Liewood Blenders en Maaltijd accessoires

Liewood maaltijd accessoires maken het eten met je kindje gemakkelijker en leuker. Kijk op deze pagina welke Liewood maaltijd accessoires jij nog mist. Op deze pagina vind je ons actuele aanbod Liewood maaltijd accessoires. Lees meer...

Minder werk met Liewood maaltijd accessoires

Onze Liewood placemats houden je tafel langer schoon. Je kindje zal het heel leuk vinden om deze Liewood maaltijd accessoires te gebruiken. Deze placemats zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in de vorm van een berenkop of poezenkop.

Over Liewood

Liewood is een merk van acccessoires voor de babykamer en andere producten voor baby’s. Elk Liewood product is met grote zorg ontworpen. De designs zijn sfeervol en helemaal van deze tijd. Bestel vandaag nog Liewood maaltijd accessoires en andere Liewood producten online via onze webshop en maak gebruik van onze snelle bezorgservice.Lees minder...
11 Resultaten
 • Quick view

  Liewood Gada Bear Placemat Olive Green 2 Stuks

  Met de Liewood Gada Bear Placemat Olive Green 2 Stuks creëer je voor je kind een eigen plekje aan tafel waar het zelfstandig kan leren eten. De placemat heeft een uniek design en wordt geleverd per 2 stuks.
  25,-
 • Quick view

  Liewood Iggy Kommenset 4 Stuks

  Met behulp van de Liewood Iggy Kommenset 4 Stuks wordt het eten met je kindje een stuk aangenamer. Bij aanschaf van deze stijlvolle kommenset breidt u uw collectie kommetjes in één klap uit met vier stuks.
  35,-
 • Quick view

  Liewood Kelly Mr Bear Snackbox 2 Stuks

  Wil je je kindje wat lekkers meegeven? Geef het dan mee in de stijlvolle Liewood Kelly Mr Bear Snackbox 2 Stuks. Zo heeft je kindje altijd wat lekkers bij de hand. De snackbox is geschikt voor de vaatwasser.
  25,-
 • Quick view

  Liewood Aura Cat Placemat Rose

  Met de Liewood Aura Cat Placemat Rose creëer je voor je kind een eigen plekje aan tafel waar het zelfstandig kan leren eten. De placemat heeft een uniek design en is geschikt voor in de vaatwasser.
  14,-
 • Quick view

  Liewood Cornelius Cat Snackbox

  Wil je je kindje wat lekkers meegeven? Geef het dan mee in de stijlvolle Liewood Cornelius Cat Snackbox. Zo heeft je kindje altijd wat lekkers bij de hand. De snackbox is geschikt voor in de vaatwasser.
  15,-
 • Quick view

  Liewood Elisa Ice Pops Multi Mix 4 Stuks

  Met de praktische Liewood Elisa Ice Pops Multi Mix 4 Stuks kan je kindje ijsjes maken. De vormpjes zijn gemakkelijk in te vriezen door de deksels. Verder zijn de ice pops gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  19,-
 • Quick view

  Liewood Tracy Dino Placemat

  Met de stijlvolle Liewood Tracy Dino Placemat creëer je voor je kindje een eigen plekje aan tafel waar het zelfstandig kan leren eten. De placemat heeft een uniek design en is geschikt voor in de vaatwasser.
  14,-
 • Quick view

  Liewood Bernard Panda Bewaarpotje Hunter Green

  Met dit Liewood Bernard Panda Bewaarpotje Hunter Green kan je handig je zelfgemaakte eten meenemen. Het bewaarpotje is voorzien van een stijlvol ontwerp en zorgt ervoor dat je snacks heerlijk koud of warm blijven.
  25,-
 • Quick view

  Liewood Malene Kommenset 4 Stuks

  Met behulp van de stijlvolle Liewood Malene Kommenset 4 Stuks wordt het eten met je kindje een stuk aangenamer. Bij aanschaf van deze kommenset breidt u uw collectie kommetjes in één klap uit met vier stuks.
  25,-
 • Quick view

  Liewood Iggy Dino Kommenset Blue Multi Mix 4 Stuks

  Met behulp van de Liewood Iggy Dino Kommenset Blue Multi Mix 4 Stuks wordt het eten met je kindje een stuk aangenamer. Bij aanschaf van deze kommenset breidt u uw collectie kommetjes in één klap uit met vier stuks.
  35,-
 • Quick view

  Liewood Bernard Cat Bewaarpotje Rose

  Met dit Liewood Bernard Cat Bewaarpotje Rose kan je handig je zelfgemaakte eten meenemen. Het bewaarpotje is voorzien van een stijlvol ontwerp en zorgt ervoor dat je snacks heerlijk koud of warm blijven.
  25,-
11 Resultaten