Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Buggy transporttas

Met een transporttas voor een buggy zorg je er voor dat de buggy goed beschermd wordt tegen beschadigingen die de buggy tijdens het vervoer kan oplopen. Het maakt het ook praktischer om mee te nemen. Het is een relatief kleine investering die voor veel gemak kan zorgen en de buggy langer mooi houdt. Verschillende merken bieden een dergelijke tas waardoor die perfect op maat zijn gemaakt voor de betreffende buggy modellen. Met draaghengsels of verstelbare schouderbanden zij ze eenvoudig mee te dragen. Sommige buggy transporttassen bieden zelfs wieltjes zodat je er mee kunt rijden als een rolkoffer. Bekijk ons assortiment en kies het merk dat overeenkomt met jouw buggy.

Lees meer...

Transporttas buggy goedkoop online bestellen

Een transporttas voor buggy bestel je eenvoudig online via de webshop van Babypark. Wij zijn de goedkoopste babywinkel van Europa en dat houden wij in stand door een team prijsmeters die de prijzen van concurrerende winkels telkens controleert zodat wij ons er van kunnen verzekeren dat wij nog steeds de laagste prijzen bieden. En niet alleen verzekeren wij onszelf daar van, wij bieden jou ook die zekerheid door een laagste prijsgarantie te bieden. Mocht een winkel het product voor een lagere prijs aanbieden en je meldt dit binnen twee weken na aanschaf dan storten wij het verschil terug. Heeft de buggy transporttas een prijs van 20 euro of meer dan rekenen wij ook geen verzendkosten. Bestellingen die op een werkdag worden geplaatst voor 20:00 uur worden dezelfde dag nog verzonden, mits op voorraad uiteraard. In de regel kun je de buggy transporttas dan al de volgende dag verwachten.

Transporttas voor buggy in megastore kopen

De transporttas voor een buggy is ook te koop in een van onze 10 megastores, bekijk de adressen op onze website. Hier kun je ook jouw vragen stellen aan onze verkoopspecialisten. Wanneer je online wilt bestellen kun je natuurlijk ook met jouw vragen bij ons terecht via telefoon, mail en Whatsapp.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

10 producten

Populariteit
  • Mima Reistas
    94,99 Adviesprijs 0,-
  • Stokke® PramPack™
    118,99 Adviesprijs 149,-
  • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
Filteren

10 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader