19 Resultaten
 • Quick view

  Kidsmill Up! E3 Wipstoel Onderstel

  Met het Kidsmill Up! E3 Wipstoel Onderstel maak je optimaal gebruik van het Kidsmill Up! E3 Newborn Zitje. Het frame met bekleding is gemakkelijk te bevestigen op dit handige Kidsmill Up! E3 Wipstoel Onderstel.
  69,-
 • Quick view

  4moms Snug Stoelverkleiner Cool Mesh

  De 4moms Snug Stoelverkleiner Cool Mesh is geschikt voor zowel de mamaRoo als de rockaRoo en biedt je pasgeboren baby extra comfort. De snug is omkeerbaar en heeft aan beide zijden een andere print.
  44,95
 • Quick view

  Nuna Leaf™ Reversible Speelbeugel

  De Nuna Leaf™ Reversible Speelbeugel is het ideale speeltje om aan de Nuna Leaf™ wipstoel te bevestigen. De speelboog beschikt over 3 speeltjes die van de boog afgehaald kunnen worden om te reinigen.
  29,99
 • Quick view

  BabyBjörn Speeltje Knuffelvriendjes

  Het BabyBjörn Speeltje Knuffelvriendjes is een vrolijk speeltje voor aan de BabyBjörn wipstoel. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardige materialen en geschikt voor alle BabyBjörn wipstoeltjes.
  39,90
 • Quick view

  Mundo Melocotón Mar I Mar Wipstoel Beschermhoes

  Met de Mundo Melocotón Mar I Mar Wipstoel Beschermhoes geef je een nieuwe uitstraling aan de BabyBjörn Balance wipstoel. De hoes beschermt de wipstoel tegen vuil en zorgt dat je er langer plezier van hebt.
  42,95
 • Quick view

  Bloom Coco Go Zitting

  De Bloom Coco Go Zitting is geschikt voor de Bloom Coco Go wipstoel. In deze comfortabele zitting zit je kindje heerlijk! Met deze losse zitting kun je afwisselen.
  59,-
 • Quick view

  Beaba Up & Down III Speelboog Grijs / Wit

  De Beaba Up & Down III Speelboog Grijs / Wit is een veelzijdige babygym, dat speciaal gemaakt is voor de Beaba Up & Down III Wipstoel. Een leuke aanvulling bij de betreffende wipstoel.
  34,99
 • Quick view

  Bloom Coco / Coco Go Wooly Inleg

  De Bloom Coco / Coco Go Wooly Inleg geeft jouw Bloom Coco wipstoel een luxueuze uitstraling. De inleg is gemaakt van 100% Australische merino wol en is superzacht, ademend en vochtregulerend. Erg comfortabel dus!
  89,-
 • Quick view

  Trixie Sheep Wipstoel Beschermhoes

  De Trixie Sheep Wipstoel Beschermhoes beschermt jouw wipstoel tegen vuil en houdt de wipstoel schoon. De hoes is geschikt voor op de BabyBjorn Balance Wipstoel en leuk te combineren met andere Trixie producten.
  43,95
 • Quick view

  Cybex Marcel Wanders Zonnekap

  De Cybex Marcel Wanders Zonnekap is geschikt voor de Marcel Wanders rocker en voor de bouncer. De zonnekap is makkelijk te bevestigen op het stoeltje en beschermt je kindje tegen felle zonnestralen.
  34,95
 • Quick view

  Trixie Blue Meadow Wipstoel Beschermhoes

  De Trixie Blue Meadow Wipstoel Beschermhoes beschermt jouw wipstoel tegen vuil en houdt de wipstoel schoon. De hoes is geschikt voor op de BabyBjorn Balance Wipstoel en leuk te combineren met andere Trixie producten.
  39,95
 • Quick view

  4moms Snug Stoelverkleiner Grijs / Wit

  De 4moms Snug Stoelverkleiner is geschikt voor zowel de mamaRoo als de rockaRoo en biedt je pasgeboren baby extra comfort. De snug is omkeerbaar en heeft aan beide zijden een moderne print.
  39,95
 • Quick view

  Doomoo Swing

  De Doomoo Swing is een los schommelstoeltje waarop je de Doomoo Seat kunt plaatsen en kan het kind in zijn eigen Doomoo gewiegd worden.

  44,95

  39,95

 • Quick view

  Nuna Leaf™ Zonnekap Cinder

  Handige zonnekap + insectennet voor de LEAF Cinder. Je kind heeft nu geen last meer van de zon en de insecten blijven uit de buurt van je kind.
  29,99
 • Quick view

  Doomoo Arch

  Met de Doomoo arch haal je een universele babygym in huis dat geschikt is voor de Doomoo Seat, en kan ook worden gebruikt bij wipstoeltjes. De arch beschikt over speeltjes die je in hoogte kunt aanpassen.
  39,50
 • Quick view

  Trixie Diabolo Wipstoel Beschermhoes

  De Trixie Diabolo Wipstoel Beschermhoes beschermt jouw wipstoel tegen vuil en houdt de wipstoel schoon. De hoes is geschikt voor op de BabyBjorn Balance Wipstoel en leuk te combineren met andere Trixie producten.
  43,95
 • Quick view

  Nuna Leaf™ Wind

  De Nuna Leaf™ Wind is een handige motor die jouw Nuna Leaf™ of Nuna Leaf™ Curv wipstoel continu laat schommelen, zo lang je maar wilt. Beschikt over zes verschillende snelheden.
  99,99
 • Quick view

  Trixie Clouds Wipstoel Beschermhoes

  De Trixie Clouds Wipstoel Beschermhoes beschermt jouw wipstoel tegen vuil en houdt de wipstoel schoon. De hoes is geschikt voor op de BabyBjorn Balance Wipstoel en leuk te combineren met andere Trixie producten.
  43,95
 • Quick view

  Trixie Cats Wipstoel Beschermhoes

  De Trixie Cats Wipstoel Beschermhoes beschermt jouw wipstoel tegen vuil en houdt de wipstoel schoon. De hoes is geschikt voor op de BabyBjorn Balance Wipstoel en leuk te combineren met andere Trixie producten.
  43,95
19 Resultaten