Hevea fopspenen

 

Een baby heeft de eerste maanden een grote zuigbehoefte, een fopspeen kan dan deze behoefte vervullen. Je hoeft niet bang te zijn dat het gebit van je kindje beschadigd raakt door het zuigen op een fopspeen, want het gebit herstelt zich weer gemakkelijk. Bij Babypark zijn er verschillende soorten fopspenen verkrijgbaar.

 

Lees meer...

Hevea fopspenen

Het merk Hevea heeft fopspenen in haar assortiment die gemaakt zijn van 100% natuurlijk rubber en vrij zijn van PVC, BPA en kunstmatige kleurstoffen. De Hevea fopspeen is extra zacht voor het gezichtje van je kindje en door het ergonomisch vlindervorm design laat de Hevea fopspeen genoeg ruimte over voor de neus en kin. De ventilatiegaatjes van de Hevea fopspeen voorkomt vacuüm zuigen rondom de mond en doordat er naden ontbreken aan de Hevea fopspeen kunnen er geen bacteriën en ander vuil achterblijven. De Hevea fopspeen is niet geschikt voor de vaatwasser en is verder verkrijgbaar in de maten 0-3 maanden en 3-36 maanden.

 

Over Hevea

Hevea is een Deens merk en de naam betekent in het Latijns rubberboom (Hevea Brasiliensis). Hevea is milieubewust en doet aan recycling. Zo verzamelt Hevea oude fopspenen om er vervolgens nieuwe rubberen producten van te maken. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
6 Resultaten
6 Resultaten