hydrofiel

Lodger hydrofiele luiers

 

Een tip voor toekomstige ouders is om zoveel mogelijk hydrofiele luiers in huis te halen. Deze sterke vochtabsorberende doeken zijn veelzijdig. Zo kan je een hydrofiel doek gebruiken als speelkleed of voor over een aankleedkussen, als handdoek of als spuugdoek tijdens het voeden. Babypark heeft een ruime collectie aan hydrofiele luiers.

 

Lees meer...

Hippe Lodger hydrofiele luiers

De Lodger hydrofiele luiers zijn gemaakt van 100% katoen en zijn super zacht en goed ademend. De hydrofiele luiers van Lodger zijn wasbaar in de wasmachine op 30°C. De Lodger hydrofiele luiers zijn verkrijgbaar in verschillende effen kleuren, maar ook met een printje. Grafische vormen zoals kruisjes, streepjes en driehoekjes voeren de boventoon in de prints. Kortom: wil je voor een hippe hydrofiele luier gaan, kies er dan eentje van Lodger uit!

 

Over Lodger

Lodger is een Nederlands merk dat producten voor baby’s ontwikkelt en produceert. Een kenmerk van de producten van Lodger is dat alle Lodger producten gebreid zijn. Op onze website zijn er diverse producten van Lodger verkrijgbaar. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Lodger Ciumbelle Hydrofieldoek 70 x 70 cm

  De Lodger Ciumbelle Hydrofieldoek 70 x 70 cm is multifunctioneel en kan bijvoorbeeld gebruikt worden als slab. De hydrofieldoek is gemaakt van 100% katoen en voelt zacht aan. De doek heeft de afmeting 70 x 70 cm.

  Normale prijs: 6,90

  Special Price 6,72

 • Quick view

  Lodger Tribe Hydrofieldoek 70 x 70 cm

  De Lodger Tribe Hydrofieldoek 70 x 70 cm is multifunctioneel. De hydrofieldoek is gemaakt van 100% katoen en voelt zacht aan. De doek beschikt over afmetingen van 70 x 70 cm.
  6,99
 • Quick view

  Lodger Tribe Flower Hydrofieldoek 3 Stuks

  De Lodger Tribe Flower Hydrofieldoek 3 Stuks komt altijd van pas als je onderweg bent. De stijlvolle doek is bijvoorbeeld te gebruiken als onderlegger tijdens het verschonen, slab, spuugdoek of wikkeldoek.
  23,90
 • Quick view

  Lodger Tribe Flower Hydrofieldoek 2 Stuks 120 x 120 cm

  De Lodger Tribe Flower Hydrofieldoek 2 Stuks 120 x 120 cm komt altijd van pas als je onderweg bent. De stijlvolle doek is bijvoorbeeld te gebruiken als onderlegger tijdens het verschonen, slab of als spuugdoek.

  Normale prijs: 34,90

  Special Price 32,99

 • Quick view

  Lodger Tribe Hydrofieldoek Rosewood 3 Stuks

  De Lodger Tribe Flower Hydrofieldoek Rosewood 3 Stuks komt altijd van pas als je onderweg bent. De stijlvolle doek is bijvoorbeeld te gebruiken als onderlegger tijdens het verschonen, slab of als spuugdoek.

  25,90

  23,90

5 Resultaten
Trustpilot