Buggy, buggys, Babyzen

Witte buggy

Tussen alle kleurrijke buggy’s kun je in het assortiment van Babypark ook slagen voor een witte buggy. Deze neutrale kleur past altijd bij de rest van je spullen en zorgt voor een stijlvol uiterlijk. Witte buggy’s zie je ook minder vaak dan zwarte buggy’s zodat het een wat exclusievere keuze wordt. Bekijk het assortiment in onze megastore of webshop en kies jouw favoriete model.

Lees meer...

Assortiment witte buggy’s

In ons assortiment vind je onder andere de witte buggy van Mima. Deze buggy is in leder-look uitgevoerd en heeft reflectors voor de zichtbaarheid op straat. Wat de veiligheid betreft, is het sowieso een topper. Zo heeft het een 5 punts veiligheidsgordel, en voldoet het aan de Europese veiligheidsnorm EN1888. De buggy heeft een handvat waarmee het in combinatie met het lichte gewicht van 7,7kg eenvoudig te dragen is. Toch liever een andere witte buggy kopen? Bekijk het volledige assortiment in de webshop van Babypark en maak de keuze die aansluit bij jouw wensen en budget.

Witte buggy online kopen

Nadat je de gekozen buggy via onze webshop hebt besteld voor 23:59 uur, zorgen wij ervoor dat het nog dezelfde werkdag wordt verzonden. Zo heb je het lekker snel in huis en je betaalt daarbij ook nog eens geen verzendkosten omdat verzendingen vanaf 20 euro gratis worden verzonden door Babypark. Je kunt ook altijd langskomen in een van onze megastores verspreid over Nederland. Daar vind je ook ons team van verkoopspecialisten die jou bij kunnen staan met advies. Een overzicht van alle megastores met adresgegevens vind je op onze website.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Mima Bo Buggy

  De Mima Bo Buggy is een gave buggy die verkrijgbaar is in diverse kleuren. Bovendien zijn er accessoires verkrijgbaar die de look helemaal compleet maken. Zo loop jij altijd stijlvol over straat!
  319,-
 • Quick view

  Joie Tourist™ Buggy

  De Joie Tourist™ Buggy klapt automatisch in wanneer je op de knop drukt en blijft zelfstandig staan. Je kan de praktische buggy verder uitbreiden met de Joie Ramble reiswieg en het Joie Gemm autostoeltje.
  269,-
 •  
  Babyzen YOYO2
  The one you need
 • Quick view

  Elodie Details Mondo Buggy

  De Elodie Details Mondo Buggy is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden tot en met 22 kg. Je kunt de buggy eenvoudig inklappen tot een compact reisformaat. De buggy wordt geleverd met een Stow & Go Rugzak.
  399,-
3 Resultaten
Trustpilot