Thule voetenzakken

Maak jouw Thule kinderwagen of fietskar compleet met een Thule voetenzak. Sommige Thule voetenzak zijn geschikt voor zowel een Thule kinderwagen als een Thule fietskar. Op deze pagina vind je ons actuele aanbod Thule voetenzakken. De meeste Thule voetenzakken zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. Lees meer...

Gevoerde Thule voetenzakken

Thule voetenzakken zijn gevoerd met zachte stoffen zoals fleece. Het voordeel van fleece is dat het heel isolerend werkt. Fleece zorgt ervoor dat de warmte zoveel mogelijk behouden blijft. Verder is fleece ook heel luchtdoorlatend. Wordt deze stof nat, dan droogt deze ook zo weer op.

Thule voetenzakken met gordelopeningen

In de meeste Thule  voetenzakken zitten openingen voor de 3-punts of 5-punts veiligheidsgordel van de kinderwagen of fietskar. Je kunt de veiligheidsgordel dus gewoon gebruiken in combinatie met de Thule voetenzak. Jouw gewenste Thule voetenzak bestel je heel gemakkelijk online via onze webshop. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis, in veel gevallen al de volgende dag.Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Thule Voetenzak

  De Thule Voetenzak is compatibel met alle Thule kinderwagens en zorgt ervoor dat je kindje heerlijk warm blijft. Verder is de voetenzak voorzien van gordelopeningen zodat je kindje veilig in de wagen zit.
  149,95
 • Quick view

  Thule Sleek Voetenzak

  De Thule Sleek Voetenzak is gevoerd met heerlijk warm en zacht fleece materiaal en heeft praktische openingen voor de gordel. De voetenzak is compatibel met de Thule Sleek kinderwagen.
  149,95
2 Resultaten
Trustpilot