23 Resultaten
 • Quick view

  Done By Deer Peekaboo Rietjes 5 Stuks

  Met deze Done By Deer Peekaboo Rietjes 5 Stuks kan je kindje prettig drinken zonder te knoeien. Ze zijn gemaakt van zacht materiaal en hebben een stijlvol uiterlijk. Daarnaast zijn ze vaatwasserbestendig.
  10,95
 • Quick view

  Done By Deer Ozzo Rietjesbeker Powder

  Deze schattige Done By Deer Ozzo Rietjesbeker Powder is ideaal om je kindje te leren drinken. De beker is gemaakt van hoogwaardig en BPA-vrij materiaal en mag na gebruik worden gewassen in de vaatwasser.

  13,95

  12,95

 • Quick view

  Done By Deer Raffi Rietjesbeker Mustard

  Deze schattige Done By Deer Raffi Rietjesbeker Mustard is ideaal om je kindje te leren drinken. De beker is gemaakt van hoogwaardig en BPA-vrij materiaal en mag na gebruik worden gewassen in de vaatwasser.

  13,95

  12,95

 • Quick view

  Done by Deer Easy Grip Mini Mok 2 Stuks

  De schattige Done by Deer Croco Mini Mok 2 Stuks is erg handig om je kindje zelfstandig te leren drinken. De mok is gemaakt van hoogwaardig en recyclebaar materiaal en beschikt over een inhoud van 100 ml.

  12,95

  9,31

 • Quick view

  Done by Deer Croco Mini Mok

  Deze stijlvolle Done by Deer Croco Mini Mok is erg handig om je kindje zelfstandig te leren drinken. De mok is gemaakt van hoogwaardig en recyclebaar materiaal en beschikt over een inhoud van 100 ml.
  6,95
 • Quick view

  Done by Deer Deer Friends Peekaboo Tuit & Snackbeker

  De Done by Deer Deer Friends Peekaboo Tuit & Snackbeker is superhandig voor de eerste zelfstandige slokjes en snacks van je kindje. De siliconen bekers zijn geschikt voor in de oven, magnetron en vriezer.

  32,95

  28,01

 • Quick view

  Done by Deer Wally Peekaboo Rietjesbeker 2 Stuks

  Deze Done by Deer Wally Peekaboo Rietjesbeker 2 Stuks zijn ideaal om je kindje te leren drinken. De bekers met rietjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en mogen na gebruik worden gewassen in de vaatwasser.

  32,95

  31,95

 • Quick view

  Done by Deer Stick & Stay Dinerset

  Met de Done by Deer Stick & Stay Dinerset beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. De dinerset is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bestaat uit twee bordjes met vakjes, slab met opvangbakje en mokje.
  69,95
 • Quick view

  Done By Deer Elphee Rietjesbeker Blue

  Deze schattige Done By Deer Croco Rietjesbeker Blue is ideaal om je kindje te leren drinken. De beker is gemaakt van hoogwaardig en BPA-vrij materiaal en mag na gebruik worden gewassen in de vaatwasser.

  13,95

  12,95

 • Quick view

  Done By Deer Peekaboo Elphee Beker

  De stijlvolle Done By Deer Peekaboo Elphee Beker is erg handig om je kindje zelfstandig te leren drinken. De beker is gemaakt van silicone en door het handvat kan je kindje de beker zelf makkelijk vasthouden.
  14,95
 • Quick view

  Done By Deer Peekaboo Croco Beker

  De stijlvolle Done By Deer Peekaboo Croco Beker is erg handig om je kindje zelfstandig te leren drinken. De beker is gemaakt van silicone en door de handvatten kan je kindje de beker zelf makkelijk vasthouden.

  13,95

  11,96

 • Quick view

  Done by Deer Easy Grip Mini Mok

  De Done by Deer Easy Grip Mini Mok is erg handig om je kindje zelfstandig te leren drinken. De mok is gemaakt van silicone en beschikt over een inhoud van 160 ml.

  Normale prijs: 8,46

  Special Price 7,49

 • Quick view

  Done by Deer Yummy Kinderglas Mini

  Met deze Done by Deer Yummy Kinderglas Mini leert jouw kindje hoe hij/zij uit een beker moet drinken. De drinkbeker beschikt over twee handvatten voor meer grip en geschikt voor de vaatwasser en niet in de magnetron.
  3,95
 • Quick view

  Done by Deer Sea Friends Yummy Kinderglas 3 Stuks

  Met deze Done by Deer Sea Friends Yummy Kinderglas 3 Stuks leert jouw kindje hoe hij of zij zelfstandig uit een glas kan drinken. Het glas is voorzien van een stijlvol ontwerp en geleverd per 3 stuks.

  Normale prijs: 10,95

  Special Price 7,96

 • Quick view

  Done By Deer Sea Friends Rietjesbeker

  Deze stijlvolle Done By Deer Sea Friends Rietjesbeker is ideaal om je kindje te leren drinken. De beker is gemaakt van hoogwaardig en BPA-vrij materiaal en mag na gebruik worden gewassen in de vaatwasser.

  Normale prijs: 12,95

  Special Price 11,86

 • Quick view

  Done By Deer Peekaboo Dinerset Deer Friends

  Met de stijlvolle Done By Deer Peekaboo Dinerset Deer Friends beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. De dinerset is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bestaat uit een bordje, lepel en beker.

  Normale prijs: 39,95

  Special Price 35,16

 • Quick view

  Done By Deer Lalee Rietjesbeker Sand

  Deze schattige Done By Deer Lalee Rietjesbeker Sand is ideaal om je kindje te leren drinken. De beker is gemaakt van hoogwaardig en BPA-vrij materiaal en mag na gebruik worden gewassen in de vaatwasser.

  13,95

  12,95

 • Quick view

  Done by Deer Sea Friends Dinerset

  Met de stijlvolle Done by Deer Sea Friends Dinerset beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. Deze dinerset is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bestaat uit een bordje, kommetje en een beker.

  Normale prijs: 39,95

  Special Price 37,36

 • Quick view

  Done by Deer Mini Mok 3 Stuks

  De Done by Deer Mini Mok 3 Stuks is erg handig om je kindje zelfstandig te leren drinken. De mok is gemaakt van 100% silicone en beschikt over een inhoud van 160 ml. Daarnaast is de mok vaatwasserbestendig.
  32,95
 • Quick view

  Done by Deer Croco Dinnerset Colour Mix

  Met de stijlvolle Done by Deer Croco Dinnerset Colour Mix beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. Deze dinerset is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bestaat uit een bordje, kommetje en een beker.

  43,95

  39,99

 • Quick view

  Done by Deer Elphee Dinnerset Colour Mix

  Met de stijlvolle Done by Deer Elphee Dinnerset Colour Mix beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. Deze dinerset is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bestaat uit een bordje, kommetje en een beker.

  43,95

  39,99

 • Quick view

  Done By Deer Croco Rietjesbeker Green

  Deze schattige Done By Deer Croco Rietjesbeker Green is ideaal om je kindje te leren drinken. De beker is gemaakt van hoogwaardig en BPA-vrij materiaal en mag na gebruik worden gewassen in de vaatwasser.

  13,95

  12,95

 • Quick view

  Done By Deer Peekaboo Elphee Tuitbeker

  Met de Done By Deer Peekaboo Elphee Tuitbeker leert jouw kindje hoe hij/zij uit een beker moet drinken. De vrolijke drinkbeker beschikt over twee handvatten voor meer grip en kan na gebruik in de vaatwasser.
  16,95
23 Resultaten
Trustpilot