8 Resultaten
 • Quick view Suavinex Couture Fysiologische Fopspeen

  Suavinex Couture Fysiologische Fopspeen

  Uit voorraad leverbaar
  5,99
 • Quick view Suavinex Dino Fysiologische Fopspeen

  Suavinex Dino Fysiologische Fopspeen

  Uit voorraad leverbaar
  4,49
 • Quick view Suavinex Couture Speenkoord

  Suavinex Couture Speenkoord

  Uit voorraad leverbaar
  6,99
 • Quick view Suavinex Couture Fysiologische Fopspeen + Clip 4-18 Mnd

  Suavinex Couture Fysiologische Fopspeen + Clip 4-18 Mnd

  Uit voorraad leverbaar
  10,99
 • Quick view Suavinex Couture Geschenkset 0-4 Mnd

  Suavinex Couture Geschenkset 0-4 Mnd

  Uit voorraad leverbaar
  19,99
 • Quick view Suavinex Rose Et Bleu Anatomische Fopspeen 6+ Mnd Duo

  Suavinex Rose Et Bleu Anatomische Fopspeen 6+ Mnd Duo

  Uit voorraad leverbaar
  8,99
 • Quick view Suavinex Rose Et Bleu Speenkoord

  Suavinex Rose Et Bleu Speenkoord

  Uit voorraad leverbaar
  5,99
8 Resultaten

Suavinex fopspenen en speenkoorden

 

Fopspenen zijn een musthave voor de babyuitzet. Je baby heeft in het begin namelijk een grote zuigbehoefte, het gebruik van een fopspeen kan deze behoefte vervullen. Vaak raakt een fopspeen kwijt en is het zoeken geblazen. Om al het gezoek te voorkomen kan je een fopspeen vastmaken aan een speenkoord. Bij Babypark zijn er verschillende soorten fopspenen en speenkoorden verkrijgbaar.

 

Speelse Suavinex fopspenen en speenkoorden

Suavinex heeft diverse hippe en kleurrijke fopspenen en speenkoorden in haar collectie. Een Suavinex fopspeen is gemaakt van natuurlijk latex, BPA-vrij en past perfect in het gehemelte van je kindje. Suavinex maakt onderscheid tussen anatomische en fysiologische fopspenen. Een fysiologische drinkspeen zorgt ervoor dat deze altijd op de juiste positie in de mond van je kindje blijft zitten. Een anatomische drinkspeen bootst de vorm van moeders tepel na tijdens het drinken. De Suavinex fopspeen is verkrijgbaar in hippe kleuren en dessins. Naast Suavinex fopspenen zijn er ook Suavinex speenkoorden verkrijgbaar. De Suavinex speenkoorden kun je gemakkelijk aan de kleding van je kindje bevestigen. Zo voorkom je dat de Suavinex fopspeen op de grond valt of vies wordt.

 

Over Suavinex

Het merk Suavinex komt van oorsprong uit Spanje en is opgericht in 1983. Suavinex vindt dat fopspenen, flessen en speenkoorden geen gebruiksartikelen zijn maar juist modeaccessoires. Door dit statement komt Suavinex elk jaar met een nieuwe collectie aan producten die ook bij Babypark te verkrijgen is. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.