Automatische wipstoel

Wie voor het gemak gaat van een automatische wipstoel kan ook terecht bij Babypark. Met een automatisch wipstoeltje heb je even tijd om wat voor jezelf te doen en hoef je zelfs niet af en toe even een zetje te geven om het wiegen door te laten gaan. Door het op de automatische stand te zetten, gaat het net zo lang door tot jouw kindje lekker in slaap dommelt. Jij hebt je handen vrij om andere zaken te doen, of dat nu iets huishoudelijks is of een welverdiend momentje voor jezelf.

Lees meer...

Assortiment wipstoel automatisch

In ons assortiment vind je onder andere de automatische 4moms wipstoel. Dit stoeltje heeft 5 voorgeprogrammeerde standen: autorijden, kangoeroe, schommel, rock en oceaan. Zo kun je het wiegen een beetje afwisselen. De bediening kan met behulp van de 4moms app zodat je bijvoorbeeld vanuit de keuken toch het stoeltje in de woonkamer kunt bedienen. Het stoeltje heeft ook ingebouwde speakers met natuurgeluiden om een rustgevende sfeer voor jouw kindje te creëren. Kies je liever jouw eigen muziek? Ook dat is mogelijk via een mp3 speler of jouw smartphone. Ook de wipstoel van Joie biedt natuurgeluiden en heeft ook 5 slaapliedjes om uit te kiezen. Deze wipstoel schommelt niet automatisch maar heeft wel een trilfunctie die het stoeltje beweegt.

Bestellen automatisch wipstoeltje

Net als een gewone wipstoel bestel je de automatische wipstoel eenvoudig en voordelig via de webshop van Babypark. Naast het feit dat we de laagsteprijsgarantie bieden, betaal je ook nog geen verzendkosten voor bestellingen vanaf 20 euro. Wanneer je de bestelling plaatst voor 20:00 uur op een werkdag, dan verstuurt onze eigen verzenddienst het nog dezelfde dag. Kom je liever eens naar een van onze megastores om het assortiment te bekijken? Dat heten we je uiteraard van harte welkom. Voor de adresgegevens van een megastore in jouw regio kun je onze website raadplegen.

Lees minder...
11 Resultaten
 • 10% korting
  Quick view

  Joie Serina Swivel Swing Nature's Alphabet

  De Joie Serina Swivel Swing Nature's Alphabet schommelt van links naar rechts en van voor naar achteren. De schommelstoel heeft 6 verschillende schommel snelheden en beschikt over kalmerende melodieën.

  209,-

  188,10

 • Quick view

  Babymoov Swoon Motion Swing Blue Petal

  De Babymoov Swoon Motion Swing Blue Petal is een moderne swing met tal van mogelijkheden. Zo kan de swing met behulp van een sensor vanzelf beginnen te schommelen op het moment dat je kindje huilt.
  229,90
 • 10% korting
  Quick view

  Joie Sansa 2-in-1 Swing Leo

  De Joie Sansa 2-in-1 Swing Leo is de perfecte oplossing om je handen even vrij te hebben. De swing kan bijna iedere richting uit schommelen en beschikt over rustgevende liedjes en geluiden om je kindje te kalmeren.

  259,-

  233,10

 • 10% korting
  Quick view

  Joie Serina 2-in-1 Swing Leo

  De Joie Serina 2-in-1 Swing Leo is een wipstoel en een swing tegelijk. Dat is nog eens handig! Zo heb je altijd een fijne zit plaats voor je kindje. Deze gebruiksvriendelijke swing is voorzien van handige opties.

  259,-

  233,10

 • Quick view

  4moms mamaRoo 4

  De 4moms mamaRoo 4 is een moderne wipstoel met 5 standen die situaties uit het dagelijks leven nabootsen. Hierdoor komt je kindje tot rust. De wipstoel is op afstand te bedienen met behulp van een app.

  Normale prijs: 276,36

  Special Price 262,65

 • Quick view

  4moms rockaRoo

  De 4moms rockaRoo bootst de beweging van een hobbelpaard na. De wipstoel is in 5 snelheden in te stellen en is voorzien van een MP3 aansluiting. De 4moms rockaRoo zorgt voor urenlang speelplezier.
  183,96
 • 10% korting
  Quick view

  Joie Serina 2 in 1 Swing Petite City

  De Joie Serina 2 in 1 Swing Petite City is een wipstoel en een swing tegelijk. Dat is nog eens handig! Zo heb je altijd een fijne zit plaats voor je kindje. Deze gebruiksvriendelijke swing is voorzien van handige opties.

  229,95

  206,96

 • 20% korting
  Quick view

  Doomoo Seat’n Swing

  De Doomoo Seat’n Swing is een zitzak en wipstoeltje waarop je kindje vanaf de geboorte tot hij of zij een gewicht van 25 kg heeft heerlijk kan relaxen. Dankzij de vulling bepaal je zelf de gewenste zithouding.
  149,-
 • Quick view

  Babymoov Swoon Motion Swing Zinc

  De Babymoov Swoon Motion Swing Zinc is een moderne swing met tal van mogelijkheden. Zo kan de swing met behulp van een sensor vanzelf beginnen te schommelen op het moment dat je kindje huilt.

  229,90

  179,-

 • Quick view

  Childhome Wood Rock Swing

  De Childhome Wood Rock Swing schommelt van voor naar achter en van links naar rechts. Bovendien kan de schommelfunctie ook uitgezet worden en is het zitje verstelbaar zodat je kindje altijd comfortabel zit.
  99,-
 • Quick view

  Maxi-Cosi Cassia Swing

  Deze Maxi-Cosi Cassia is 360˚ draaibaar en beschikt over vijf verschillende snelheden en meerdere ligstanden. De Cassia swing is geschikt vanaf de geboorte tot 9 kg en wordt geleverd inclusief twee speeltjes.

  199,-

  169,-

11 Resultaten
Vaderdag
Trustpilot