10 Resultaten
 • Quick view

  Done by Deer Happy Dots Tuitbeker

  Met deze Done by Deer Happy Dots Tuitbeker leert jouw kindje hoe hij/zij uit een beker moet drinken. De drinkbeker beschikt over twee handvatten voor meer grip en geschikt voor de magnetron en vaatwasser.
  6,95
 • Quick view

  Done by Deer YummyPlus Mok Elphee

  De Done by Deer YummyPlus Mok Elphee is erg handig om je kindje zelfstandig te leren drinken. De mok is gemaakt van hoogwaardig melamine en beschikt over een inhoud van 160ml.
  9,95
 • Quick view

  Done by Deer Mok Contour

  Met deze Done by Deer mok Contour leert je kindje zelfstandig drinken. De drinkbeker met handvat is gemaakt van hoogwaardig melamine en geschikt voor de magnetron en vaatwasser.
  4,95
 • Quick view

  Done by Deer Yummy Mok Contour

  De Done by Deer Yummy Mok Contour is erg handig om je kindje zelfstandig te leren drinken. De mok is gemaakt van hoogwaardig acryl en beschikt over een inhoud van 160ml. Met leuke printjes aan de zijkant.
  6,95
 • Quick view

  Done by Deer Yummy Mini Mok 3 Stuks

  De Done by Deer Yummy Mini Mok 3-Stuks is erg handig om je kindje zelfstandig te leren drinken. De mok is gemaakt van hoogwaardig melamine en beschikt over een inhoud van 120ml.
  15,95
 • Quick view

  Done by Deer Happy Dots Antilekbeker Gold

  Met deze Done by Deer Happy Dots Antilekbeker Gold leert je kindje zelfstandig drinken zonder te knoeien. De drinkbeker beschikt over twee handvatten voor meer grip en geschikt voor de magnetron en vaatwasser.
  6,95
 • Quick view

  Done by Deer Contour Mok

  Met deze Done by Deer Contour Mok leert jouw kindje hoe hij/zij uit een beker moet drinken. De drinkbeker beschikt over een handvat voor meer grip en geschikt voor de vaatwasser en niet in de magnetron.
  4,95
 • Quick view

  Done by Deer Elphee Tuit- Snackbeker

  Met deze Done by Deer Elphee Tuit- Snackbeker leert jouw kindje hoe hij/zij uit een beker moet drinken. De drinkbeker beschikt over twee handvatten voor meer grip en geschikt voor de magnetron en vaatwasser.
  12,95
 • Quick view

  Done By Deer Tiny Tropics Dinerset

  Met deze Done By Deer Tiny Tropics Dinerset kan je kindje heerlijk eten. De dinerset is gemaakt van hoogwaardig melamine en wordt geleverd inclusief bordje, kom, beker, lepel en anti-slip placemat.
  37,95
 • Quick view

  Done by Deer Yummy Kinderglas Mini

  Met deze Done by Deer Yummy Kinderglas Mini leert jouw kindje hoe hij/zij uit een beker moet drinken. De drinkbeker beschikt over twee handvatten voor meer grip en geschikt voor de vaatwasser en niet in de magnetron.
  3,95
10 Resultaten