Isoki tassen

Neem de verzorgingsspullen voor je kindje mee in een handige Isoki tas. Ga je met je kindje op pad, dan is zo’n tas in feite onmisbaar. Isoki tassen zijn speciaal gemaakt voor het zo handig en hygiënisch mogelijk vervoeren van bijvoorbeeld luiers, flessen, spenen en billendoekjes. Isoki tassen zien er heel stoer uit. Ook voor mannen zijn veel Isoki tassen heel erg leuk. Lees meer...

Praktische eigenschappen van Isoki tassen

Dankzij de handige, verstelbare schouderband van de meeste Isoki tassen, draag je de tas gemakkelijk mee aan je schouder. In de meeste tassen zit een geïsoleerde flessenhouder, om in geval van lekken te voorkomen dat andere spulletjes nat worden.

Inclusief verschoningsmatje

Bij de luiertas is een verschoningsmatje inbegrepen. Dankzij een verschoningsmatje kun je je kindje overal verschonen, waar je ook bent. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een mooie en praktische Isoki tas online via onze webshop. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis.Lees minder...
9 Resultaten
 • Quick view

  Isoki Easy Access Tote Luiertas Toorak Black

  Met een Isoki Easy Access Tote Luiertas wil je gezien worden. De stijlvolle luiertas is ruim en wordt zeer compleet geleverd, namelijk met schouderband, wisselmatje en flesdrager.
  79,95
 • Quick view

  Isoki Nappy Tote Luiertas

  Deze Isoki Nappy Tote Luiertas is een stijlvolle en zeer praktische verzorgingstas. De luiertas is waterdicht, inclusief handige accessoires en biedt genoeg ruimte voor al de spulletjes van jou en je kindje!

  Normale prijs: 79,95

  Special Price 42,49

 • Quick view

  Isoki Zip Satchel Luiertas

  De Isoki Zip Satchel Luiertas is stijlvol en bevat verschillende vakken waar je allerlei spulletjes in kwijt kunt. De tas is inclusief een geïsoleerde flessenhouder, schouderband en gestoffeerd verzorgingsmatje.

  Normale prijs: 89,95

  Special Price 89,-

 • Quick view

  Isoki Byron Luiertas

  Deze Isoki Byron Luiertas is een stijlvolle en zeer praktische verzorgingstas. De luiertas is waterdicht, inclusief handige accessoires en biedt genoeg ruimte voor al de spulletjes van jou en je kindje!
  89,95
 • Quick view

  Isoki Zip Quilted Luiertas Toorak Black

  De Isoki Zip Quilted Luiertas Toorak Black is stijlvol en bevat verschillende vakken waar je allerlei spulletjes in kwijt kunt. De tas is inclusief een geïsoleerde flessenhouder, schouderband en verschoningsmatje.
  94,95
 • Quick view

  Isoki Zip Satchel Luiertas Stone

  Deze Isoki Zip Satchel Luiertas Stone is een stijlvolle en zeer praktische verzorgingstas. De luiertas is waterdicht, inclusief handige accessoires en biedt genoeg ruimte voor al de spulletjes van jou en je kindje!

  89,95

  89,-

 • Quick view

  Isoki Mini Marlo Luiertas Rugzak Stone

  Met de Isoki Mini Marlo Rugzak Stone ga je stijlvol op pad met je kindje. De tas heeft een hoofdvak en handig voorvakje die sluiten met een rits. Verder is de rugtas gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  39,95
 • Quick view

  Isoki Mini Marlo Luiertas Rugzak

  Met de Isoki Mini Marlo Rugzak ga je stijlvol op pad met je kindje. De tas heeft een hoofdvak en handig voorvakje die sluiten met een rits. Verder is de rugtas gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  39,95
 • Quick view

  Isoki Elliot Luiertas Grey Melange

  Deze Isoki Elliot Luiertas Grey Melange is een stijlvolle en zeer praktische verzorgingstas. De luiertas is waterdicht, inclusief handige accessoires en biedt genoeg ruimte voor al de spulletjes van jou en je kindje!
  84,95
9 Resultaten