BabyBjörn wipstoel accessoires

 

Maak jouw wipstoeltje compleet met BabyBjörn wipstoel accessoires. Op deze pagina vind je al onze BabyBjörn wipstoel accessoires. De meeste BabyBjörn wipstoel accessoires zijn bedoeld om je kindje in het wipstoeltje meer speelplezier te geven.

Lees meer...

 

BabyBjörn speelbogen

Meestal hebben wij wel BabyBjörn speelbogen in ons assortiment. Deze BabyBjörn wipstoel accessoires vinden de meeste kinderen heel leuk. Aan de speelbogen hangen meestal gevarieerde speeltjes in vrolijke kleuren. Je kindje kan naar de speeltjes kijken en deze met de handjes vastpakken. Het voordeel van deze BabyBjörn wipstoel accessoires is dat je kindje deze niet kan laten vallen of kwijtraken. De speelboog maak je aan het wipstoeltje vast.

 

Het materiaal van BabyBjörn wipstoel accessoires

Aan BabyBjörn wipstoeltjes hangen speeltjes van hout of kunststof. Het materiaal van deze speeltjes is met grote zorg uitgezocht. Het plastic is PVC-vrij en bevat geen stoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid van je kindje. Bestel vandaag nog een BabyBjörn wipstoel accessoire. Voor 20:00 uur besteld is de volgende dag bezorgd mits het product op voorraad is. Lees minder...
3 Resultaten
3 Resultaten