Little Company flesverwarmers en sterilisators

 

Houd het flesje voor je kindje lekker warm in een Little Company flesverwarmer. Deze flesverwarmers zijn heel handig in gebruik. Dankzij de handige click-sluiting is het openen en sluiten lekker makkelijk en praktisch. Little Company flesverwarmers neem je gemakkelijk overal mee naartoe. Ideaal om zo het flesje warm te houden!

 

Lees meer...

Betrouwbare Little Company flesverwarmers

Little Company flesverwarmers zijn meestal gemaakt van stevig PU leer dat zo min mogelijk vloeistof doorlaat. Mocht het flesje een beetje lekken, dan voorkomt de flesverwarmer dat andere spullen nat worden. Het PU leer is overigens heel gemakkelijk schoon te maken met een vochtig doekje.

 

Een hip ontwerp

Little Company is een heel modebewust merk. Ook de Little Company flesverwarmers zijn met zorg ontworpen en zien er dan ook heel hip en stijlvol uit. Het is ook leuk om aanvullend een Little Company etui of beautycase te kopen in dezelfde stijl. Ons assortiment van Little Company is vrij uitgebreid. Shop lekker verder op onze webshop en vergeet niet de mooiste Little Company flesverwarmer online te bestellen. Vervolgens regelen wij dat jij de flesverwarmer heel snel in huis hebt, zodat je direct van je aankoop kunt genieten.Lees minder...
3 Resultaten
3 Resultaten