Qute

Qute heeft stijlvolle wipstoelen met moderne kleuren. Een wipstoel van Qute geeft je kindje een rustige en comfortabele plek om te zitten en heerlijk even te ontspannen. Qute biedt één van de meest comfortabele stoelen voor jou kindje met een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.

Lees meer...

Qute wipstoel

De wipstoelen van Qute hebben een moderne uitstraling. De Qute wipstoelen zijn veilig door de 5-punts veiligheidsgordel en comfortabel. De Qute wipstoel heeft 5 verschillende snelheden en 16 melodieën, er zijn dus genoeg standen om het jou kindje zo comfortabel mogelijk te maken. De zitting van de Qute wipstoel beweegt van links naar rechts en kan in verschillende standen gezet worden. Ook heeft de Qute wipstoel een timerfunctie van 15, 30 en 60 minuten. Ideaal voor je kindje om even een dutje te doen.

Kwalitatieve Qute wipstoel

De Qute wipstoel is gemaakt van hoogwaardige materialen, en dat betekent dat de kwaliteit erg goed is van de Qute wipstoel. Hierdoor is ook de stof van de Qute wipstoel erg zacht en geeft dat extra comfort aan jou kindje. De Qute wipstoel is te gebruiken vanaf de geboorte tot 9 kg. De Qute wipstoel beweegt automatisch hierdoor heb je je handen vrij om even iets anders te doen. Het zitframe van de Qute wipstoel is uitneembaar hierdoor kan je de Qute wipstoel gemakkelijk opbergen of meenemen.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Qute Q-Sofa Wipstoel Jeans

  De Qute Q-Sofa Wipstoel Jeans is te gebruiken vanaf de geboorte tot 9 kg. Je kindje kan in deze comfortabele wipstoel heerlijk ontspannen en spelen met de meegeleverde speelboog waar 3 speeltjes aanhangen.

  55,-

  39,-

 • Quick view

  Qute Q-Bouncer Wipstoel Jeans

  De comfortabele Qute Q-Bouncer Wipstoel Jeans is te gebruiken als wipstoel en als stoel en is geschikt tot 15 kg. Je kindje kan deze wipstoel zelfstandig laten schommelen met een natuurlijke schommelbeweging.

  89,-

  69,-

 • Nieuw!
  Quick view

  Qute Q-Rocker Wipstoel Jeans

  De Qute Q-Rocker Wipstoel Jeans is een veilig wipstoeltje en geschikt vanaf de geboorte. Het verstelbare wipstoeltje heeft een 5-punts veiligheidsgordel en wordt geleverd inclusief speelbeugel.

  159,-

  109,-

3 Resultaten