Wipstoeltjes collectie

 

Een wipstoeltje voor je kindje is ideaal. Je kindje kan heerlijk ontspannen of juist lekker spelen en jij hebt je handen vrij. Een win-win situatie dus.
Bij Babypark vind je wipstoelen in allerlei soorten en maten en prijscategorieën, zo is er voor ieder wat wils!

 

Op zoek naar een accessoire voor je wipstoeltje? Shop accessoires...

 

1 Resultaten
  • Quick view Little Dutch Wipstoel Met Hengsels

    Little Dutch Wipstoel

    Uit voorraad leverbaar
    69,-
1 Resultaten

Little Dutch wipstoeltjes

 

Laat je kindje even helemaal tot rust komen in een Little Dutch wipstoeltje. Het leuke van veel Little Dutch wipstoeltjes is dat een speelboog bij de aankoop is inbegrepen. Met een speelboog kan je kindje zich urenlang vermaken. Speeltjes raken niet kwijt, want de speelboog zit aan het wipstoeltje vast.

 

Little Dutch wipstoeltjes zijn verstelbaar

Zowel de voetensteun als de rugleuning van Little Dutch wipstoeltjes zijn over het algemeen verstelbaar. Je kunt het Little Dutch wipstoeltje dus aanpassen aan de grootte en de wensen van je kindje. Deze en meer gedetailleerde informatie lees je in de uitgebreide productbeschrijvingen.

 

Little Dutch wipstoeltjes zijn veilig

De veiligheid van je kindje is belangrijk. Little Dutch wipstoeltjes voldoen volledig aan de Europese veiligheidsnormering. Dankzij de 3-punts veiligheidsgordel zit je kindje stevig vast in het zitje. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een Little Dutch wipstoeltje online via onze webshop. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis, vaak al de volgende dag.