19 Resultaten
 • Quick view

  Done by Deer Happy Dots Tuitbeker

  Met deze Done by Deer Happy Dots Tuitbeker leert jouw kindje hoe hij/zij uit een beker moet drinken. De vrolijke drinkbeker beschikt over twee handvatten voor meer grip en kan na gebruik in de vaatwasser.
 • Quick view

  Done By Deer Sea Friends Rietjesbeker

  Deze stijlvolle Done By Deer Sea Friends Rietjesbeker is ideaal om je kindje te leren drinken. De beker is gemaakt van hoogwaardig en BPA-vrij materiaal en mag na gebruik worden gewassen in de vaatwasser.
  12,95
 • Quick view

  Done by Deer Sea Friends Dinerset

  Met de stijlvolle Done by Deer Sea Friends Dinerset beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. Deze dinerset is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bestaat uit een bordje, kommetje en een beker.
  39,95
 • Quick view

  Done by Deer Easy Grip Mini Mok

  De Done by Deer Easy Grip Mini Mok is erg handig om je kindje zelfstandig te leren drinken. De mok is gemaakt van silicone en beschikt over een inhoud van 160 ml.
 • Quick view

  Done by Deer Sea Friends Yummy Kinderglas 3 Stuks

  Met deze Done by Deer Sea Friends Yummy Kinderglas 3 Stuks leert jouw kindje hoe hij of zij zelfstandig uit een glas kan drinken. Het glas is voorzien van een stijlvol ontwerp en geleverd per 3 stuks.
  9,95
 • Quick view

  Done By Deer Tiny Tropics Dinerset

  Met deze Done By Deer Tiny Tropics Dinerset kan je kindje heerlijk eten. De dinerset is gemaakt van hoogwaardig melamine en wordt geleverd inclusief bordje, kom, beker, lepel en anti-slip placemat.
  37,95
 • Quick view

  Done by Deer Yummy Mini Mok 3 Stuks

  De Done by Deer Yummy Mini Mok 3-Stuks is erg handig om je kindje zelfstandig te leren drinken. De mok is gemaakt van hoogwaardig melamine en beschikt over een inhoud van 120ml.

  Normale prijs: 15,95

  Special Price 11,96

 • Quick view

  Done By Deer Yummy Deer Friends Mini Mok 3 Stuks

  De schattige Done By Deer Yummy Deer Friends Mini Mok 3 Stuks is erg handig om je kindje zelfstandig te leren drinken. De mok is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is voorzien van een stijlvol ontwerp.

  14,95

  12,71

 • Quick view

  Done by Deer Elphee Tuit- Snackbeker

  Met deze Done by Deer Elphee Tuit- Snackbeker leert jouw kindje hoe hij/zij uit een beker moet drinken. De drinkbeker beschikt over twee handvatten voor meer grip en geschikt voor de magnetron en vaatwasser.

  Normale prijs: 12,95

  Special Price 9,99

 • Quick view

  Done By Deer Peekaboo Croco Beker

  De stijlvolle Done By Deer Peekaboo Croco Beker is erg handig om je kindje zelfstandig te leren drinken. De beker is gemaakt van silicone en door de handvatten kan je kindje de beker zelf makkelijk vasthouden.

  13,95

  11,86

 • Quick view

  Done By Deer Peekaboo Elphee Beker

  De stijlvolle Done By Deer Peekaboo Elphee Beker is erg handig om je kindje zelfstandig te leren drinken. De beker is gemaakt van silicone en door het handvat kan je kindje de beker zelf makkelijk vasthouden.
  13,95
 • Quick view

  Done By Deer Peekaboo Dinerset Deer Friends

  Met de stijlvolle Done By Deer Peekaboo Dinerset Deer Friends beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. De dinerset is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bestaat uit een bordje, lepel en beker.

  Normale prijs: 39,95

  Special Price 29,99

 • Quick view

  Done By Deer Sea Friends Tuitbeker

  Met deze Done By Deer Sea Friends Tuitbeker leert jouw kindje hoe hij of zij uit een beker moet drinken. De drinkbeker beschikt over twee handvatten voor meer grip en is geschikt voor in de vaatwasser.

  6,95

  5,56

 • Quick view

  Done by Deer Dreamy Dots Dinerset

  Met deze stijlvolle Done by Deer Dreamy Dots Dinerset kan je kindje altijd heerlijk eten. De dinerset is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam melamine en wordt geleverd inclusief bordje, kom en beker.
 • Quick view

  Done By Deer Dreamy Dots Mok

  Met deze stijlvolle Done By Deer Dreamy Dots Mok leert jouw kindje hoe hij of zij uit een beker moet drinken. De drinkbeker beschikt over een handvat voor meer grip en is geschikt voor in de vaatwasser.
  4,95
 • Quick view

  Done by Deer Yummy Kinderglas Mini

  Met deze Done by Deer Yummy Kinderglas Mini leert jouw kindje hoe hij/zij uit een beker moet drinken. De drinkbeker beschikt over twee handvatten voor meer grip en geschikt voor de vaatwasser en niet in de magnetron.
 • Quick view

  Done By Deer Sea Friends First Meal Dinerset

  Dit stijlvolle Done By Deer Sea Friends First Meal Dinerset is een leuk setje om mee te beginnen. Het beschikt over een tuitbeker, een lepel en een kom. De producten zijn allemaal vaatwasserbestendig.
  19,95
 • Quick view

  Done By Deer Dreamy Dots Tuitbeker

  Met deze Done By Deer Dreamy Dots Tuitbeker leert jouw kindje hoe hij of zij uit een beker moet drinken. De drinkbeker beschikt over twee handvatten voor meer grip en is geschikt voor in de vaatwasser.
  6,95
 • Quick view

  Done by Deer Elphee Rietjesbeker Grey

  Deze Done by Deer Elphee Rietjesbeker Grey is ideaal om je kindje zelfstandig te leren drinken. De beker is gemaakt van hoogwaardig en BPA-vrij materiaal en mag na gebruik worden gewassen in de vaatwasser.
  12,95
19 Resultaten
Trustpilot