5 Resultaten
 • Quick view Liewood Ambrose Cat Kledinghanger 3 Stuks

  Liewood Ambrose Cat Kledinghanger 3 Stuks

  Uit voorraad leverbaar
  19,-
 • Quick view TWF Kledinghanger 3 Stuks

  TWF Kledinghanger 3 Stuks

  Uit voorraad leverbaar
  2,95
 • Quick view Titaniumbaby Kledinghangers 3 Stuks

  Titaniumbaby Kledinghangers 3 Stuks

  Uit voorraad leverbaar
  4,75
 • Quick view Sebra Kledinghanger 3 Stuks

  Sebra Kledinghanger 3 Stuks

  Uit voorraad leverbaar
  11,95
5 Resultaten

Baby kledinghangers

Om alle kleertjes van jouw kindje netjes op te hangen in de kast, kun je speciale baby kledinghangers gebruiken. Deze hangertjes zijn in verschillende materialen verkrijgbaar zoals hout en metaal. De houten hangertjes zijn naast een naturel look ook in verschillende zachte kleuren beschikbaar. Zo kun je de kleur mooi aan laten sluiten op de rest van de kleuren in de babykamer. Of gebruik kleuren om de kledingstukken binnen de kast te ordenen. De baby kleerhangers zijn ook leuk om een topstuk uit de kledingkast aan de buitenkant te hangen als decorstuk.

Kledinghangers baby als kraamcadeau

De baby kleerhangers zijn ook leuk om als kraamcadeautje te geven. Weet je niet welke kleur dan kun je altijd voor wit, zilver of naturel kiezen omdat die het makkelijkst te combineren zijn met andere kleuren. De baby kleerhangers vormen altijd een praktisch cadeau en je kunt ze meestal in setjes van drie bestellen. De stoere Stapelgoed kledinghangers van metaal worden per vier geleverd. Deze robuuste kleerhangertjes voor baby kleding kunnen ook voor gewone kleding gebruikt worden en zullen door het stevige materiaal lang meegaan.

Baby kledinghangers bestellen

Wanneer je de kledinghangers voor baby kleertjes als kraamcadeau wilt geven en je bent wat aan de late kant dan kun je ze altijd nog snel via Babypark bestellen. Mits op voorraad en voor 20:00 uur besteld, worden ze dezelfde dag nog verstuurd. Zo heb je de kleerhangertjes voor de baby vaak nog de volgende dag in huis. Is de bestelwaarde in totaal 20 euro of meer dan betaal je ook geen verzendkosten. Uiteraard zijn de hangers ook te koop in een van onze 10 megastores. Daar vind je nog veel meer leuke producten voor de babykamer. Of je die nu voor jezelf wilt of als kraamcadeau wilt aanschaffen. Bekijk de adressen op onze website en kom eens gezellig langs.