Little Dutch voetenzakken

Pimp jouw kinderwagen of autostoeltje op met een mooie, bijpassende Little Dutch voetenzak. Een Little Dutch voetenzak staat niet alleen leuk in de kinderwagen, maar geeft je kindje bovendien zoveel meer comfort! Vooral tijdens koude dagen is het gebruik van een Little Dutch voetenzak een aanrader. Little Dutch voetenzakken zijn meestal prima uit te wassen in de wasmachine. Lees meer...

Snel en gemakkelijk te bevestigen

Een Little Dutch voetenzak plaats je lekker snel en eenvoudig in de kinderwagen of het autostoeltje. In een Little Dutch voetenzak zitten aan de onderkant openingen, zodat de voetenzak prima te gebruiken is in combinatie met de 3-punts of 5-punts gordel.

Het comfort van Little Dutch voetenzakken

Little Dutch voetenzakken zijn vanbinnen gevoerd met lekker zacht materiaal, meestal een stof die de warmte heel goed vasthoudt. Little Dutch voetenzakken zijn dan ook een echte aanrader. Bestel de Little Dutch voetenzak van jouw wensen online via onze webshop en laat je aankoop door ons thuisbezorgen.Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Autostoel Voetenzak

  In deze Little Dutch Sailors Bay Autostoel Voetenzak ligt je kindje veilig en warm in een groep 0 autostoeltje of buggy. Gemaakt van hoogwaardig materiaal met zachte voering en uitgerust met gordelopeningen.
  74,95
 • Quick view

  Little Dutch Little Pink Flowers Autostoel Voetenzak Donkerroze

  In deze Little Dutch Little Pink Flowers Autostoel Voetenzak Donkerroze ligt je kindje veilig en warm in een groep 0 autostoeltje of buggy. Gemaakt van hoogwaardig materiaal en uitgerust met gordelopeningen.
  74,95
 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Autostoel Voetenzak Roze

  In deze Little Dutch Flowers & Butterflies Autostoel Voetenzak Roze ligt je kindje veilig en warm in een groep 0 autostoeltje of buggy. Gemaakt van hoogwaardig materiaal en uitgerust met gordelopeningen.
  74,95
 • Quick view

  Little Dutch Voetenzak

  Nooit meer koude benen met de Little Dutch Voetenzak! De voetenzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van openingen voor de 5-punts veiligheidsgordel. Geschikt voor de Little Dutch buggy.
  59,90
4 Resultaten
Trustpilot