Baby kledinghangers

Om alle babyleding van jouw kindje netjes op te hangen in de kast, kun je speciale baby kledinghangers gebruiken. Deze hangertjes zijn in verschillende materialen verkrijgbaar zoals hout en metaal. De houten hangertjes zijn naast een naturel look ook in verschillende zachte kleuren beschikbaar. Zo kun je de kleur mooi aan laten sluiten op de rest van de kleuren in de babykamer. Of gebruik kleuren om de kledingstukken binnen de kast te ordenen. De baby kleerhangers zijn ook leuk om een topstuk uit de kledingkast aan de buitenkant te hangen als decorstuk.

Lees meer...

Kledinghangers baby als kraamcadeau

De baby kleerhangers zijn ook leuk om als kraamcadeautje te geven. Weet je niet welke kleur dan kun je altijd voor wit, zilver of naturel kiezen omdat die het makkelijkst te combineren zijn met andere kleuren. De baby kleerhangers vormen altijd een praktisch cadeau en je kunt ze meestal in setjes van drie bestellen. 

Baby kledinghangers bestellen

Wanneer je de kledinghangers voor baby kleertjes als kraamcadeau wilt geven en je bent wat aan de late kant dan kun je ze altijd nog snel via Babypark bestellen. Mits op voorraad en voor 20:00 uur besteld, worden ze dezelfde dag nog verstuurd. Zo heb je de kleerhangertjes voor de baby vaak nog de volgende dag in huis. Is de bestelwaarde in totaal 20 euro of meer dan betaal je ook geen verzendkosten. Uiteraard zijn de hangers ook te koop in een van onze 10 megastores. Daar vind je nog veel meer leuke producten voor de babykamer. Of je die nu voor jezelf wilt of als kraamcadeau wilt aanschaffen. Bekijk de adressen op onze website en kom eens gezellig langs.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Titaniumbaby Kledinghangers 3 Stuks

  Leuke kledinghangers van het merk Titaniumbaby. Deze kledinghangers zijn bedoeld om de kleding van je kind netjes op te hangen.
  2,99
 • Quick view

  TWF Kledinghanger 3 Stuks

  Deze TWF Kledinghanger is ideaal om de kledingkast van je kindje netjes en geordend te houden. De kledinghanger is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan uitstekend als babykameraccessoire gebruikt worden.
  2,95
 • Quick view

  Titaniumbaby Kledinghangers met Broekhanger Wit 3 Stuks

  De Titaniumbaby Kledinghangers met Broekhanger Wit 3 Stuks zijn praktisch in de kledingkast. Deze kledinghangers zijn bedoeld om de kleding van je kind netjes op te hangen.

  5,49

  4,49

 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Kledinghanger 3 Stuks

  Deze Cam Cam Copenhagen Kledinghanger 3 Stuks is ideaal om de kledingkast van je kindje netjes en geordend te houden. Verder zijn de kledinghangers gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van gouden letters.
  17,-
 • Quick view

  KidsDepot Rosie Kledinghangers 2 Stuks

  Deze KidsDepot Rosie Kledinghangers 2 Stuks zijn ideaal om de kledingkast van je kindje netjes en geordend te houden. De kledinghangers zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zien er door het materiaal leuk uit.
  19,95
5 Resultaten
Trustpilot