1 Resultaten
  • Quick view Beaba Leerslabbetje

    Beaba Leerslabbetje

    Uit voorraad leverbaar
    10,50
1 Resultaten

Béaba slabbetjes

 

Slabbetjes zijn onmisbaar tijdens het eten en drinken. Door het gebruik van een slabbetje voorkom je dat de kleding van je kindje vies wordt. Er zijn verschillende soorten slabben te koop, zo heb je slabben met of zonder een opvanggootje, slabben van plastic en slabben van stof. Slabbetjes zijn verkrijgbaar in vele kleuren en leuke prints. Bij Babypark zijn er genoeg leuke slabbetjes te verkrijgen.

 

Vrolijke Béaba slabbetjes

Het merk Béaba heeft vrolijke slabbetjes in haar collectie. De Béaba slabbetjes zijn gemaakt van soepel kunststof materiaal en hebben een stoffen bandje voor om het nekje van je kindje. Doordat de Béaba slabbetjes gemaakt zijn van kunststof materiaal zijn ze makkelijk afwasbaar onder de kraan en hoeven ze dus niet gewassen te worden in de wasmachine. Ook zijn de Béaba slabbetjes voorzien van een opvangbakje waar het geknoeide eten in terecht komt. De Béaba slabbetjes zijn te gebruiken vanaf 4 maanden. Laat je kindje tijdens het eten gebruik maken van het Béaba lepel- en vorksetje.

 

Over Béaba

Béaba is een Frans merk en opgericht in 1989. Het merk produceert vooral producten die te maken hebben met het maken en eten van voedsel voor baby’s. Het bekendste product van Béaba is de Babycook, een keukenapparaat waarmee je makkelijk voedsel voor je kindje kan stomen en fijn malen. Naast de Babycook heeft Béaba ook een uitgebreide collectie aan Béaba voedselbakjes, Béaba afdruiprekken die speciaal bedoeld zijn voor drinkflessen en Béaba eet- en drinkgerei. Op onze website vind je de actuele producten van Béaba.