Videofoon voor baby’s

Wie graag zijn kindje in de gaten houdt via een video babyfoon kan prima slagen bij Babypark. In ons assortiment videofoons voor baby’s vind je verschillende babyfoons met camera die passen binnen jouw budget. Sommige videofoon sets zijn zelfs uit te breiden tot 4 camera’s zodat je meerdere ruimtes in de gaten kunt houden. De camera zorgt ervoor dat je snel ziet hoe het er met met jouw kindje voor staat. Als ouder zal je vaak niet enkel op geluid willen afgaan maar ook met je eigen ogen willen zien of alles ok is. Dat kan met een baby videofoon. Je werpt simpelweg een korte blik op het scherm om je gemoedsrust te kunnen sussen. Zo kun je ongestoord verder met waarmee je bezig was zonder dat knagende gevoel te hebben dat je toch moet gaan kijken.

Lees meer...

Videofoon baby assortiment

In ons assortiment vind je camera’s met verschillende functionaliteiten. Draaibaar, op te hangen, infrarood om in het donker te kunnen filmen etc. De zoomfunctie is ook handig wanneer je de camera ophangt of wat verder van je kindje wilt plaatsen omdat je hem/haar bijvoorbeeld aan zo min mogelijk straling wilt blootstellen. Op het gebied van de video babyfoon is de babyfoons met WiFi de modernste variant. Hier heb je geen apart ouderstation nodig, je kunt gewoon jouw smartphone, tablet of pc gebruiken. En door de koppeling van de videofoon aan internet in plaats van een lokaal signaal met beperkt bereik, kun je via WiFi overal ter wereld jouw kindje in de gaten houden. Ideaal wanneer je de oppas met jouw kindje achterlaat en zelf ook even wilt checken hoe het met hem/haar is. Uiteraard dien je op de vakantiebestemming dan wel over WiFi te beschikken.

Baby videofoon gratis bezorgd

Op bestellingen boven de 20 euro betaal je bij Babypark geen verzendkosten. Dat betekent dat de videofoons voor baby’s dus gratis worden bezorgd. Indien je er dan ook nog voor zorgt dat de bestelling bij ons binnen is voor 20:00 uur, dan kunnen wij het je nog dezelfde dag versturen. Uiteraard ben je ook altijd welkom in een van onze 10 megastores in Nederland.

Lees minder...
18 Resultaten
 • Quick view

  Luvion Essential Babyfoon Limited Edition

  De Luvion Essential Babyfoon Limited Edition is een bijzondere uitvoering van de Luvion Essential. Deze uitvoering is een echte eyecatcher in je interieur dankzij de unieke parelwitte kleur en houtprint.

  169,-

  127,20

 • Quick view

  Luvion Essential Babyfoon Limited Black Edition

  Met de Luvion Essential Babyfoon Limited Black Edition kun je eenvoudig je kindje in de gaten houden. De beeld babyfoon heeft een maximaal bereik van 250 meter en wordt geleverd inclusief een monitor en camera.

  169,-

  119,20

 • Quick view

  Motorola MBP483 Babyfoon

  De Motorola MBP483 Babyfoon beschikt over een 2.8 inch monitor met een LCD kleurenbeeldscherm waarop je alles haarscherp kan terugzien. Zelfs in het donker heb je goed zicht dankzij het infrarood nachtzicht.

  129,99

  82,39

 • Quick view

  Motorola Ease 35 Twin Babyfoon

  De Motorola Ease 35 Twin Babyfoon is eenvoudig in gebruik en beschikt over allerlei handige functies. Door middel van de druktoetsen op de ouderunit bedien je de zoomfunctie om beter zicht te krijgen op je kindje.

  249,99

  175,20

 • Quick view

  Luvion Grand Elite 3 Connect Plus Babyfoon

  De Luvion Grand Elite 3 Connect Plus Babyfoon Black werkt zowel met een monitor als met een handige, veilige app op je telefoon. De babyfoon heeft haarscherp beeld en allerlei handige opties en eigenschappen.
 • Quick view

  Motorola Ease 35 Babyfoon

  De Motorola Ease 35 Babyfoon is eenvoudig in gebruik en beschikt over allerlei handige functies. Door middel van de druktoetsen op de ouderunit bedien je de zoomfunctie om beter zicht te krijgen op je kindje.

