Liewood Blenders en Maaltijd accessoires

 

Liewood maaltijd accessoires maken het eten met je kindje gemakkelijker en leuker. Kijk op deze pagina welke Liewood maaltijd accessoires jij nog mist. Op deze pagina vind je ons actuele aanbod Liewood maaltijd accessoires.

 

Lees meer...

Minder werk met Liewood maaltijd accessoires

Onze Liewood placemats houden je tafel langer schoon. Je kindje zal het heel leuk vinden om deze Liewood maaltijd accessoires te gebruiken. Deze placemats zijn bijvoorbeeld verkrijgbaar in de vorm van een berenkop of poezenkop.

 

Over Liewood

Liewood is een merk van acccessoires voor de babykamer en andere producten voor baby’s. Elk Liewood product is met grote zorg ontworpen. De designs zijn sfeervol en helemaal van deze tijd. Bestel vandaag nog Liewood maaltijd accessoires en andere Liewood producten online via onze webshop en maak gebruik van onze snelle bezorgservice.Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Liewood Aura Cat Placemat

  Met de Liewood Aura Cat Placemat creëer je voor je kind een eigen plekje aan tafel waar het zelfstandig kan leren eten. De placemat heeft een uniek design en is geschikt voor in de vaatwasser.
  14,-
 • Quick view

  Liewood Aura Mr. Bear Placemat

  Met de Liewood Aura Mr. Bear Placemat creëer je voor je kind een eigen plekje aan tafel waar het zelfstandig kan leren eten. De placemat heeft een uniek design en is geschikt voor in de vaatwasser.
  14,-
2 Resultaten