Isoki tassen

 

Neem de verzorgingsspullen voor je kindje mee in een handige Isoki tas. Ga je met je kindje op pad, dan is zo’n tas in feite onmisbaar. Isoki tassen zijn speciaal gemaakt voor het zo handig en hygiënisch mogelijk vervoeren van bijvoorbeeld luiers, flessen, spenen en billendoekjes. Isoki tassen zien er heel stoer uit. Ook voor mannen zijn veel Isoki tassen heel erg leuk.

 

Lees meer...

Praktische eigenschappen van Isoki tassen

Dankzij de handige, verstelbare schouderband van de meeste Isoki tassen, draag je de tas gemakkelijk mee aan je schouder. In de meeste tassen zit een geïsoleerde flessenhouder, om in geval van lekken te voorkomen dat andere spulletjes nat worden.

 

Inclusief verschoningsmatje

Bij de luiertas is een verschoningsmatje inbegrepen. Dankzij een verschoningsmatje kun je je kindje overal verschonen, waar je ook bent. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een mooie en praktische Isoki tas online via onze webshop. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis.Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Isoki Nappy Tote Luiertas

  Deze Isoki Nappy Tote Luiertas is een stijlvolle en zeer praktische verzorgingstas. De luiertas is waterdicht, inclusief handige accessoires en biedt genoeg ruimte voor al de spulletjes van jou en je kindje!
  79,95
 • Quick view

  Isoki Zip Satchel Luiertas

  De Isoki Zip Satchel Luiertas is stijlvol en bevat verschillende vakken waar je allerlei spulletjes in kwijt kunt. De tas is inclusief een geïsoleerde flessenhouder, schouderband en gestoffeerd verzorgingsmatje.
  89,95
 • Quick view

  Isoki Zip Quilted Luiertas Toorak Black

  De Isoki Zip Quilted Luiertas Toorak Black is stijlvol en bevat verschillende vakken waar je allerlei spulletjes in kwijt kunt. De tas is inclusief een geïsoleerde flessenhouder, schouderband en verschoningsmatje.

  94,95

  84,95

 • Quick view

  Isoki Easy Access Tote Luiertas Brighton Ivory

  Met een Isoki Easy Access Tote Luiertas wil je gezien worden. De stijlvolle luiertas is ruim en wordt zeer compleet geleverd, namelijk met schouderband, wisselmatje en flesdrager.
  79,95
 • Quick view

  Isoki Byron Luiertas Stone Grey

  De Isoki Byron Luiertas Stone Grey is stijlvol en beschikt over verschillende vakken waar je al je spulletjes in kwijt kunt. De rugzag heeft stevige schouderbanden en wordt geleverd inclusief verschoningsmatje.
  89,95
5 Resultaten