  169,99

  127,99

 • Quick view

  Babymoov Premium Care Babyfoon

  Dankzij de Babymoov Premium Care Babyfoon kan je je kindje met een gerust hart naar bed brengen. De babyfoon beschikt over verschillende functies waarmee je onder andere je kindje vanaf een afstand kan troosten.
 • Quick view

  Babymoov Expert Care Babyfoon

  De Babymoov Expert Care Babyfoon is eenvoudig te bedienen en beschikt over een rustgevend nachtlampje in de babyunit. Dankzij de verschillende functies van de babyfoon weet je meteen of je kindje wakker is of huilt.

  89,90

  71,92

 • Quick view

  Babymoov Yoo Moov Babyfoon

  Met deze Babymoov Yoo Moov Babyfoon kan je op een afstand je kindje in de gaten houden. De babyfoon beschikt over uitgebreide functies en wordt geleverd inclusief camera en ophangset voor aan de wand.

  204,90

  138,39

 • Quick view

  Luvion Grand Elite 3 Connect Babyfoon

  De Luvion Grand Elite 3 Connect Babyfoon is een babyfoon voor de moderne ouder die zich aan iedere situatie aanpast. De babyfoon is te gebruiken met monitor of smartphone met behulp van een handige app.

  259,-

  191,20

 • Quick view

  Luvion Essential Babyfoon

  Met de Luvion Essential Babyfoon kun je eenvoudig en op een veilige manier je kindje in de gaten houden. De beeld babyfoon heeft een maximaal bereik van 250 meter en wordt geleverd inclusief een monitor en camera.

  159,-

  108,-

 • Quick view

  Luvion Easy Babyfoon

  De Luvion Easy Babyfoon is eenvoudig in gebruik en wordt geleverd met een camera met nachtzicht. De camera kan worden opgehangen maar kan ook zelfstandig staan. Hierdoor heb je je kindje altijd goed in beeld.

  99,-

  71,19

 • Exclusief bij Babypark
  Quick view

  Luvion Easy Plus Babyfoon

  De Luvion Easy Plus Babyfoon is een praktische babyfoon die eenvoudig en logisch in gebruik is. De babyfoon is storingsvrij zodat je je kindje altijd goed in de gaten kunt houden op het 2,4” kleuren LCD scherm.

  119,-

  79,96

 • Quick view

  Babymoov Yoo See Babyfoon

  De Babymoov Yoo See Babyfoon heeft een duidelijk scherm met touchscreen en diverse handige opties zoals een terugspreekfunctie en auditieve en visuele meldingen zodat je weet wanneer je nodig heeft.

  124,90

  99,92

 • Quick view

  Babymoov Yoo Travel Babyfoon

  Met de Babymoov Yoo Travel Babyfoon hoor je direct wanneer je kindje je nodig heeft. De babyfoon geeft een helder geluid en wordt geleverd met een camera. De camera heeft een zoomfunctie en nachtzicht.

  169,90

  119,20

 • Beste uit de test
  Quick view

  Luvion Prestige Touch 2 Eco Babyfoon

  De Luvion Prestige Touch 2 Eco Babyfoon is voorzien is van een helder 7 inch kleurenbeeldscherm, een terugspreekfunctie en temperatuurweergave. Zo houd je eenvoudig een oogje in het zeil.

  269,-

  207,20

 • Quick view

  Alecto DVM-200 Babyfoon

  De Alecto DVM-200 Babyfoon heeft allerlei opties waardoor je niets van je kindje hoeft te missen. Een 100% storingsvrije verbinding, groot scherm en een beweegbare infraroodcamera voor zicht in het donker.

  169,-

  135,20

 • Exclusief bij Babypark
  Quick view

  Luvion Essential Plus Babyfoon

  De Luvion Essential Plus Babyfoon is een gebruiksvriendelijke en complete beeldbabyfoon. De babyfoon heeft een beweegbare camera met zoomfunctie en een batterij met een extra lange levensduur.

  179,-

  135,20

18 Resultaten
Trustpilot