Beaba wipstoel

Beaba wipstoelen zijn online verkrijgbaar bij Babypark. Op deze pagina vindt je het actuele aanbod. Naast Beaba wipstoelen zijn er ook bijpassende accessoires verkrijgbaar voor optimaal gebruiksplezier. Deze praktische wipstoel is voor iedere ouder en kind een aanwinst.

Lees meer...

Verstelbaar in hoogte

Uniek aan de Beaba wipstoelen is dat ze verstelbaar zijn in hoogte. De meeste wipstoelen zijn behoorlijk laag en het wordt afgeraden om een wipstoel op een stoel of tafel te plaatsen. De Beaba wipstoel kun je gewoon op de grond neerzetten maar is in een hoog model uitgevoerd. Hierdoor heeft je kindje precies de zelfde hoogte als jouw zithouding op een stoel of bank. Ideaal voor tijdens het voeden!

Bestel direct online

Is jouw keuze gevallen op een veelzijdige wipstoel van Beaba? Bestel dan de wipstoel in jouw favoriete kleur direct online via deze pagina. Als je dit op een werkdag voor 20.00 uur doet en je betaalt direct online, dan wordt de bestelling in de meeste gevallen de volgende dag al gratis bij jou thuisbezorgd. Dat is handig winkelen!

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Beaba Up & Down IV Wipstoel Leaves

  In de stijlvolle Beaba Up & Down IV Wipstoel Leaves heb je je kindje altijd dicht bij je. Het handige wipstoeltje van Beaba is in 4 hoogtes verstelbaar en de rugleuning is met één hand verstelbaar.
  189,99
 • Quick view

  Beaba Up & Down III Wipstoel Special Edition Grijs

  In de stijlvolle Beaba Up & Down III Wipstoel Special Edition Grijs heb je je kindje altijd dicht bij je. Het wipstoeltje is in 4 hoogtes verstelbaar en de rugleuning is met één hand verstelbaar.

  189,99

  170,-

 • Quick view

  Beaba Up & Down III Wipstoel Special Edition Geel

  In de Beaba Up & Down III Wipstoel Special Edition Geel heb je je kindje altijd dicht bij je. Het wipstoeltje is in 4 hoogtes verstelbaar en de rugleuning is met één hand verstelbaar. Zo zit je kindje altijd comfortabel en hoef jij niet diep te bukken.
  189,99
3 Resultaten
Trustpilot