Buggy's

ABC Design buggy’s

Een ABC Design buggy is heel comfortabel voor je kindje. Tegelijkertijd is deze buggy ook heel praktisch voor jou. Het inklappen van een ABC Design buggy kan vaak met slechts één hand gedaan worden. Ondertussen kun je dus met je andere hand je kindje vasthouden, zodat deze niet wegloopt. Verder kunnen sommige ABC Design buggy’s ook heel lang gebruikt worden. Sommige ABC Design buggy’s kunnen zelfs een gewicht van maximaal 22 kg aan. Het is zo gek nog niet om voor zo’n buggy te kiezen. Ook als je kindje al lang kan lopen, kan het in sommige situaties handig zijn dat je kindje nog in de buggy past.

Lees meer...

De veiligheid van een ABC Design buggy

Dankzij de 5-punts gordel zit je kindje in een ABC Design buggy heel stevig vast, wat natuurlijk zorgt voor een extra veilige situatie. Aan de buggy zit meestal een uitneembare veiligheidsbeugel. De voetrem zorgt ervoor dat je gemakkelijk op elk moment de buggy direct stil kunt zetten.

Over ABC Design

De ontwerpers van ABC Design zien het als een voorrecht dat ze producten kunnen maken die het dagelijkse gezinsleven vergemakkelijken. Functionele producten maken het leven van jou en je kindje een stuk eenvoudiger. Verder zien de medewerkers achter ABC Design in dat ze een grote verantwoordelijkheid dragen. Het is belangrijk dat de producten veilig en van goede kwaliteit zijn. Alle buggy’s en andere producten van ABC Design worden grotendeels ontworpen met de behoefte van baby’s voor ogen. Jouw gewenste buggy van ABC Design bestel je eenvoudig online via onze webshop. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij de buggy zo snel mogelijk thuisbezorgd krijgt. Bij Babypark profiteer je altijd van de Laagste Prijsgarantie. Dit betekent dat je niet teveel betaalt voor een buggy van ABC Design.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    ABC Design Ping Two Buggy

    De ABC Design Ping Two Buggy is perfect voor de ouders die veel onderweg zijn met hun kindje. De compact opgevouwen buggy van ABC Design klap je eenvoudig met één hand uit en je bent direct klaar om te gaan.
    249,90
1 Resultaten
Trustpilot