5 Resultaten
5 Resultaten

Autostoelbeschermers

Een autostoeltje zorgt ervoor dat je jouw kindje eenvoudig en veilig kunt vervoeren in de auto. Het biedt ook bescherming bij een aanrijding door de rug- en zijsteunen. Om de bekleding van jouw autostoel ook te beschermen tegen eventuele beschadigingen door plaatsen/verwijderen en gebruik van de baby autostoel, kun je gebruik maken van een autostoelbeschermer. Voor dergelijke autostoel bescherming tegen baby autostoeltjes kun je natuurlijk terecht in de webshop of Megastores van Babypark.

Autostoelbeschermers van A3 en Munchkin

In ons assortiment hebben wij hier verschillende oplossingen voor zoals de A3 Baby En Kids autostoelbeschermer. Je maakt deze autostoelbeschermer eenvoudig vast aan de hoofdsteun en jouw bekleding wordt zodoende meteen beschermd tegen beschadigingen. Het is gemaakt van duurzaam materiaal en is geschikt voor alle autostoelen. Wordt hij langere tijd niet gebruikt dan is het net zo eenvoudig weer te verwijderen en kun de autostoelbeschermer eenvoudig opbergen. In ons assortiment vind je ook de Munchkin autostoelbeschermer die niet volledig over de rugleuning valt maar wel is voorzien van een stabilisatielip en een opberg vak aan de voorkant. Zo biedt het ook meteen opbergruimte voor een drinkbeker en andere spullen.

Autostoel bescherming tegen baby autostoeltje bestellen

Bestel je jouw autostoelbeschermer bij Babypark dan is die vaak direct uit voorraad leverbaar zodat je het vaak al de volgende dag in huis kunt hebben. Doordat wij enkel A-merken voeren in ons assortiment, weet je dat het met de kwaliteit wel goed zit. En wat de prijs betreft hoef je je ook geen zorgen te maken. Wij controleren de prijzen van onze concurrenten en bieden je de laagsteprijsgarantie. Daarnaast hebben wij de expertise in huis om je te helpen bij de beste keuze voor jouw situatie. Stel je vraag aan onze verkoopspecialisten in de Megastores of via telefoon, mail of Whatsapp. Door onze ervaring en productkennis kunnen wij je van gedegen informatie voorzien.