Difrax flesvoeding accessoires

Koop de Difrax flesvoeding accessoires die nog aan jouw uitzet ontbreken. Denk bijvoorbeeld aan het juiste ventiel voor een Difrax fles. Op deze pagina vind je allerlei Difrax flesvoeding accessoires die belangrijk zijn bij het voeden van je kindje.
Lees meer...

Over Difrax

Difrax is een Nederlands familiebedrijf dat producten maakt voor de verzorging van je kindje. Het bedrijf maakt onder meer flessen en bijbehorende Difrax flesvoeding accessoires, fopspenen en sterilisators voor het reinigen van flessen en borstkolven. Bij het maken van zijn producten werkt Difrax samen met artsen, fysiotherapeuten, logopedisten, consultatiebureaus, kraamverzorgenden en verloskundigen.

Difrax flesvoeding accessoires bestellen

Onze Difrax flesvoeding accessoires bestel je gemakkelijk via onze webshop. Dankzij onze snelle bezorgservice heb je de producten zó in huis. Als wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur ontvangen, krijg jij de Difrax flesvoeding accessoires morgen al thuisbezorgd.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Difrax Ventiel Transparant 2 Stuks

  Het ventiel zorgt voor een constante stroom van voeding en voorkomt darmkrampjes. Wordt geleverd inclusief 2 ventielen.

  4,20

  3,95

 • Quick view

  Difrax Flessenborstel Deluxe

  De Difrax Flessenborstel Deluxe is speciaal ontwikkeld voor zuigflessen waardoor je ze goed kan schoonhouden. In de handgreep bevind ook een klein speenborsteltje. Een accessoire wat onmisbaar is bij de zuigfles.

  6,99

  6,95

 • Quick view

  Difrax De Luxe Isolerende Flessentas Grijs

  In de Difrax De Luxe Isolerende Flessentas Grijs kan je eenvoudig de fles van je kindje opbergen. De tas is handig voor onderweg en binnenin zit een folie die de fles langdurig warm of gekoeld houdt.

  10,99

  10,95

3 Resultaten
Trustpilot