nuna leaf, nuna wipstoel, nuna leaf wipstoel

Kidsmill wipstoel

 

De Kidsmill wipstoel is een uitbreiding voor de populaire Kidsmill Up! kinderstoel. Voor meer specifieke informatie over de wipstoel verwijzen we je door naar de uitgebreide productbeschrijvingen op deze pagina.

Lees meer...

 

Wipstoel onderstel of complete wipstoel?

Op deze pagina vind je zowel Kidsmill wipstoel onderstellen als complete wipstoelen. Wanneer je bij de aanschaf van de Kidsmill Up! kinderstoel gekozen hebt voor de extra optie van een newborn zitje om op de kinderstoel te bevestigen hoef je geen complete wipstoel aan te schaffen en heb je voldoende aan het Kidsmill Up! Newborn Frame. Wanneer je dit newborn zitje nog niet in huis hebt kun je het beste een complete wipstoel bestellen. Het zitje van de wipstoel kun je dan vervolgens ook op het frame van de Kidsmill Up! kinderstoel bevestigen.

 

Kies jouw favoriet kleurencombinatie

Bij de Kidsmill wipstoel heb je keuze uit een behoorlijk aantal kleurencombinaties. Het onderstel van de wipstoel is verkrijgbaar in dezelfde kleuren als de kinderstoel. Ook voor de bekleding heb je de keuze uit diverse, moderne kleuren. Aarzel niet om voor een geslachtsspecifieke kleur zoals roze te gaan want de bekleding is apart verkrijgbaar. Wanneer je later toch liever een andere kleur wilt hoef je dus geen compleet nieuwe wipstoel aan te schaffen.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Kidsmill Up! Wipstoel Zwart

  Met de Kidsmill Up! Wipstoel Zwart maak je optimaal gebruik van de Kidsmill Up! Kinderstoel. Het zitje van de wipstoel kan worden bevestigd op de kinderstoel, maar de wipstoel kan ook afzonderlijk gebruikt worden.
  192,95
 • Quick view

  Kidsmill Up! Wipstoel Naturel

  Met de Kidsmill Up! Wipstoel maak je optimaal gebruik van de Kidsmill Up! Kinderstoel. Het zitje van de wipstoel kan worden bevestigd op de kinderstoel, maar de wipstoel kan ook afzonderlijk gebruikt worden.
  192,95
 • Quick view

  Kidsmill Up! Wipstoel Soft Green

  Met de Kidsmill Up! Wipstoel Soft Green maak je optimaal gebruik van de Kidsmill Up! Kinderstoel. Het zitje van de wipstoel kan worden bevestigd op de kinderstoel, maar de wipstoel kan ook afzonderlijk gebruikt worden.
  192,95
 • Quick view

  Kidsmill Up! Wipstoel Wit

  Met de Kidsmill Up! Wipstoel Wit maak je optimaal gebruik van de Kidsmill Up! Kinderstoel. Het zitje van de wipstoel kan worden bevestigd op de kinderstoel, maar de wipstoel kan ook afzonderlijk gebruikt worden.
  192,95
 • Quick view

  Kidsmill Up! Wipstoel Grey Wash

  Met de Kidsmill Up! Wipstoel Grey Wash maak je optimaal gebruik van de Kidsmill Up! Kinderstoel. Het zitje van de wipstoel kan worden bevestigd op de kinderstoel, maar de wipstoel kan ook afzonderlijk gebruikt worden.
  192,95
 • Quick view

  Kidsmill Up! Wipstoel Solid Grey

  Met de Kidsmill Up! Wipstoel Solid Grey maak je optimaal gebruik van de Kidsmill Up! Kinderstoel. Het zitje van de wipstoel kan worden bevestigd op de kinderstoel, maar de wipstoel kan ook afzonderlijk gebruikt worden.
  192,95
6 Resultaten