7 Resultaten
  • Quick view Babymoov Lovenest Hoofdkussen

    Babymoov Lovenest Hoofdkussen

    Uit voorraad leverbaar
    19,95
7 Resultaten

Babykussen

Je wilt natuurlijk dat jouw baby het zo comfortabel mogelijk heeft en met een heerlijk zacht kussen in het kinderstoeltje kun je dat bereiken. Het kan ook extra ondersteuning bieden voor jouw kindje dat net kan zitten. Daarnaast hebben wij ook hoofdkussen waarbij er een soort uitsparing is waardoor het hoofdje van jouw kindje rond blijf terwijl het op zijn/haar rug ligt (beste positie). Ook is het materiaal soms van een open structuur wat het makkelijker maakt voor de baby om te ademen wanneer hij/zij met zijn gezicht in het kussen is gedraaid. Bij Babypark hebben we babykussens in verschillende soorten en maten.

Babykussens in verschillende soorten en maten

Veel van de kussens zijn eenvoudig schoon te maken met een doekje of zelfs te wassen in de wasmachine. De babykussens zijn ook eenvoudig te bevestigen en te verwijderen. Naast kussens voor in zitjes, hebben wij bij Babypark ook kussens die te gebruiken zijn voor in de box of los in de woon- of slaapkamer. Zo hebben we een heel fraai Baby Anne-Cy kussen van witte vlinderkabel. Of een gebreide kussen in de vorm van een krokodil van Sebra. Ook dit kussen kan gewoon in de wasmachine worden gewassen. Andere babykussens zoals een borstvoedingskussen en waskussen voor wanneer je jouw baby verschoond of aankleed. Waskussens, gemaakt van schuim, beschikken over opstaande randen zodat jouw kindje in het midden blijft liggen.

Babykussens bestellen

Het bestellen van een babykussen is bij Babypark heel eenvoudig. Wij leveren gratis vanaf 20 euro en kunnen bestellingen vaak dezelfde dag al verzenden indien op voorraad en voor 20:00 uur besteld. Je kunt de kussens ook komen bekijken in een van onze 10 megastores. Je vindt ze verspreid over heel Nederland. Hier kun je ook jouw vragen stellen aan onze verkoopspecialisten, zij helpen je graag verder. Ook via e-mail, Whatsapp en telefoon kun je altijd jouw vragen aan ons voorleggen.