ErgoPouch inbakerdoeken

 

Baker je kindje op een hele veilige manier in met een ErgoPouch inbakerdoek. In een ErgoPouch inbakerdoek is je kindje niet heel strak ingebakerd. Je kindje heeft nog redelijk wat bewegingsvrijheid. Veel ErgoPouch inbakerdoeken zijn ook te gebruiken als slaapzakje. In dat geval gebruik je de armopeningen in plaats van deze met drukknoopjes te sluiten.

 

Lees meer...

ErgoPouch inbakerdoeken van rekbaar katoen

Veel ErgoPouch inbakerdoeken zijn, net als veel ErgoPouch slaapzakken, gemaakt van biologisch katoen met elastische eigenschappen. De stof voelt heel prettig aan voor je kindje. ErgoPouch inbakerdoeken sluit je in veel gevallen met behulp van een rits aan de voorkant.

 

ErgoPouch inbakerdoeken bestellen

Op deze pagina tref je ons complete assortiment ErgoPouch inbakerdoeken aan. Jouw gewenste ErgoPouch inbakerdoek bestel je gemakkelijk online via deze pagina. Als wij jouw online order en betaling vandaag nóg voor 20.00 ontvangen, bezorgen wij de ErgoPouch inbakerdoek over het algemeen al de volgende dag bij je thuis.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  ErgoPouch Ergococoon Zomer Inbakerdoek Grey Fern

  De ErgoPouch Ergococoon Zomer Inbakerdoek Grey Fern geeft je kindje een geborgen gevoel. Daarbij houdt het kindje ook nog voldoende bewegingsvrijheid!
  33,-
 • Quick view

  ErgoPouch Ergococoon Inbakerdoek

  De ErgoPouch Ergococoon Inbakerdoek geeft je kindje een geborgen gevoel. Daarbij houdt het kindje ook nog voldoende bewegingsvrijheid!
  44,-
2 Resultaten