Baby hanger

Om de babykamer helemaal af te maken, plaats je een mooie baby hanger in de kamer. Dit zijn vaak ware eyecatchers die de kinderkamer meteen enorm veel sfeer geven. Bij Babypark vind je ook bijzonder fraaie baby hangers. Bekijk ons assortiment en bestel vandaag nog een hanger voor jouw baby.

Lees meer...

Hangers voor baby als pronkstuk van de kinderkamer

In ons uitgebreide assortiment vind je prachtige hangers. Er zijn ook hangers voor de baby kamer met een knuffel zoals de knuffelhangers. De naam dekt de lading in dit geval niet helemaal want deze knuffels zijn als speeltje geschikt voor wat oudere kinderen vanaf 3 jaar en dus niet voor baby’s. 

Hanger baby bestellen

De baby hangers zijn eenvoudig vanuit onze webshop te bestellen. Voor elke bestelling vanaf 20 euro geldt dat we deze gratis thuisbezorgen. Bestel je de hanger voor de baby voor 20:00 uur dan versturen we het dezelfde dag nog. Zo kun je het vaak de volgende dag nog in de kinderkamer hangen. Je kunt ze ook even komen bekijken in een van onze 10 megastores. In het echt zien ze er natuurlijk nog veel leuker uit dan op de foto. Je vindt de adressen op onze website.

Lees minder...
35 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Titaniumbaby Kledinghangers 3 Stuks

  Leuke kledinghangers van het merk Titaniumbaby. Deze kledinghangers zijn bedoeld om de kleding van je kind netjes op te hangen.
  2,99
 • Quick view

  TWF Kledinghanger 3 Stuks

  Deze TWF Kledinghanger is ideaal om de kledingkast van je kindje netjes en geordend te houden. De kledinghanger is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan uitstekend als babykameraccessoire gebruikt worden.
  2,95
 • Quick view

  Jollein Moon Muziekdoosje

  De Jollein Moon Muziekdoosje is leuk om te geven én leuk om te krijgen als kraamcadeau. De muziekhanger is voorzien van een vrolijk muziekje en gemaakt van zachte materialen voor een schattige look.
  14,95
 • Quick view

  Baby's Only Sense Muziekmobiel

  Met de stijlvolle Baby's Only Sense Muziekmobiel zal je kindje heerlijk gaan slapen als het de zachte deuntjes hoort! De mobiel is handig te bevestigen aan een ledikant, wieg of box. Geschikt van 0-6 maanden.

  44,95

  39,99

 • Quick view

  Tiny Love Boho Chic Luxe Muziekmobiel

  Met de Tiny Love Boho Chic Luxe Muziekmobiel zal je kindje heerlijk gaan slapen als het de zachte deuntjes hoort. De mobiel is handig te bevestigen aan een ledikant, wieg of box. Geschikt vanaf de geboorte.

  69,99

  62,95

 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Windflower Muziekmobiel

  Met deze stijlvolle Cam Cam Copenhagen Windflower Muziekmobiel zal je kindje heerlijk gaan slapen als het de zachte deuntjes hoort. Gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een rustig muziekje.
  47,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Rainbow Muziekmobiel

  Met de Cam Cam Copenhagen Rainbow Muziekmobiel maak je de baby- of kinderkamer helemaal af! De mobiel hang je gemakkelijk op en is voorzien van verschillende figuurtjes. Verder is de mobiel gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  36,-
 • Quick view

  Roommate Koala Muziekmobiel

  Maak de Roommate Koala Muziekmobiel vast aan de wieg, ledikant, commode of kast. Wanneer je aan het koordje trekt, kan je kindje genieten van een rustig muziekje. Je kindje zal heerlijk in slaap vallen!
  30,-
 • Quick view

  Roommate Bunny Muziekmobiel

  Maak de Roommate Bunny Muziekmobiel vast aan de wieg, ledikant, commode of kast. Wanneer je aan het koordje trekt, kan je kindje genieten van een rustig muziekje. Je kindje zal heerlijk in slaap vallen!
  30,-
 • Quick view

  Roommate Leopard Muziekmobiel

  Maak de Roommate Leopard Muziekmobiel vast aan de wieg, ledikant, commode of kast. Wanneer je aan het koordje trekt kan je kindje genieten van een rustig muziekje. Je kindje zal heerlijk in slaap vallen!
  27,-
 • Quick view

