FRIGG fopspenen

Gezondheid en veiligheid staat bij FRIGG hoog in het vaandel. Het speengedeelte van een FRIGG fopspeen bestaat uit honderd procent natuurlijk rubber. Verder is de fopspeen vrij van BPA, Ftlaten en PVC. De fopspenen voldoen aan de Europese veiligheidsnormering. Meestal hebben wij FRIGG fopspenen voor verschillende leeftijden in ons assortiment, bijvoorbeeld voor kinderen van 0-6 maanden en voor kinderen van 6-18 maanden. Dit soort informatie vind je terug in de uitgebreide productbeschrijvingen bij de FRIGG fopspenen op deze pagina. Het is aan te raden om een FRIGG fopspeen voor gebruik te steriliseren in kokend water.

Lees meer...

Een FRIGG fopspeen in de vorm van een bloem

De ontwerpers van FRIGG fopspenen hebben niet alleen veel aandacht besteed aan de veiligheid. Zij vinden het ook belangrijk dat de fopspenen er mooi uitzien. FRIGG fopspenen zien er dan ook heel stijlvol uit. Vaak heeft een FRIGG fopspeen de vorm een bloem. De spenen zijn verkrijgbaar in meerdere eigentijdse kleuren. Je kunt dus zelf kiezen welke kleur je het mooist vindt.

Over FRIGG

FRIGG is een lijn van babyproducten die naadloos in het dagelijkse leven van moderne ouders passen. FRIGG fospenen en andere producten zien er mooi uit en bevorderen het welzijn en de gezondheid van je kindje. Met de strakke lijnen van de producten, de warme kleuren en de niet-giftige ontwerpen, hoopt het team achter FRIGG dat de producten vrede en schoonheid brengen in je gezin. De producten van FRIGG zijn gemaakt in Denemarken. Bestel vandaag nog een FRIGG speen voor je kindje online via onze webshop! Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie en een snelle levering. Als jouw online order en betaling ons vandaag nog vóór 20.00 uur bereiken, doen wij de bestelde FRIGG speen meestal diezelfde avond nog op de post. In de meeste gevallen krijg jij de speen dan de volgende dag al thuisbezorgd.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    FRIGG Daisy Fopspeen

    De stijlvolle FRIGG Daisy Fopspeen is een handige speen waarmee je jouw kindje heerlijk rustig kan houden. De fopspeen heeft een ronde bloemenvorm en voorkomt huidirritatie door de optimale luchttoevoer.
    9,95
1 Resultaten
Trustpilot