Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Hydrofiele Luiers

Hydrofiele Luiers

Lodger hydrofiele luiers

 

Een tip voor toekomstige ouders is om zoveel mogelijk hydrofiele luiers in huis te halen. Deze sterke vochtabsorberende doeken zijn veelzijdig. Zo kan je een hydrofiel doek gebruiken als speelkleed of voor over een aankleedkussen, als handdoek of als spuugdoek tijdens het voeden. Babypark heeft een ruime collectie aan hydrofiele luiers.

 

Lees meer...

Hippe Lodger hydrofiele luiers

De Lodger hydrofiele luiers zijn gemaakt van 100% katoen en zijn super zacht en goed ademend. De hydrofiele luiers van Lodger zijn wasbaar in de wasmachine op 30°C. De Lodger hydrofiele luiers zijn verkrijgbaar in verschillende effen kleuren, maar ook met een printje. Grafische vormen zoals kruisjes, streepjes en driehoekjes voeren de boventoon in de prints. Kortom: wil je voor een hippe hydrofiele luier gaan, kies er dan eentje van Lodger uit!

 

Over Lodger

Lodger is een Nederlands merk dat producten voor baby’s ontwikkelt en produceert. Een kenmerk van de producten van Lodger is dat alle Lodger producten gebreid zijn. Op onze website zijn er diverse producten van Lodger verkrijgbaar. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld, betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

7 producten

Populariteit
  • Lodger Ciumbelle Hydrofieldoek 70 x 70 cm
    6,90 Adviesprijs 0,-
  • Filteren

    7 producten

    Populariteit
    Oval loader