Wipstoel accessoires

Ben je in het bezit van een wipstoel? Veel wipstoeltjes uit ons assortiment zijn uit te breiden met handige extra's. Voorbeelden van deze wipstoel accessoires zijn bijvoorbeeld een speelboog of een verkleinkussen. Met behulp van de filters kun je eenvoudig je selectie verfijnen zodat je ziet welke accessoires geschikt zijn voor jouw wipstoel. Lees de reviews om de ervaring van anderen met het artikel te bekijken. 

Lees meer...

Plaats je bestelling online

Ben jij overtuigd en wil je je wipstoel uitbreiden met een wipstoel accessoire? Plaats dan je bestelling eenvoudig online via deze pagina. Alle bestellingen vanaf 20 euro worden gratis bij jou thuisbezorgd. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze megastores om onze collectie wipstoeltjes en accessoires te komen bekijken. Onz medewerkers helpen je graag met een advies op maat.

Lees minder...
20 Resultaten
 • Quick view

  Cybex Lemo Adapter Set Light Grey

  Met de Cybex Lemo Adapter Set Light Grey bouw je jouw Cybex Lemo Bouncer eenvoudig om tot een kinderstoel. Met de adapters klik je de bouncer eenvoudig op de Lemo kinderstoel om je kindje dichtbij je te hebben.
  24,95
 • 20% korting
  Quick view

  Doomoo Seat'n Swing Speelboog

  De Doomoo Seat'n Swing Speelboog is een veelzijdige speelboog speciaal gemaakt voor de Doomoo Seat'n Swing. Een leuke aanvulling bij de betreffende wipstoel. De speeltjes zijn afneembaar en in hoogte verstelbaar.

  40,-

  32,-

 • Quick view

  Cybex Lemo Bouncer Stand

  Met de Cybex Lemo Bouncer Stand kun je samen met het Lemo Bouncer nest een wipstoeltje voor je kindje maken. Het bouncer nest is eenvoudig te bevestigen op de stand en geschikt vanaf de geboorte tot 9 kg.
  99,95
 • Quick view

  BabyBjörn Speeltje Ondeugende Oogjes Zwart / Wit

  Het BabyBjörn Speeltje Ondeugende Oogjes Zwart / Wit zal bijdragen aan de ontwikkeling van je kindje. Verder is het BabyBjörn speeltje gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een vrolijk en kleurrijk design.
  50,-
 • Quick view

  BabyBjörn Transporttas Zwart

  Met de BabyBjörn Transporttas Zwart kun je het BabyBjörn wipstoeltje gemakkelijk mee nemen op reis. De tas is ideaal om je wipstoel veilig te vervoeren, zo wordt het beschermd tegen vuil, krassen en water.
  44,-
 • 20% korting
  Quick view

  Doomoo Cocoon Arch

  De Doomoo Cocoon Arch is een veelzijdige speelboog speciaal gemaakt voor de Doomoo Seat'n Swing. Een leuke aanvulling bij de betreffende wipstoel. De speeltjes zijn afneembaar en in hoogte verstelbaar.

  49,-

  39,20

 • Quick view

  BabyBjörn Speeltje Ondeugende Oogjes Pastel

  Het BabyBjörn Speeltje Ondeugende Oogjes Pastel zal bijdragen aan de ontwikkeling van je kindje. Verder is het BabyBjörn speeltje gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een vrolijk en kleurrijk design.
  50,-
 • Quick view

  BabyBjörn Stoffen Zitting Wipstoel Antraciet Luipaard

  Met de BabyBjörn Stoffen Zitting Wipstoel Antraciet Luipaard ben je voorzien van een extra stoffen zitting voor de BabyBjörn Bliss en Balance Soft wipstoel. De stoffen zitting is gemaakt van zacht materiaal.
  84,95
 • Quick view

  BabyBjörn Stoffen Zitting Wipstoel Beige Luipaard

  Met de BabyBjörn Stoffen Zitting Wipstoel Beige Luipaard ben je voorzien van een extra stoffen zitting voor de BabyBjörn Bliss en Balance Soft wipstoel. De stoffen zitting is gemaakt van zacht materiaal en uitwasbaar.
  74,90
 • Quick view

  Nuna Leaf™ Reversible Speelbeugel Grijs

  Deze Nuna Leaf™ Reversible Speelbeugel Grijs is het ideale speeltje om aan de Nuna Leaf™ wipstoel te bevestigen. De speelboog beschikt over 3 speeltjes die van de boog afgehaald kunnen worden om te reinigen.

