Suavinex fopspenen en speenkoorden

 

Fopspenen zijn een musthave voor de babyuitzet. Je baby heeft in het begin namelijk een grote zuigbehoefte, het gebruik van een fopspeen kan deze behoefte vervullen. Vaak raakt een fopspeen kwijt en is het zoeken geblazen. Om al het gezoek te voorkomen kan je een fopspeen vastmaken aan een speenkoord. Bij Babypark zijn er verschillende soorten fopspenen en speenkoorden verkrijgbaar.

 

Lees meer...

Speelse Suavinex fopspenen en speenkoorden

Suavinex heeft diverse hippe en kleurrijke fopspenen en speenkoorden in haar collectie. Een Suavinex fopspeen is gemaakt van natuurlijk latex, BPA-vrij en past perfect in het gehemelte van je kindje. Suavinex maakt onderscheid tussen anatomische en fysiologische fopspenen. Een fysiologische drinkspeen zorgt ervoor dat deze altijd op de juiste positie in de mond van je kindje blijft zitten. Een anatomische drinkspeen bootst de vorm van moeders tepel na tijdens het drinken. De Suavinex fopspeen is verkrijgbaar in hippe kleuren en dessins. Naast Suavinex fopspenen zijn er ook Suavinex speenkoorden verkrijgbaar. De Suavinex speenkoorden kun je gemakkelijk aan de kleding van je kindje bevestigen. Zo voorkom je dat de Suavinex fopspeen op de grond valt of vies wordt.

 

Over Suavinex

Het merk Suavinex komt van oorsprong uit Spanje en is opgericht in 1983. Suavinex vindt dat fopspenen, flessen en speenkoorden geen gebruiksartikelen zijn maar juist modeaccessoires. Door dit statement komt Suavinex elk jaar met een nieuwe collectie aan producten die ook bij Babypark te verkrijgen is. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Suavinex Couture Fysiologische Fopspeen

  Deze mooie Suavinex Couture Fysiologische Fopspeen is een ideale fopspeen die je kindje kalmeert. De fopspeen is gemaakt van hoogwaardig materiaal, BPA-vrij en gemakkelijk schoon te maken.
  5,99
 • Quick view

  Suavinex Couture Fysiologische Fopspeen + Clip 4-18 Mnd

  Deze mooie Suavinex Couture Fysiologische Fopspeen + clip 4-18 Mnd is een ideale fopspeen die je kindje kalmeert. De fopspeen is gemaakt van hoogwaardig materiaal, BPA-vrij en gemakkelijk schoon te maken.
  10,99
 • Quick view

  Suavinex Couture Speenkoord

  Suavinex Couture Speenkoord is een echte must-have voor bij je babyspulletjes. Doordat het speenkoord gemakkelijk bevestigd kan worden aan de kleding van je kindje, heb je de fopspeen altijd bij de hand!
  6,99
 • Quick view

  Suavinex Couture Geschenkset 0-4 Mnd

  Suavinex Couture Geschenkset 0-4 Mnd is handig voor je kleintje, maar ook leuk om cadeau te geven! Het set bestaat uit een flesje van 270 ml, een fysiologische fopspeen en een speenkoord.
  19,99
 • Quick view

  Suavinex Rose Et Bleu Geschenkset 0-6 Mnd

  De Suavinex Rose Et Bleu Geschenkset 0-6 Mnd is leuk om cadeau te geven of voor je eigen kindje! De geschenkset beschikt over alle items die je nodig hebt en is geschikt voor kindjes van 0 tot 6 maanden.
  19,99
 • Quick view

  Suavinex Rose Et Bleu Speenkoord Pink

  De Suavinex Rose Et Bleu Speenkoord Pink is perfect te combineren met een Suavinex Rose Et Bleu fopspeen. Het speenkoord is makkelijk vast te maken aan de kleding van je kindje zodat je de speen altijd bij de hand hebt.
  5,99
 • Quick view

  Suavinex Rose Et Bleu Anatomische Fopspeen 6+ Mnd Duo Blue

  De Suavinex Rose Et Bleu Anatomische Fopspeen 6+ Mnd Duo heeft een natuurlijke vorm en bootst de vorm van moeders tepel na. Voor een leuke combinatie combineer je deze fopspeen met de Suavinex Rose Et Bleu speenketting.
  8,99
7 Resultaten