  Roommate Sea Life Mobiel

  Maak de Roommate Sea Life Mobiel vast aan de box of het ledikant. Aan het mobiel hangen verschillende vrolijke zeediertjes waar je kindje naar kan kijken. Het mobiel is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  40,-
 • Quick view

  Roommate Tiger Muziekmobiel

  Maak de Roommate Tiger Muziekmobiel vast aan de wieg, ledikant, commode of kast. Wanneer je aan het koordje trekt, kan je kindje genieten van een rustig muziekje. Je kindje zal heerlijk in slaap vallen!
  30,-
 • Quick view

  Roommate Peer Muziekmobiel

  Maak de Roommate Peer Muziekmobiel vast aan de wieg, ledikant, commode of kast. Wanneer je aan het koordje trekt, kan je kindje genieten van een rustig muziekje. Je kindje zal heerlijk in slaap vallen!
  30,-
 • Quick view

  Roommate Leaf Muziekmobiel Green

  Maak de Roommate Leaf Muziekmobiel Green vast aan de wieg, ledikant, commode of kast. Wanneer je aan het koordje trekt kan je kindje genieten van een rustig muziekje. Je kindje zal heerlijk in slaap vallen!
  20,-
 • Quick view

  Roommate Elephant Muziekmobiel

  Maak de Roommate Elephant Muziekmobiel vast aan de wieg, ledikant, commode of kast. Wanneer je aan het koordje trekt, kan je kindje genieten van een rustig muziekje. Je kindje zal heerlijk in slaap vallen!
  30,-
 • Quick view

  Jollein Lamb Muziekdoosje

  Het Jollein Lamb Muziekdoosje is leuk om te geven én leuk om te krijgen als kraamcadeau. Het muziekdoosje in vorm van een lammetje is voorzien van een vrolijk muziekje en gemaakt van zachte materialen.
  18,50
 • Quick view

  Roommate Lion Muziekmobiel

  Maak de Roommate Lion Muziekmobiel vast aan de wieg, ledikant, commode of kast. Wanneer je aan het koordje trekt, kan je kindje genieten van een rustig muziekje. Je kindje zal heerlijk in slaap vallen!
  30,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Kledinghanger 3 Stuks

  Deze Cam Cam Copenhagen Kledinghanger 3 Stuks is ideaal om de kledingkast van je kindje netjes en geordend te houden. Verder zijn de kledinghangers gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van gouden letters.
  17,-
 • Quick view

  KidsDepot Rosie Kledinghangers 2 Stuks

  Deze KidsDepot Rosie Kledinghangers 2 Stuks zijn ideaal om de kledingkast van je kindje netjes en geordend te houden. De kledinghangers zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zien er door het materiaal leuk uit.
  19,95
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Peacock Muziekmobiel

  Met deze Cam Cam Copenhagen Peacock Muziekmobiel zal je kindje heerlijk gaan slapen als het de zachte deuntjes hoort! De muziekmobiel is eenvoudig vast te maken. Verder is de mobiel gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  53,-
 • Quick view

  Jollein Spring Garden Muziekdoosje Bloom

  Het Jollein Spring Garden Muziekdoosje Bloom is leuk om te geven én leuk om te krijgen als kraamcadeau. Het muziekdoosje in vorm van een bloem is voorzien van een vrolijk muziekje en gemaakt van zachte materialen.
  18,50
 • Quick view

  Titaniumbaby Kledinghangers met Broekhanger Wit 3 Stuks

  De Titaniumbaby Kledinghangers met Broekhanger Wit 3 Stuks zijn praktisch in de kledingkast. Deze kledinghangers zijn bedoeld om de kleding van je kind netjes op te hangen.
  4,49
 • Quick view

  Jollein Spring Garden Mobiel

  Met deze stijlvolle Jollein Spring Garden Mobiel beleeft je kindje urenlang speelplezier. De mobiel is met de apart verkrijgbare houten mobiel houder eenvoudig te bevestigen aan vrijwel iedere box, wieg of ledikant.
  24,99
 • Quick view

  Jollein Spring Garden Muziekdoosje Duck

  Het Jollein Spring Garden Muziekdoosje Duck is leuk om te geven én leuk om te krijgen als kraamcadeau. Het muziekdoosje in vorm van een eendje is voorzien van een vrolijk muziekje en gemaakt van zachte materialen.

  18,50

  16,99

35 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot