Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Videofoon voor baby’s

Wie graag zijn kindje in de gaten houdt via een video babyfoon kan prima slagen bij Babypark. In ons assortiment videofoons voor baby’s vind je verschillende babyfoons met camera die passen binnen jouw budget. Sommige videofoon sets zijn zelfs uit te breiden tot 4 camera’s zodat je meerdere ruimtes in de gaten kunt houden. De camera zorgt ervoor dat je snel ziet hoe het er met met jouw kindje voor staat. Als ouder zal je vaak niet enkel op geluid willen afgaan maar ook met je eigen ogen willen zien of alles ok is. Dat kan met een baby videofoon. Je werpt simpelweg een korte blik op het scherm om je gemoedsrust te kunnen sussen. Zo kun je ongestoord verder met waarmee je bezig was zonder dat knagende gevoel te hebben dat je toch moet gaan kijken.

Lees meer...

Videofoon baby assortiment

In ons assortiment vind je camera’s met verschillende functionaliteiten. Draaibaar, op te hangen, infrarood om in het donker te kunnen filmen etc. De zoomfunctie is ook handig wanneer je de camera ophangt of wat verder van je kindje wilt plaatsen omdat je hem/haar bijvoorbeeld aan zo min mogelijk straling wilt blootstellen. Op het gebied van de video babyfoon is de babyfoons met WiFi de modernste variant. Hier heb je geen apart ouderstation nodig, je kunt gewoon jouw smartphone, tablet of pc gebruiken. En door de koppeling van de videofoon aan internet in plaats van een lokaal signaal met beperkt bereik, kun je via WiFi overal ter wereld jouw kindje in de gaten houden. Ideaal wanneer je de oppas met jouw kindje achterlaat en zelf ook even wilt checken hoe het met hem/haar is. Uiteraard dien je op de vakantiebestemming dan wel over WiFi te beschikken.

Baby videofoon gratis bezorgd

Op bestellingen boven de 20 euro betaal je bij Babypark geen verzendkosten. Dat betekent dat de videofoons voor baby’s dus gratis worden bezorgd. Indien je er dan ook nog voor zorgt dat de bestelling bij ons binnen is voor 20:00 uur, dan kunnen wij het je nog dezelfde dag versturen. Uiteraard ben je ook altijd welkom in een van onze 10 megastores in Nederland.

Lees minder...

Filters

Prijs
Babyfoon met camera
Slaapliedjes
Temperatuurweergave
Terugspreekfunctie
Compatibel met App
Filteren

21 producten

Populariteit
  • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
  • Luvion Grand Elite 4 Connect Crib - Babyfoon
    279,- Adviesprijs 0,-
  • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
    Gratis verzending vanaf 35,-
    Supersnelle levering
  • Gratis verzending vanaf 35,-
Filteren

21 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader