BabyBjörn wipstoel accessoires

Maak jouw wipstoeltje compleet met BabyBjörn wipstoel accessoires. Op deze pagina vind je al onze BabyBjörn wipstoel accessoires. De meeste BabyBjörn wipstoel accessoires zijn bedoeld om je kindje in het wipstoeltje meer speelplezier te geven.

Lees meer...

BabyBjörn speelbogen

Meestal hebben wij wel BabyBjörn speelbogen in ons assortiment. Deze BabyBjörn wipstoel accessoires vinden de meeste kinderen heel leuk. Aan de speelbogen hangen meestal gevarieerde speeltjes in vrolijke kleuren. Je kindje kan naar de speeltjes kijken en deze met de handjes vastpakken. Het voordeel van deze BabyBjörn wipstoel accessoires is dat je kindje deze niet kan laten vallen of kwijtraken. De speelboog maak je aan het wipstoeltje vast.

Het materiaal van BabyBjörn wipstoel accessoires

Aan BabyBjörn wipstoeltjes hangen speeltjes van hout of kunststof. Het materiaal van deze speeltjes is met grote zorg uitgezocht. Het plastic is PVC-vrij en bevat geen stoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid van je kindje. Bestel vandaag nog een BabyBjörn wipstoel accessoire. Voor 20:00 uur besteld is de volgende dag bezorgd mits het product op voorraad is. Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  BabyBjörn Stoffen Zitting Wipstoel Beige Luipaard

  Met de BabyBjörn Stoffen Zitting Wipstoel Beige Luipaard ben je voorzien van een extra stoffen zitting voor de BabyBjörn Bliss en Balance Soft wipstoel. De stoffen zitting is gemaakt van zacht materiaal en uitwasbaar.
  74,90
 • Quick view

  BabyBjörn Stoffen Zitting Wipstoel Antraciet Luipaard

  Met de BabyBjörn Stoffen Zitting Wipstoel Antraciet Luipaard ben je voorzien van een extra stoffen zitting voor de BabyBjörn Bliss en Balance Soft wipstoel. De stoffen zitting is gemaakt van zacht materiaal.
  84,95
 • Quick view

  BabyBjörn Speeltje Ondeugende Oogjes Pastel

  Het BabyBjörn Speeltje Ondeugende Oogjes Pastel zal bijdragen aan de ontwikkeling van je kindje. Verder is het BabyBjörn speeltje gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een vrolijk en kleurrijk design.
  45,-
 • Quick view

  BabyBjörn Transporttas Zwart

  Met de BabyBjörn Transporttas Zwart kun je het BabyBjörn wipstoeltje gemakkelijk mee nemen op reis. De tas is ideaal om je wipstoel veilig te vervoeren, zo wordt het beschermd tegen vuil, krassen en water.
  40,-
4 Resultaten
Trustpilot