Buggy's

Ergobaby buggy's

Ergobaby buggy’s rijden soepel, zijn gemakkelijk in gebruiken en zijn voor zowel ouder als kind heel comfortabel. De Ergobaby Metro buggy is zo compact opvouwbaar dat je deze mee kunt nemen als handbagage in de meeste vliegtuigen. Ook past een opgevouwen Egobaby Metro buggy in een kleine kofferbak van de auto. Het opvouwen gaat ook heel gemakkelijk. Je kunt dit zelfs met één hand doen

Lees meer...

Een gezonde en comfortabele Ergobaby buggy

Een Ergobaby buggy is zodanig gemaakt, dat je kindje in de buggy een gezonde houding aanneemt. Beensteun en rugleuning van de Ergobaby Metro zijn verstelbaar. Zo kun je de buggy altijd aanpassen aan de grootte van je kindje en aan jullie wensen. Het zitje heeft een zachte vulling waardoor deze comfortabel aanvoelt. Wordt de polyester bekledingsstof vies, dan was je deze gewoon uit in de wasmachine. Dankzij de grote zonnekap zit je kindje goed beschut tegen de zon. De grote achterbanden van deze Ergobaby buggy rijden gemakkelijk over verschillende soorten terreinen. De banden zijn van rubber, waardoor deze lekvrij zijn. Onder het zitje van de Ergobaby Metro buggy zit een ruime boodschappenmand waarin je heel wat spulletjes kwijt kunt. Wil je de Ergobaby Metro buggy al vanaf de geboorte gebruiken? Vul deze dan aan met een Ergobaby Newborn Kit.

Over Ergobaby

Ergobaby is een bekend merk van buggy’s en draagzakken. Niet alleen bij Ergobaby buggy’s, maar ook bij Ergobaby draagzakken staan ergonomie en comfort centraal. Ergobaby producten worden ook erkend als ergonomisch verantwoord. Onder meer de Performance babydrager en de Ergobaby Original Babydrager zijn door het Internationaal Instituut voor Heupdysplasie erkend als “heupgezonde” producten. De Ergobaby buggy van jouw wensen bestel je snel en gemakkelijk online via onze webshop. Bij Babypark profiteer je niet alleen van een aantrekkelijke bezorgservice, maar ook van de Laagste Prijsgarantie!

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Ergobaby Metro Buggy

    De Ergobaby Metro Buggy is geschikt tot 22 kg en is met de apart verkrijgbare newborn kit geschikt vanaf geboorte. Deze compacte buggy heeft een super comfortabel zitje met verstelbare rugleuning en beensteun.
    235,-
1 Resultaten