hydrofiel

Liewood Hydrofiele Luiers

 

Liewood hydrofiele luiers zijn onmisbaar voor de babyuitzet. Je gebruikt deze de hele dag door: als spuugdoekje, als handdoek, als beschermingsdoek tegen de zon of gewoon als luier. Liewood hydrofiele luiers komen altijd van pas. Het is dan ook aan te raden om hier meerdere exemplaren van te bestellen.

 

Lees meer...

Handige eigenschappen van Liewood hydrofiele luiers

Liewood hydrofiele luiers zijn heel vocht absorberend. Zijn deze doeken eenmaal nat, dan drogen ze ook weer vrij snel op. Vanzelfsprekend zijn Liewood hydrofiele luiers heel goed uitwasbaar in de wasmachine. De doeken hebben zelfs één bijzondere eigenschap: hoe vaker je ze wast, hoe zachter ze worden.

 

Liewood hydrofiele luiers in allerlei kleuren

Liewood hydrofiele luiers zien er heel leuk uit. Meestal zijn deze bedrukt met leuke motiefjes en zijn deze verkrijgbaar in meerdere, trendy kleuren. Liewood hydrofiele luiers bestel je eenvoudig online via onze webshop. Wij bezorgen je aankoop bij je thuis.Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Liewood Hannah Leo Hydrofieldoek Beige Beauty 2 Stuks

  De Liewood Hannah Leo Hydrofieldoek Beige Beauty 2 Stuks is gemaakt van duurzaam katoen en voelt zacht aan. De doek is geschikt voor diverse doeleinden, gebruik het doekje bijvoorbeeld als inbakerdoek of wiegdeken.
  14,-
 • Quick view

  Liewood Hannah Classic Dot Hydrofieldoek 2 Stuks

  De Liewood Hannah Classic Dot Hydrofieldoek 2 Stuks is gemaakt van duurzaam katoen en voelt zacht aan. De doek is geschikt voor diverse doeleinden, gebruik het doekje bijvoorbeeld als inbakerdoek of wiegdeken.
  14,-
2 Resultaten