Dr. Brown’s fopspenen

Dr. Brown’s fopspenen zijn gemaakt in samenwerking met orthodontisten. Er is gewerkt aan een zo gezond mogelijke fopspeen. Het resultaat is een Dr. Brown’s fopspeen met een zuigvrij luchtkanaal. Hierdoor heeft je kindje minder zuigkracht nodig, waardoor de druk op het gehemelte minder wordt. Dr. Brown’s fopspenen kun je meestal kopen in een Fase 1 of Fase 2 variant. De Fase 1 speen van Dr. Brown’s is bedoeld voor kinderen jonger dan 6 maanden. De Fase 2 speen is geschikt voor kinderen van 6 tot 12 maanden oud.

Lees meer...

Dr. Brown’s voedingsspeen

Van Dr. Brown’s is meestal ook een voedingsspeen verkrijgbaar. Deze Fresh Food Feeder maakt de stap van zuigen aan een speen naar het eten van vast voedsel minder groot. Door de Dr. Brown’s voedingsspeen kan je kindje kennismaken met groente en fruit. Je laat je kindje sap of geprakte groente of fruit opzuigen door dit in de kleine openingen van de speen te stoppen. De Dr. Brown’s voedingsspeen is geschikt voor baby’s vanaf 4 maanden. De Fresh Food Feeder is meestal in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Over Dr. Brown’s

Dr. Brown’s is een bekend merk van flesjes en drinkbekers voor je kindje. De Dr. Brown’s flessen zijn ontworpen door de Amerikaanse arts Craig Brown. Het gepatenteerde ventielsysteem van deze flessen zorgt ervoor dat belangrijke voedingsstoffen behouden blijven. Het ventielsysteem zorgt er namelijk voor dat vitamine C, A en E in borst- en flesvoeding niet oxideren (‘vervliegen’) tijdens het voeden. Dr’ Brown’s producten zijn aanbevolen door artsen wereldwijd. Een dr. Brown’s speen is online te bestellen via Babypark.nl. Bij ons profiteer je niet alleen van de Laagste Prijsgarantie, maar ook van een snelle levering. Als jouw bestelde Dr. Brown’s fopspeen bij ons op voorraad is en wij ontvangen jouw online order en betaling nog vóór 20.00 uur, dan bezorgen wij jouw aankoop morgen bij je thuis. Wij vinden het belangrijk dat je kindje meteen van de Dr. Brown’s speen kan genieten.

Lees minder...
11 Resultaten
 • Quick view

  Dr. Brown's Glow in the Dark Fopspeen Fase 1 Blauw 2 Stuks

  Deze Dr. Brown's Glow in the Dark Fopspeen Fase 1 Blauw 2 Stuks is geschikt voor kindjes van 0-6 maanden. De fopspeen bevat slimme handigheidjes en is ontwikkeld door orthodontisten. Gemaakt van BPA-vrij materiaal.
  12,99
 • Quick view

  Dr. Brown’s Voedingsspeen

  Met de Dr. Brown’s Voedingsspeen kan je baby vast wennen aan de verschillende smaken van vaste voeding. In de speen bevinden zich allemaal gaatjes waardoor de smaak komt. Het is zeer veilig en betrouwbaar!

  Normale prijs: 7,99

  Special Price 7,95

 • Quick view

  Dr. Brown's Glow in the Dark Fopspeen Fase 2 Roze 2 Stuks

  Deze Dr. Brown's Glow in the Dark Fopspeen Fase 2 Roze 2 Stuks is geschikt voor kindjes van 6-18 maanden. De fopspeen bevat slimme handigheidjes en is ontwikkeld door orthodontisten. Gemaakt van BPA-vrij materiaal.
  12,99
 • Quick view

  Dr. Brown's Glow in the Dark Fopspeen Fase 1 Roze 2 Stuks

  Deze Dr. Brown's Glow in the Dark Fopspeen Fase 1 Roze 2 Stuks is geschikt voor kindjes van 0-6 maanden. De fopspeen bevat slimme handigheidjes en is ontwikkeld door orthodontisten. Gemaakt van BPA-vrij materiaal.
  12,99
 • Quick view

  Dr. Brown's Advantage Fopspeen Fase 2 Roze 2 Stuks

  Deze Dr. Brown's Advantage Fopspeen Fase 2 Roze 2 Stuks is geschikt voor kindjes van 6-18 maanden. De fopspeen bevat slimme handigheidjes en is ontwikkeld door orthodontisten. Gemaakt van BPA-vrij materiaal.
  9,99
 • Quick view

  Dr. Brown's Advantage Fopspeen Fase 1 Blauw 2 Stuks

  Deze Dr. Brown's Advantage Fopspeen Fase 1 Blauw 2 Stuks is geschikt voor kindjes van 0-6 maanden. De fopspeen bevat slimme handigheidjes en is ontwikkeld door orthodontisten. Gemaakt van BPA-vrij materiaal.
  9,99
 • Quick view

  Dr. Brown's Glow in the Dark Fopspeen Fase 2 Blauw 2 Stuks

  Deze Dr. Brown's Glow in the Dark Fopspeen Fase 2 Blauw 2 Stuks is geschikt voor kindjes van 6-18 maanden. De fopspeen bevat slimme handigheidjes en is ontwikkeld door orthodontisten. Gemaakt van BPA-vrij materiaal.
  12,99
 • Quick view

  Dr. Brown's Fopspeen Fase 1 Blauw

  De Dr. Brown's Fopspeen Fase 1 Blauw geschikt voor kindjes van 0-6 maanden. De fopspeen bevat slimme handigheidjes en is ontwikkeld door orthodontisten. Het ontwerp zorgt voor minder belasting voor de mond.
  9,99
 • Quick view

  Dr. Brown's Advantage Fopspeen Fase 1 Roze 2 Stuks

  Deze Dr. Brown's Advantage Fopspeen Fase 1 Roze 2 Stuks is geschikt voor kindjes van 0-6 maanden. De fopspeen bevat slimme handigheidjes en is ontwikkeld door orthodontisten. Gemaakt van BPA-vrij materiaal.
  9,99
 • Quick view

  Dr. Brown's Advantage Fopspeen Fase 2 Blauw 2 Stuks

  Deze Dr. Brown's Advantage Fopspeen Fase 2 Blauw 2 Stuks is geschikt voor kindjes van 6-18 maanden. De fopspeen bevat slimme handigheidjes en is ontwikkeld door orthodontisten. Gemaakt van BPA-vrij materiaal.
  9,99
 • Quick view

  Dr. Brown's Fopspeen Fase 2 Blauw

  De Dr. Brown's Fopspeen Fase 2 Blauw geschikt voor kindjes van 6-12 maanden. De fopspeen bevat slimme handigheidjes en is ontwikkeld door orthodontisten. Het ontwerp zorgt voor minder belasting voor de mond.

  9,99

  5,38

11 Resultaten