Elektrische borstkolf

Voor het kolven van moedermelk kun je een van onze handkolvers gebruiken maar het is ook mogelijk een elektrische kolf aan te schaffen. Met een elektrische borstkolf gaat het kolven van moedermelk nog sneller en eenvoudiger. We hebben van verschillende merken een kolf die elektrisch wordt aangedreven beschikbaar. Die kunnen op batterijen en/of netstroom werken. Je bestelt ze door onze laagsteprijsgarantie voordelig bij Babypark. Bekijk de verschillende sets in onze webshop.

Lees meer...

Assortiment kolf elektrisch

Van het merk Ardo hebben we verschillende sets beschikbaar. Dit merk ontwikkelt hun producten in samenwerking met lactatiekundigen. Het merk staat bekend om de stille elektrische kolven die het biedt. Er zijn verschillende borstkolf elektrische sets beschikbaar en de verschillen zitten hem dan in de bijgeleverde accessoires aangezien de motor altijd dezelfde is. Deze motor heeft 64 (8x8) instellingen zodat je precies de gewenste stand kunt kiezen voor het kolven. Met een borstmassage inzetstuk kun je de toeschietreflex stimuleren. Wanneer je voor de To Go set gaat dan vindt je daarin ook een handige reistas en koelelementen. De kolver is ook handmatig te gebruiken. Heb je de handmatige kolver gekocht dan kun je er ook een motortje bij kopen om het juist elektrisch te maken. Naast Ardo hebben we ook sets van het merk Medela. Ook van dit merk hebben we een set waarbij een schoudertas en koeltasje met 4 flesjes en voorgevormd koelelement wordt geleverd. Met de set kun je dubbel afkolven en met de geheugenfunctie hoef je het niet weer opnieuw in te stellen. De kolfschilden zijn aan je bh vast te maken zodat je handsfree kunt kolven.

Bestellen borstkolf elektrisch setje

Bestel jouw elektrische kolf setje voor 20:00 uur en we verzenden het nog dezelfde werkdag. We leveren de setjes gratis omdat we geen verzendkosten rekenen voor bestellingen van 20 euro of hoger. Je bent ook altijd welkom in een van onze megastores.

Lees minder...
15 Resultaten
 • Quick view

  Medela Solo Enkele Elektrische Borstkolf

  De Medela Solo Enkele Elektrische Borstkolf is perfect om thuis en onderweg comfortabel te kolven. Met een opgeladen accu kun je tot wel 6 sessies afkolven. Verder is de compacte borstkolf eenvoudig in gebruik.

  179,-

  152,-

 • Quick view

  Medela Swing Maxi Dubbele Elektrische Borstkolf

  De Medela Swing Maxi Dubbele Elektrische Borstkolf is uitgevoerd met Flex-technologie waardoor je comfortabel in iedere gewenste houding kunt kolven. Bovendien is de borstkolf compact en erg gebruiksvriendelijk.

  279,-

  199,-

 • Quick view

  Hegen Dubbele Elektrische Borstkolf

  De Hegen Dubbele Elektrische Borstkolf bestaat uit een set met accessoires en onderdelen die je nodig hebt om comfortabel te kolven. De kolf is uitgerust met 36 kolfcombinaties en een ontspannende massage modus.
  296,95
 • Quick view

  Lola & Lykke Smart Elektrische Borstkolf

  De Lola & Lykke Smart Elektrische Borstkolf is lichtgewicht en maakt weinig geluid tijdens het kolven. De kolf beschikt over 6 stimulatie- en 9 expressie standen die je makkelijk bedient met het Smart touch screen.
  149,-
 • Quick view

  Lola & Lykke Borstvoeding Starter Kit

  De Lola & Lykke Borstvoeding Starter Kit bestaat uit een set met accessoires en onderdelen die je nodig hebt om te kolven. De kolf is uitgerust met 15 kolfcombinaties die je bedient met het Smart Touch Screen.
  259,-
 • Quick view

  Ardo Alyssa Dubbelzijdige Borstkolf

  De Ardo Alyssa Dubbelzijdige Borstkolf heeft unieke eigenschappen zoals het opslaan van de kolfgeschiedenis en een Power Pumping-programma voor clusterkolven. Dankzij geïntegreerde batterij kun je overal kolven.

  279,-

  229,-

 • Quick view

  Dr. Browns Elektrische Borstkolf

  De Dr. Browns Elektrische Borstkolf is uitgerust met 21 opties die zorgen voor comfort en een optimale melkstroom. De kolf kan ook draadloos worden gebruikt en past dankzij het compacte formaat eenvoudig in de tas.

  124,99

  119,99

 • Quick view

  Elvie Pump Enkele Elektrische Borstkolf

  Met de Elvie Pump Enkele Elektrische Borstkolf kun je op een comfortabele manier kolven doordat de kolf draad- en geluidloos is. De kolf is eenvoudig te reinigen doordat de kolf uit slechts 5 onderdelen bestaat.
  329,-
 • Quick view

  Elvie Pump Dubbele Elektrische Borstkolf

  De Elvie Pump Dubbele Elektrische Borstkolf is uniek doordat de kolf geluid- en draadloos is. Hierdoor heb jij als mama onder het kolven je handen vrij. De kolf wordt compleet geleverd en is makkelijk te reinigen.

  599,-

  569,-

 • Quick view

  Medela Freestyle Flex Dubbele Elektrische Borstkolf

  De Medela Freestyle Flex Dubbele Elektrische Borstkolf beschikt over unieke en handige eigenschappen zoals de Flex-technologie (levert 11% meer melk), pauze-functie, USB aansluiting en de bijpassende MyMedela app.

  389,-

  299,-

 • Quick view

  Medela Swing Maxi Flex Dubbele Elektrische Borstkolf

  De Medela Swing Maxi Flex Dubbele Elektrische Borstkolf is uitgevoerd met de nieuwe Flex-technologie waardoor je op een comfortabele manier in iedere gewenste houding kunt kolven. Inclusief accessoires.

  279,-

  179,-

 • Quick view

  Medela Swing Flex Enkele Elektrische Borstkolf

  De Medela Swing Flex Enkele Elektrische Borstkolf is uitgevoerd met de nieuwe Flex-technologie waardoor je op een comfortabele manier in iedere gewenste houding kunt kolven. Inclusief accessoires.

  179,-

  119,-

 • Quick view

  Ardo Calypso Double Plus Borstkolf

  De Ardo Calypso Double Plus Borstkolf maakt dubbelzijdig kolven op een comfortabele manier mogelijk. De borstkolf maakt nauwelijks geluid en wordt geleverd inclusief borstschelpen en andere accessoires.
  229,-
 • Quick view

  Ardo Calypso To Go Dubbelzijdige Borstkolf

  De Ardo Calypso To Go Dubbelzijdige Borstkolf wordt geleverd met alle accessoires zoals een tas, diverse borstschilden en een koeltas. Deze complete set neem je makkelijk mee zodat je overal kunt kolven.

  299,-

  229,-

 • Quick view

  Ardo Calypso Enkelzijdige Borstkolf

  De Ardo Calypso Enkelzijdige Borstkolf is praktisch en veilig en maakt weinig geluid zodat je discreet kunt kolven. De borstkolf werkt met twee fases en kan worden aangepast aan jouw persoonlijke wensen.
  169,-
15 Resultaten
Trustpilot