BiBs Fopspenen en Speenkoorden

Geef je kindje een mooie BiBs fopspeen. BiBs fopspenen zijn gemaakt van natuurlijk rubber dat heel zacht aanvoelt voor je kindje. Bekijk op deze pagina ons complete assortiment BiBs fopspenen. Lees meer...

BiBs fopspenen met een gezonde vorm

BiBs fopspenen hebben een ronde vorm die speciaal gemaakt is om te voorkomen dat de fopspeen irriteert in het mondje van je kindje. Alleen al daarom zijn BiBs fopspenen een echte aanrader. Verder voldoen BiBs fopspenen uiteraard aan de Europese veiligheidsnormen.

Retro BiBs fopspenen

Van BiBs zijn vaak ook retro fopspenen verkrijgbaar. Deze fopspenen hebben een mooi, retro design. Ook retro BiBs fopspenen zijn gemaakt van natuurlijk rubber en hebben een gezonde vorm. Wacht niet langer en bestel vandaag nog BiBs fopspenen online via onze webshop. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis.Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  BiBs Retro Fopspeen 0-6 Mnd 2 Stuks

  De BiBs Retro Fopspeen 0-6 Mnd 2 Stuks zal je kindje laten stralen door het hippe retro design. De fopspeen heeft een ronde vorm en is gemaakt van natuurlijke materialen. Kortom een handige fopspeen voor je kindje.

  Normale prijs: 7,45

  Special Price 6,99

 • Quick view

  BiBs Retro Fopspeen 6-18 Mnd 2 Stuks

  De BiBs Retro Fopspeen 6-18 Mnd 2 Stuks zal je kindje laten stralen door het hippe retro design. De fopspeen heeft een ronde vorm en is gemaakt van natuurlijke materialen. Kortom een handige fopspeen voor je kindje.

  Normale prijs: 7,99

  Special Price 7,96

 • Quick view

  BiBs Retro Fopspeen 18+ Mnd 2 Stuks

  De BiBs Retro Fopspeen 18+ Mnd 2 Stuks zal je kindje laten stralen door het hippe retro design. De fopspeen heeft een ronde vorm en is gemaakt van natuurlijke materialen. Kortom een handige fopspeen voor je kindje.

  Normale prijs: 9,95

  Special Price 7,96

 • Quick view

  BiBs Boheme Fopspeen 0-6 Mnd 2 Stuks

  Met de BiBs Boheme Fopspeen 0-6 Mnd 2 Stuks zal je kindje stralen door het hippe design. De stijlvolle speen heeft een ronde vorm en is gemaakt van natuurlijk materiaal. Kortom een handige speen voor je kindje.

  11,95

  10,76

 • Quick view

  BiBs Boheme Fopspeen 6-18 Mnd 2 Stuks

  Met de BiBs Boheme Fopspeen 6-18 Mnd 2 Stuks zal je kindje stralen door het hippe design. De speen heeft een ronde vorm en is gemaakt van natuurlijk materiaal. Kortom een handige speen voor je kindje.

  11,95

  10,76

 • Quick view

  BiBs Tie Dye Fopspeen 0-6 Mnd 2 Stuks

  De BiBs Tie Dye Fopspeen Cloud / Ivory 0-6 Mnd 2 Stuks laat je kindje stralen door het hippe design. De fopspeen heeft een ronde vorm en is gemaakt van natuurlijk materiaal. Kortom een handige fopspeen.

  Normale prijs: 10,95

  Special Price 8,76

 • Quick view

  BiBs Tie Dye Fopspeen 6-18 Mnd 2 Stuks

  Met de BiBs Tie Dye Fopspeen 6-18 Mnd 2 Stuks zal je kindje stralen door het hippe design. De speen heeft een ronde vorm en is gemaakt van natuurlijk materiaal. Kortom een handige speen voor je kindje.

  10,95

  9,95

7 Resultaten
Trustpilot