Kidsmill wipstoel accessoires

Maak jouw Kidsmill wipstoeltje compleet met Kidsmill wipstoel accessoires. Sommige Kidsmill wipstoel accessoires zijn bedoeld voor meer comfort, andere Kidsmill wipstoel accessoires maken het voor je kindje nóg leuker om in het wipstoeltje te liggen. Op deze pagina vind je ons complete assortiment Kidsmill wipstoel accessoires.

Lees meer...

Onderdelen voor een Kidsmill wipstoeltje

Soms verkopen wij onderdelen voor een Kidsmill wipstoeltje, zoals een onderstel waarmee je een Kidsmill zitje kunt omtoveren tot een wipstoeltje. Het leuke daarvan is dat je het zitje de ene keer als zitje en de andere keer als wipstoeltje kunt gebruiken.

Veiligheid en kwaliteit van Kidsmill wipstoel accessoires

Alle Kidsmill wipstoel accessoires zijn van goede kwaliteit. Veiligheid staat hoog in het vaandel bij Kidsmill. Alle Kidsmill wipstoel accessoires voldoen aan de Europese veiligheidsnormering. Wacht niet langer en bestel vandaag nog de handigste Kidsmill wipstoel accessoires online via Babypark.nl!Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Kidsmill Up! Wipstoel Onderstel

    Met het Kidsmill Up! Wipstoel Onderstel maak je optimaal gebruik van het Kidsmill Up! Newborn Zitje. Het frame met bekleding is gemakkelijk te bevestigen op dit handige Kidsmill Up! Wipstoel Onderstel.
1 Resultaten