Thule buggy

Ben jij enthousiast over het merk Thule? Ontdek dan ook de buggy's van Thule in ons assortiment! Deze buggy's zijn van de uitstekende kwaliteit die we gewend zijn van het Scandinavische merk. Ideaal voor sportieve ouders! De buggy is vormgegeven met oog voor veel praktische details. Hierdoor blinkt de Thule buggy uit in gebruiksvriendelijkheid. In de uitgebreide productbeschrijving lees je hier meer over.

Lees meer...

Thule buggy met handige eigenschappen

Wat maakt de Thule buggy uniek zul je je wellicht afvragen? De Thule buggy is met één hand in te klappen tot een lang en smal pakket dat zelfstandig kan blijven staan. Je tilt de buggy eenvoudig op, ideaal bij een trap of wanneer je de Thule buggy in de auto wilt leggen. Ingeklapt kan de Thule buggy zelfstandig blijven staan. De grote zonnekap van de Thule buggy is verstelbaar en heeft een ventilatiestrook. Perfect voor de zomer dus!

Thule buggy online bestellen

Ben jij overtuigd van een Thule buggy? Bestel deze dan eenvoudig online via deze pagina. Wanneer je op een werkdag voor 20 uur je bestelling plaatst, wordt deze dezelfde dag nog verzonden wanneer de buggy uit voorraad leverbaar is. Voor de buggy's van Thule zijn vele accessoires verkrijgbaar die de buggy nog veelzijdiger maken. Neem zeker even de moeite om deze accessoires te bekijken, want een meerijdplankje of autostoel adapters zijn bijvoorbeeld echt van toegevoegde waarde voor je buggy.

Lees minder...

2 Resultaten
 • Quick view

  Thule Spring Buggy Aluminium

  De Thule Spring Buggy Aluminum is de ideale buggy voor in de drukke stad dankzij zijn wendbaarheid. De duwbeugel van de buggy loopt in één geheel door en kan je gemakkelijk in hoogte verstellen met één hand.

  429,90

  379,-

 • Quick view

  Thule Spring Buggy Black

  De Thule Spring Buggy Black is de ideale buggy voor in de drukke stad dankzij zijn wendbaarheid. De duwbeugel van de buggy loopt in één geheel door en kan je gemakkelijk in hoogte verstellen met één hand.
  399,-
 •  
  Babyzen YOYO2
  The one you need
2 Resultaten
Trustpilot