Done by Deer babynestje

De trend van de populaire babynestjes is over komen waaien uit Scandinavië. Niet zo gek dus dat het Scandinavische merk Done by Deer een aantal mooie exemplaren in haar collectie heeft! Natuurlijk shop je Done by Deer babynestjes heel makkelijk online op Babypark.nl. Wil je meer informatie lezen of foto's zien van een bepaald product? Klik dan op het desbetreffende artikel.

Lees meer...

Moderne printjes

De Done by Deer babynestjes zijn allemaal voorzien van een modern printje zoals bijvoorbeeld vrolijke stipjes of een subtiel grafisch design. Kies jij voor een echte meisjes- of jongensuitvoering of houd je meer van een variant die voor zowel jongens als meisjes kan? Op deze pagina vind je alle beschikbare uitvoeringen van het Done by Deer babynestje.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Done By Deer Cozy Babynest Dreamy Dots

  In het Done By Deer Cozy Balloon Babynestje geniet je kindje van een veilig en een geborgen gevoel. Het babynestje is multifunctioneel en kan in de kinderwagen, box of het ledikant neergelegd worden.
 • Quick view

  Done By Deer Cozy Babynestje Tiny Tropics Plus

  In het Done By Deer Cozy Babynestje Tiny Tropics Plus geniet je kindje van een veilig en een geborgen gevoel. Het babynestje is multifunctioneel en kan in de kinderwagen, box of het ledikant neergelegd worden.

  89,95

  71,95

2 Resultaten