  39,99

  38,-

 • Quick view

  Qute Q-Bouncer Speelbeugel Jeans Zwart

  Deze Qute Q-Bouncer Speelbeugel Jeans Zwart is het ideale speeltje om aan de Qute Q-Bouncer wipstoel te bevestigen. De speelboog beschikt over 2 speeltjes die van de boog afgehaald kunnen worden om te reinigen.

  24,95

  14,95

 • Quick view

  Beaba Up & Down III Speelboog Grijs / Wit

  De Beaba Up & Down III Speelboog Grijs / Wit is een veelzijdige babygym, dat speciaal gemaakt is voor de Beaba Up & Down III Wipstoel. Een leuke aanvulling bij de betreffende wipstoel.
  39,99
 • Quick view

  Nuna Leaf™ Wind

  De Nuna Leaf™ Wind is een handige motor die jouw Nuna Leaf™ of Nuna Leaf™ Curv wipstoel continu laat schommelen, zo lang je maar wilt. Beschikt over zes verschillende snelheden.

  119,-

  89,99

 • Quick view

  4moms Snug Stoelverkleiner Grijs / Wit

  De 4moms Snug Stoelverkleiner is geschikt voor zowel de mamaRoo als de rockaRoo en biedt je pasgeboren baby extra comfort. De snug is omkeerbaar en heeft aan beide zijden een moderne print.

  44,95

  37,76

 • Quick view

  Nuna Leaf Zonnekap Cinder

  De Nuna Leaf Zonnekap Cinder is een handige zonnekap met insectennet voor de Nuna Leaf wipstoeltjes. Je kind heeft nu geen last meer van de felle zon en ook insecten blijven uit de buurt van je kindje.

  39,99

  33,99

 • Quick view

  4moms Snug Stoelverkleiner Cool Mesh

  De 4moms Snug Stoelverkleiner Cool Mesh is geschikt voor zowel de mamaRoo als de rockaRoo en biedt je pasgeboren baby extra comfort. De snug is omkeerbaar en heeft aan beide zijden een andere print.

  49,95

  41,96

 • Quick view

  Bloom Coco Go Zitting

  De Bloom Coco Go Zitting is geschikt voor de Bloom Coco Go wipstoel. In deze comfortabele zitting zit je kindje heerlijk! Met deze losse zitting kun je afwisselen.
  59,-
 • Quick view

  Cybex Marcel Wanders Zonnekap

  De Cybex Marcel Wanders Zonnekap is geschikt voor de Marcel Wanders rocker en voor de bouncer. De zonnekap is makkelijk te bevestigen op het stoeltje en beschermt je kindje tegen felle zonnestralen.
  49,95
 • Quick view

  BabyBjörn Speeltje Knuffelvriendjes

  Het BabyBjörn Speeltje Knuffelvriendjes is een vrolijk speeltje voor aan de BabyBjörn wipstoel. Het speeltje is gemaakt van hoogwaardige materialen en geschikt voor alle BabyBjörn wipstoeltjes.
  55,-
 • 10% korting
  Quick view

  Kidsmill Up! Wipstoel Onderstel

  Met het Kidsmill Up! Wipstoel Onderstel maak je optimaal gebruik van het Kidsmill Up! Newborn Zitje. Het frame met bekleding is gemakkelijk te bevestigen op dit handige Kidsmill Up! Wipstoel Onderstel.
  89,96
20 Resultaten
Vaderdag
Trustpilot