Kussens & hoezen

Maak de kamer van je kindje extra gezellig met een sfeervol kussen. Wij verkopen kussens in allerlei kleuren en designs. Of je nu een klassiek kussen in pastelkleuren zoekt, een vrolijk en bontgekleurd kussen of een vierkant kussen in oosterse stijl, je vindt het allemaal op onze webshop.

Lees meer...

Opvallende prints

Kussens met teksten zijn dé trend van dit moment. De tijdloze Little Tulip kussens met geborduurde figuurtjes in zachte kleuren zijn altijd leuk voor een babykamer. Zoek je een kussen dat er net iets anders uitziet dan je gewend bent? Kies dan bijvoorbeeld voor een kussen van Studio Ditte. Deze zijn bedrukt met bijzondere illustraties.

Bijzondere vormen

Een kussen in een bijzondere vorm kan ook heel leuk zijn. Bijvoorbeeld kussens in de vorm van een hartje, wolk of appel. Ook verkopen wij ronde kussens, bijvoorbeeld van het merk Life Time. Vaak zijn deze bedrukt met vrolijke figuren. Bekijk ons volledige assortiment kussens en laat je inspireren!

Lees minder...
92 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Quick view

  Baby's Only Kabel Kussen 60 x 30 cm

  Dit Baby's Only Kabel Kussen 60 x 30 cm geeft een zachte uitstraling aan het interieur. Het kussen is gemaakt van hoogwaardige materialen, wasbaar in de wasmachine en wordt geleverd inclusief vulling.
  38,95
 • Quick view

  Overseas Kussen Vertigo

  Dit Overseas kussen Vertigo bestaande uit een zachte tint is een chique accessoire voor in de woon- of slaapkamer. Het sierkussen is gemaakt van eersteklas materialen en wordt geleverd inclusief vulling.
  19,95
 • Quick view

  Baby's Only Classic Kussen 40 x 40 cm

  Dit Baby's Only Classic Kussen 40 x 40 cm geeft een stijlvolle uitstraling aan het interieur. Het kussen is gemaakt van hoogwaardige materialen, wasbaar in de wasmachine en wordt geleverd inclusief vulling.
  36,95
 • Quick view

  Overseas Kussen Diamond

  Dit Overseas kussen Diamond bestaande uit een zachte tint is een chique accessoire voor in de woon- of slaapkamer. Het sierkussen is gemaakt van eersteklas materialen en wordt geleverd inclusief vulling.
  19,95
 • Quick view

  Overseas Kussen Lace

  Dit Overseas kussen bestaande uit zachte tinten is een chique accessoire voor in de woon- of slaapkamer. Het sierkussen is gemaakt van eersteklas materialen en wordt geleverd inclusief vulling.
  13,95
 • Quick view

  Overseas Kussen Felt

  Dit Overseas kussen Felt bestaande uit een zachte tint is een chique accessoire voor in de woon- of slaapkamer. Het sierkussen is gemaakt van eersteklas materiaal en wordt geleverd inclusief vulling.
  30,50
 • Quick view

  Overseas Kussen Fur

  Dit Overseas kussen Fur bestaande uit een zachte tint is een chique accessoire voor in de woon- of slaapkamer. Het sierkussen is gemaakt van eersteklas materialen en wordt geleverd inclusief vulling.
  13,95
 • Quick view

  Overseas Kussen Canvas

  Dit Overseas kussen Canvas bestaande uit een zachte tint is een chique accessoire voor in de woon- of slaapkamer. Het sierkussen is gemaakt van eersteklas materialen en wordt geleverd inclusief vulling.
  18,50
 • Quick view

  Overseas Kussen Live Laugh Love

  Dit Overseas kussen Live Laugh Love bestaande uit zachte tinten is een chique accessoire voor in de woon- of slaapkamer. Het sierkussen is gemaakt van eersteklas materialen en wordt geleverd inclusief vulling.
  12,95
 • Quick view

  Polydaun Hoofdkussen First Comfort

  Het Polydaun Polydaun Hoofdkussen First Comfort heeft een uitstekende veerkracht. Het tijk is van katoen wat ventileert en vocht opneemt. Het kussen veroorzaakt geen allergische reactie en is wasbaar in de wasmachine.
  24,95
 • Quick view

  Overseas Kussen Vintage Leather Cognac 45 x 45 cm

  Dit Overseas kussen Vintage met lederen look is een chique accessoire voor in de woon- of slaapkamer. Het sierkussen is gemaakt van eersteklas materialen en wordt geleverd inclusief vulling.
  20,95
 • Quick view

