Baby kam

Wil je de haartjes van jouw baby kammen dan vind je in het assortiment van Babypark daarvoor leuke kammetjes en kapsetjes. Alle producten in het assortiment van Babypark zijn van A-merken en van hoge kwaliteit. We bieden ze daarnaast ook nog met onze laagsteprijsgarantie. Zo betaal je nooit teveel voor jouw kam voor de baby. Ons team van prijsmeters blijft de prijzen controleren in de markt en zorgt ervoor dat wij altijd de beste aanbiedingen hanteren. Vind je een baby kam binnen twee weken na aanschaf toch nog goedkoper dan betalen wij het verschil terug. We hebben vele kleuren beschikbaar en kunnen vaak uit voorraad leveren. Bekijk ons assortiment en bestel jouw kam of kapset vandaag nog.

Lees meer...

Assortiment baby kammetje

Bij Babypark kun je terecht voor handige kapsetje bestaande uit een borstel en kam. Zo hebben we van het merk Bebe-Jou verschillende ergonomisch gevormde setjes in verschillende kleuren en soms ook met leuke prints beschikbaar. De kam en borstel zijn gemaakt van styrolux en het kammetje heeft bolletjes op de tandjes om de hoofdhuid van jouw kindje niet te beschadigen. Het borsteltje bevat natuurlijk haar voor een aangenaam gevoel voor jouw kleine.

Bestellen baby kammetje

Door onze grote voorraden is het vaak mogelijk om de kam voor de baby direct uit voorraad te leveren. Is dat het geval en is de bestelling op een werkdag voor 20:00 uur besteld dan verzenden we het nog dezelfde dag. Zo heb je het in de regel al de volgende dag in huis. Bestel je voor 20 euro of meer dan rekenen we geen bezorgkosten. Of kom eens naar een van onze 10 megastores waar je duizenden vierkante meters showroom vindt waar je naast de kapsetjes nog veel meer schitterende en praktische artikelen vindt. Je vindt de adresgegevens en openingstijden van een megastore in jouw regio op onze website. We hopen je spoedig te mogen verwelkomen.

Lees minder...
11 Resultaten
 • Quick view

  Difrax Kapset Zilver

  Met de stijlvolle Difrax Kapset Zilver kan je de haartjes van je kindje kammen. De kapset bestaat uit een borstel en een kam en is gemaakt van natuurlijk materiaal dat over een ergonomische vormgeving beschikt.

  6,99

  5,59

 • Quick view

  Bebe-Jou Nijntje Nina In Bad Kapset

  Met de Bebe-Jou Nijntje Nina In Bad Kapset kan je de haartjes van je kindje kammen. De kapset bestaande uit een borstel en een kam is gemaakt van natuurlijk materiaal dat over een ergonomische vormgeving beschikt.

  12,99

  10,39

 • Quick view

  Luma Spikkels Kapset

  Met de Luma Spikkels Kapset kan je de haartjes van je kindje in model kammen. De kapset bestaande uit een borstel en een kam is gemaakt van natuurlijk materiaal dat over een ergonomische vormgeving beschikt.
  7,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Sepp Kapset

  Met de stijlvolle Bebe-Jou Sepp Kapset kan je de haartjes van je kindje kammen. De kapset bestaande uit een borstel en een kam is gemaakt van natuurlijk materiaal dat over een ergonomische vormgeving beschikt.

  11,99

  9,59

 • Quick view

  Luma Kapset

  Met de Luma kapset kan je de haartjes van je kindje kammen. De kapset bestaande uit een borstel en een kam is gemaakt van natuurlijk materiaal dat over een ergonomische vormgeving beschikt.

  Normale prijs: 6,71

  Special Price 6,31

 • Quick view

  Bebe-Jou Fabulous Kapset

  Met de Bebe-Jou Fabulous Kapset kan je de haartjes van je kindje kammen. De kapset bestaande uit een borstel en een kam is gemaakt van natuurlijk materiaal dat over een ergonomische vormgeving beschikt.

  Normale prijs: 8,99

  Special Price 7,99

 • Quick view

  Bebe-Jou Kapset

  Met de Bebe-Jou kapset kan je de haartjes van je kindje kammen. De kapset bestaande uit een borstel en een kam is gemaakt van natuurlijk materiaal dat over een ergonomische vormgeving beschikt.

  Normale prijs: 8,39

  Special Price 7,89

 • Quick view

  Bebe-Jou Leopard Kapset Pink

  Met de Bebe-Jou Leopard Kapset Pink kan je de haartjes van je kindje kammen. De kapset bestaande uit een borstel en een kam is gemaakt van natuurlijk materiaal dat over een ergonomische vormgeving beschikt.

  11,99

  9,99

 • Quick view

  Bebe-Jou Kapset Lichtgrijs

  Met de Bebe-Jou Kapset Lichtgrijs kan je de haartjes van je kindje kammen. De kapset bestaande uit een borstel en een kam is gemaakt van natuurlijk materiaal dat over een ergonomische vormgeving beschikt.

  9,99

  7,99

 • Quick view

  Bébé-Basics Kapset Wit

  Met de Bébé-Basics Kapset Wit kan je de haartjes van je kindje kammen. De kapset bestaande uit een borstel en een kam is gemaakt van natuurlijk materiaal dat over een ergonomische vormgeving beschikt.

  6,99

  4,95

 • Quick view

  Bebe-Jou Ollie Kapset

  Met de Bebe-Jou Ollie Kapset kan je de haartjes van je kindje kammen. De kapset bestaande uit een borstel en een kam is gemaakt van natuurlijk materiaal dat over een ergonomische vormgeving beschikt.

  11,99

  9,59

11 Resultaten
Trustpilot