Liewood slabbers

 

Dankzij een slabber van het Deense merk Liewood blijven de kleren van je kindje ook tijdens het eten zoveel mogelijk schoon. Liewood slabbers zijn praktisch in gebruik en voelen comfortabel aan. Je maakt deze slabbers meestal dicht met behulp van drukknoopjes. Liewood slabbers zijn verstelbaar, zodat ze bij elk kindje heel nauw aansluiten.

 

Lees meer...

Liewood slabbers van biologisch katoen

Liewood vindt de zorg voor het milieu belangrijk. Liewood maakt veel gebruik van organische stoffen. De meeste Liewood slabbers zijn gemaakt van biologisch katoen.

 

Liewood slabbers met een Scandinavisch tintje

Liewood slabbers zien er heel fashionable uit. Veel Liewood slabbers zijn bedrukt met grappige dierenprints, zoals een konijnenkop of een kattensnuitje. Verder zijn Liewood slabbers beïnvloed door typische Scandinavische designtrends. Wacht niet langer en bestel vandaag nog jouw meest gewenste Liewood slabbers online via onze webshop.Lees minder...
10 Resultaten
 • Quick view

  Liewood Theo Rabbit Slab

  Deze Liewood Theo Rabbit Slab is praktisch én stijlvol. Dankzij de stijlvolle slab blijven de kleertjes van je kindje goed schoon en droog. De slab voelt zacht aan en is gemaakt van duurzaam materiaal.
  17,-
 • Quick view

  Liewood Eva Slab 2 Stuks

  Deze Liewood Eva Slab 2 Stuks is praktisch én stijlvol. Dankzij de stijlvolle slab blijven de kleertjes van je kindje goed schoon en droog. De slab voelt zacht aan en is gemaakt van duurzaam materiaal.
  23,-
 • Quick view

  Liewood Theo Cat Slab Dark Rose

  Deze Liewood Theo Cat Slab Dark Rose is praktisch én stijlvol. Dankzij de stijlvolle slab blijven de kleertjes van je kindje goed schoon en droog. De slab voelt zacht aan en is gemaakt van duurzaam materiaal.
  17,-
 • Quick view

  Liewood Tilda Rabbit Slab Blue Wave 2 Stuks

  Het Liewood Tilda Rabbit Slab Blue Wave 2 Stuks zorgt er voor dat ieder hapje eten een feestje wordt voor je kindje. Je kan de slab eenvoudig bevestigen om de nek van je kindje en gemakkelijk reinigen met een doekje.
  22,-
 • Quick view

  Liewood Tilda Cat Slab 2 Stuks

  Het Liewood Tilda Cat Slab 2 Stuks zorgt er voor dat ieder hapje eten weer een feestje wordt voor je kindje. Je kan de slab eenvoudig bevestigen om de nek van je kindje en gemakkelijk reinigen met een doekje.
  22,-
 • Quick view

  Liewood Andrea Slab 2 Stuks

  Deze Liewood Andrea Slab 2 Stuks is een must-have tijdens het eten of wanneer je kindje veel kwijlt. De stijlvolle bandana is gemaakt van hoogwaardig materiaal en beschikt over een drukknoopsluiting.
  20,-
 • Quick view

  Liewood Merle Longsleeve Slabbetje Dino Mix

  Het Liewood Merle Longsleeve Slabbetje Dino Mix zorgt er voor dat ieder hapje eten weer een feestje wordt voor je kindje. De handige slab kan je eenvoudig bevestigen om de nek dankzij de drukknoopsluiting.
  22,-
 • Quick view

  Liewood Lilja Rabbit Slab 2 Stuks

  Deze Liewood Lilja Rabbit Slab 2 Stuks is praktisch én stijlvol. Dankzij de stijlvolle slab blijven de kleertjes van je kindje goed schoon en droog. De slab voelt zacht aan en is gemaakt van duurzaam materiaal.
  16,-
 • Quick view

  Liewood Merle Panda Longsleeve Slabbetje Stone Grey

  Het Liewood Merle Panda Longsleeve Slabbetje Stone Grey zorgt er voor dat ieder hapje eten weer een feestje wordt voor je kindje. De handige slab kan je eenvoudig bevestigen dankzij de drukknoopsluiting.
  20,-
 • Quick view

  Liewood Lai Slab Dino Mix

  Deze Liewood Lai Slab Dino Mix is praktisch én stijlvol. Dankzij de stijlvolle slab blijven de kleertjes van je kindje goed schoon en droog. De slab voelt zacht aan en is gemaakt van duurzaam materiaal.
  14,-
10 Resultaten