaak van bamboe en katoen. Bamboe zorgt ervoor dat de Elodie Details hydrofiele luier zacht, licht en ademend is. Ook droogt bamboe sneller dan normaal katoen, het heeft dus een betere absorptievermogen.

 

Over Elodie Details

Elodie Details is een Zweeds merk dat in 2006 is begonnen met het produceren van producten voor baby en kind. Naast dat Elodie Details hydrofiele luiers in haar collectie heeft zijn er ook andere producten van Elodie Details verkrijgbaar, zoals Elodie Details opbergmanden, Elodie Details voetenzakken en Elodie Details dekens te verkrijgen. Op de website vind je alle producten van Elodie Details. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Elodie Details Bamboe Tender Blue Hydrofiele Doek

  De Elodie Details Bamboe Tender Blue Hydrofiele Doek is onmisbaar in de verzorging van je kleine kindje. De hydrofiele doek is gemaakt van zacht en soepel materiaal en heeft de afmeting van 80 x 80 cm.
  19,90
 • Quick view

  Elodie Details Bamboe Meadow Blossom Hydrofiele Doek

  De Elodie Details Bamboe Meadow Blossom Hydrofiele Doek is onmisbaar in de verzorging van je kleine kindje. De hydrofiele doek is gemaakt van zacht en soepel materiaal en heeft de afmeting van 80 x 80 cm.
  19,90
2 Resultaten
Trustpilot