  Overseas Kussen Horizon Navy 45 x 45 cm

  Dit Overseas kussen Horizon bestaande uit een zachte tint is een chique accessoire voor in de woon- of slaapkamer. Het sierkussen is gemaakt van eersteklas materialen en wordt geleverd inclusief vulling.
  13,95
 • Quick view

  KidsDepot Lulu Kussen 40 x 40 cm

  Het KidsDepot Lulu Kussen 40 x 40 cm is een vrolijke accessoire voor de kinderkamer of bijvoorbeeld de bank. Het Lia kussen is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is voorzien van een kleurrijk design.
  37,95
 • Quick view

  KidsDepot Lia Kussen 40 x 40 cm

  Het KidsDepot Lia Kussen 40 x 40 cm is een vrolijke accessoire voor de kinderkamer of bijvoorbeeld de bank. Het Lia kussen is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is voorzien van een kleurrijk design.
  37,95
 • Quick view

  KidsDepot Sari Kussen Olifant / Wit

  Het KidsDepot Sari Kussen Olifant / Wit is een vrolijke accessoire voor in de baby- en kinderkamer. Daarnaast is het kussen gemaakt van hoogwaardig materiaal en is voorzien van een mooie print in een zachte kleur.
  29,95
 • Quick view

  Ducky Dons Veren Rol Binnenkussen 60 x 22 cm

  Het praktische Ducky Dons Veren Rol Binnenkussen 60 x 22 cm is gevuld met eendenveertjes. Hierdoor voelt het kussen stevig aan en behoud het zijn ronde vorm. Het binnenkussen wordt geleverd exclusief kussenhoes.
  18,60
 • Quick view

  Ducky Dons Veren Binnenkussen 50 x 70 cm

  Het praktische Ducky Dons Veren Binnenkussen 50 x 70 cm is gevuld met eendenveertjes. Hierdoor voelt het kussen stevig aan en behoud het zijn vorm. Het binnenkussen wordt geleverd exclusief kussenhoes.
  13,-
 • Quick view

  Ducky Dons Veren Binnenkussen 35 x 50 cm

  Het praktische Ducky Dons Veren Binnenkussen 35 x 50 cm is gevuld met eendenveertjes. Hierdoor voelt het kussen stevig aan en behoud het zijn vorm. Het binnenkussen wordt geleverd exclusief kussenhoes.
  6,50
 • Quick view

  Town & Country Brooke Kussenhoes Roest 50 x 50 cm

  Het Town & Country Brooke Kussenhoes Roest 50 x 50 cm wat gemaakt is van katoen en beschikt over een prachtige structuur. Een mooi en kwalitatieve hoes wat er mooi uit ziet in iedere ruimte. Exclusief binnenkussen.
  8,95
 • Quick view

  Town & Country Brooke Kussenhoes Grey 50 x 50 cm

  Het Town & Country Brooke Kussenhoes Grey 50 x 50 cm wat gemaakt is van katoen en beschikt over een prachtige structuur. Een mooi en kwalitatieve hoes wat er mooi uit ziet in iedere ruimte. Exclusief binnenkussen.
  8,95
 • Quick view

  Polydaun Hoofdkussen Lotus 600 Gram

  Het Polydaun Hoofdkussen Lotus 600 Gram heeft een optimale vochtregulatie en ventilatie. Het anti-allergische kussen is voorzien van 100% lyoccell tijk en is navulbaar. Uiteraard is het wasbaar in de wasmachine.
  44,95
 • Quick view

  Polydaun Hoofdkussen Lotus 800 Gram

  Het Polydaun Hoofdkussen Lotus 800 Gram heeft een optimale vochtregulatie en ventilatie. Het anti-allergische kussen is voorzien van 100% lyoccell tijk en is navulbaar. Uiteraard is het wasbaar in de wasmachine.
  49,95
 • Quick view

  Polydaun Hoofdkussen First Boxer

  Het Polydaun Hoofdkussen First Boxer is een kussen in een boxmodel en het heeft een uitstekende veerkracht. Het tijk is van katoen wat ventileert en vocht opneemt. Het kussen is wasbaar in de wasmachine.
  27,50
 • Quick view

  Manis-h Kussen Rond Denim / Groen

  Een mooi rond kussen van het merk Manis-h, welke bestaat uit de kleur zwart met een groene bies.
  69,-
92 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Trustpilot