Bink Bedding klamboes

Vul de wieg of het ledikantje van je kindje aan met een mooie Bink Bedding klamboe. Een Bink Bedding klamboe zorgt voor een rustige slaapomgeving voor je kindje. De meeste Bink Bedding klamboes zijn wit. Dat is ook overal mee te combineren. Lees meer...

Bink Bedding klamboes in allerlei kleuren

Overigens verkopen wij meestal niet alleen maar witte Bink Bedding klamboes. Vaak hebben wij ook Bink Bedding klamboes in allerlei andere kleuren in ons assortiment. Een grasgroene, roze of mintkleurige Bink Bedding klamboe kan ook heel leuk zijn. Het fleurt de kamer van je kindje helemaal op.

Een Bink Bedding klamboe ophangen

Een Bink Bedding klamboe hang je meestal op aan een piekstok of aan het plafond. Een piekstok dien je apart bij te bestellen. Ook deze hebben wij in ons assortiment. Bestel vandaag nog een Bink Bedding klamboe en eventueel een piekstok online via onze webshop! Wij bezorgen jouw aankoop bij je thuis.Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Bink Bedding Pique Klamboe

  Met deze leuke Bink Bedding Pique Klamboe maakt je de babykamer compleet! De klamboe is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt. Hang de klamboe eenvoudig op.
  79,95
 • Quick view

  Bink Bedding Traffic Klamboe

  Met deze stijlvolle Bink Bedding Traffic Klamboe maakt je de babykamer compleet! De leuke klamboe is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt. Hang de klamboe eenvoudig op.
  99,95
 • Quick view

  Bink Bedding Boaz Klamboe

  Met deze stijlvolle Bink Bedding Boaz Klamboe maakt je de babykamer compleet! De leuke klamboe is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt. Hang de klamboe eenvoudig op.
  99,95
 • Quick view

  Bink Bedding Ricky Klamboe

  Met deze stijlvolle Bink Bedding Ricky Klamboe maakt je de babykamer compleet! De leuke klamboe is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt. Hang de klamboe eenvoudig op.
  99,95
 • Quick view

  Bink Bedding Fish Klamboe Naturel

  Met deze stijlvolle Bink Bedding Fish Klamboe Naturel maakt je de babykamer compleet! De leuke klamboe is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt. Hang de klamboe eenvoudig op.
  99,95
 • Quick view

  Bink Bedding Lars Klamboe Naturel

  Met deze stijlvolle Bink Bedding Lars Klamboe Naturel maakt je de babykamer compleet! De leuke klamboe is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt. Hang de klamboe eenvoudig op.
  99,95
 • Quick view

  Bink Bedding Fleur Klamboe

  Met deze stijlvolle Bink Bedding Fleur Klamboe maakt je de babykamer compleet! De prachtige klamboe is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt. Hang de klamboe eenvoudig op.
  99,95
 • Quick view

  Bink Bedding Bo Klamboe

  Met deze Bink Bedding Bo Klamboe maak je de babykamer compleet! De klamboe is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt. Door de ophanglus is de klamboe eenvoudig op te hangen.
  99,95
8 Resultaten
Trustpilot