Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Wipstoeltjes & swings

Cybex wipstoel

Cybex is gekomen met een lancering van meubels en kinderaccessoires. De ''Parents Collection'' collectie is verfijnd en toch wat speels en bestaat onder andere uit wipstoeltjes. Meubels voor baby's moeten stijlvol en ook vooral leuk zijn. Van deze tijd, eenvoudig maar ook veilig. Aan al deze eisen voldoet de nieuwe lijn van Cybex. De Cybex wipstoelen passen perfect bij de levensstijl van moderne ouders.

Lees meer...

Unieke wipstoel

In de Cybex wipstoel kan je kindje heerlijk ontspannen en tot rust komen, maar dat niet alleen. De Cybex wipstoel heeft een luxe en stijlvolle uitstraling waardoor het goed past bij het interieur. De Cybex wipstoelen zijn versierd met kleurrijke bloemen borduursels. De stijl van de Cybex wipstoel is verfijnd, kleurrijk en speels. Als je opzoek bent naar een unieke kinderstoel is de Cybex wipstoel erg leuk voor jou kindje. Cybex is het perfecte merk voor kinderstoelen met een stijlvol en uniek uiterlijk.

Kwaliteit en materiaal

De Cybex wipstoel is van een hoge kwaliteit met een mooi design en is erg comfortabel. De materialen die worden gebruikt voor de Cybex wipstoelen zijn hoogwaardige materialen, zoals beukenhout en verchroomd staal. De Cybex wipstoel is geschikt voor kinderen vanaf de geboorte tot 15 kg (3 jaar). De Cybex wipstoel heeft zowel een zit als een lig positie en beweegt soepel heen en weer. De Cybex wipstoel is voorzien van een antislip en een 3-punts veiligheidsgordel. Zodat je kindje comfortabel en veilig in de wipstoel zit.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

3 producten

Populariteit
  • Cybex Lemo Bouncer
    219,95 Adviesprijs 0,-
  • Cybex Marcel Wanders Bouncer
    339,95 Adviesprijs 0,-
  • Cybex Marcel Wanders Rocker
    339,95 Adviesprijs 0,-
Filteren

3 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader