Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Elektrische borstkolf

Voor het kolven van moedermelk kun je een van onze handkolvers gebruiken maar het is ook mogelijk een elektrische kolf aan te schaffen. Met een elektrische borstkolf gaat het kolven van moedermelk nog sneller en eenvoudiger. We hebben van verschillende merken een kolf die elektrisch wordt aangedreven beschikbaar. Die kunnen op batterijen en/of netstroom werken. Je bestelt ze door onze laagsteprijsgarantie voordelig bij Babypark. Bekijk de verschillende sets in onze webshop.

Lees meer...

Assortiment kolf elektrisch

Van het merk Ardo hebben we verschillende sets beschikbaar. Dit merk ontwikkelt hun producten in samenwerking met lactatiekundigen. Het merk staat bekend om de stille elektrische kolven die het biedt. Er zijn verschillende borstkolf elektrische sets beschikbaar en de verschillen zitten hem dan in de bijgeleverde accessoires aangezien de motor altijd dezelfde is. Deze motor heeft 64 (8x8) instellingen zodat je precies de gewenste stand kunt kiezen voor het kolven. Met een borstmassage inzetstuk kun je de toeschietreflex stimuleren. Wanneer je voor de To Go set gaat dan vindt je daarin ook een handige reistas en koelelementen. De kolver is ook handmatig te gebruiken. Heb je de handmatige kolver gekocht dan kun je er ook een motortje bij kopen om het juist elektrisch te maken. Naast Ardo hebben we ook sets van het merk Medela. Ook van dit merk hebben we een set waarbij een schoudertas en koeltasje met 4 flesjes en voorgevormd koelelement wordt geleverd. Met de set kun je dubbel afkolven en met de geheugenfunctie hoef je het niet weer opnieuw in te stellen. De kolfschilden zijn aan je bh vast te maken zodat je handsfree kunt kolven.

Bestellen borstkolf elektrisch setje

Bestel jouw elektrische kolf setje voor 20:00 uur en we verzenden het nog dezelfde werkdag. We leveren de setjes gratis omdat we geen verzendkosten rekenen voor bestellingen van 20 euro of hoger. Je bent ook altijd welkom in een van onze megastores.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

17 producten

 • Medela Swing Maxi Dubbele Elektrische Borstkolf
  Waardering:
  73%
  289,- 208,95
 • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
 • Medela Freestyle Flex Dubbele Elektrische Borstkolf
  Waardering:
  70%
  389,- 298,59
 • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
  Gratis verzending vanaf 20,-
  Supersnelle levering
 • Medela Swing Maxi Flex Dubbele Elektrische Borstkolf
  Waardering:
  70%
  279,- 195,39
 • Ardo Calypso Double Plus Borstkolf
  Waardering:
  87%
  229,-
 • Ardo Calypso To Go Dubbelzijdige Borstkolf
  Waardering:
  93%
  299,- 216,50
 • Filteren

  17 producten

  Oval loader