Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Kidsriver autostoelen, autostoelen Kidsriver

Kidsriver autostoel

Een autostoeltje of zitverhoger schaf je niet zomaar aan. Ga je op reis, dan brengt je kind lange tijd in de auto door. Een fijne zitplaats voor je kind is dan onmisbaar. Daarnaast is een goede bescherming heel belangrijk. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje. Kidsriver heeft aan alles gedacht. De Kidsriver autostoeltjes zijn zowel veilig als comfortabel en verkrijgbaar in moderne kleuren.

Lees meer...

Een veilig autostoeltje

De meeste Kidsriver autostoeltjes hebben een 5-punts veiligheidsgordel. Dankzij deze veiligheidsgordel zit je kind heel stevig vast in de auto. Dit vergroot de veiligheid. Ook de hoofdsteun en de ergonomische zitting beschermen je kind optimaal. Je neemt je kind dan ook met een gerust hart mee voor een lange reis. Natuurlijk is het voor optimale veiligheid wel belangrijk om altijd een autostoeltje te kopen uit de juiste groep. Deze groepen zijn ingedeeld op het gewicht. Zo vind je eenvoudig en snel een autostoeltje dat bij jouw kindje past.

Heerlijke zitting

Zowel de Kidsriver autostoeltjes als zitverhogers zitten comfortabel. De zachte bekleding voelt heel prettig aan. Bij sommige autostoeltjes is een zitverkleiner inbegrepen. Hiermee zit je kind, ook als het autostoeltje nog wat ruim is, heel comfortabel in de auto. Wel zo prettig natuurlijk als je kind lekker zit. Een vakantie of lange autorit brengt tenslotte vaak al genoeg stress met zich mee. Ook handig: sommige autostoeltjes kun je later ook gebruiken als zitverhoger.

Kidsriver autostoel online verkrijgbaar

Bijna alle autostoelen van Kidsriver zijn online verkrijgbaar. Dus heb je geen tijd of zin om naar de winkel te gaan? Dan is een online bestelling voor jou een goede oplossing. Voor veel autostoeltjes geldt: op werkdagen vóór 20.00 uur besteld en betaald met iDEAL, dezelfde dag nog verzonden. In de meeste gevallen heb je de Kidsriver autostoel dan de volgende dag al in huis. Dat is pas handig shoppen!

Lees minder...

Filters

Prijs
Voldoet aan i-Size
Draaibaar
Filteren

9 producten

 • Kidsriver Liz Autostoeltje
  Waardering:
  100%
  0,- 179,-
 • Kidsriver Alant Autostoeltje
  Waardering:
  90%
  0,- 99,95
 • Kidsriver Elin Autostoeltje
  Waardering:
  98%
  0,- 199,99
 • Kidsriver Evi Autostoeltje
  Waardering:
  90%
  0,- 159,-
 • Kidsriver Jay Autostoeltje
  Waardering:
  80%
  0,- 199,99
 • Kidsriver Silas i-Size Autostoeltje
  Waardering:
  89%
  0,- 309,99
 • Kidsriver Oliver i-Size Autostoeltje
  0,- 149,-
 • Kidsriver Sam Autostoeltje Zwart
  Waardering:
  100%
  137,49 129,99
 • Filteren

  9 producten

  Oval loader