Urban Iki fietsstoeltjes

In een Urban Iki fietsstoeltje geniet je kindje van een optimaal comfort. Meestal hebben wij zowel Urban Iki achterzitjes als Urban Iki voorzitjes in ons assortiment. Veel Urban Iki fietsstoeltjes zijn geschikt voor baby’s van minimaal 9 maanden oud. Dit geldt voor zowel Urban Iki voor- als achterzitjes. Lees meer...

Gebruiksvriendelijke Urban Iki fietsstoeltjes

Een Urban Iki fietsstoeltje monteer je snel en eenvoudig binnen vijf minuten aan je fiets. In principe passen Urban Iki fietsstoeltjes op iedere standaard fiets. De voetensteun is aan te passen aan de lengte van de beentjes van je kindje. Het verstellen van de voetensteun is zo eenvoudig dat je dit zelfs met één hand kunt doen.

Veilige en comfortabele Urban Iki fietsstoeltjes

In de meeste Urban Iki fietsstoeltjes zit een comfortabel zitkussen dat bestand is tegen de regen. Je kindje zit stevig vast met behulp van een 5-punts veiligheidsgordel. Alle Urban Iki fietsstoeltjes voldoen aan de veiligheidsnormen. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een Urban Iki fietsstoeltje online via onze webshop!Lees minder...
11 Resultaten
 • Quick view

  Urban Iki Voorzitje

  Het Urban Iki Voorzitje wordt geleverd inclusief montagematerialen en is binnen 5 minuten te bevestigen op iedere standaard fiets. Het fietsstoeltje is geschikt voor kinderen van 9 mnd - 3 jaar (9-15 kg).
  54,95
 • Quick view

  Urban Iki Achterzitje

  Het Urban Iki Achterzitje is geschikt voor voor iedere standaard fiets en E-bike. Het fietsstoeltje is geschikt voor kinderen van 9 mnd - 6 jaar (9-22 kg) en is binnen 5 minuten te bevestigen achterop de fiets.
 • Quick view

  Urban Iki Stylingset Voorzitje

  De Urban Iki Stylingset Voorzitje bestaat uit een complete set met een comfortabel kussen, voetbandjes en schouder paddings voor een nieuwe en frisse look van het Urban Iki Voorzitje. Leuk voor de afwisseling!
  10,-
 • Quick view

  Urban Iki Stuur

  Het Urban Iki Stuur geeft je kindje houvast in het Urban Iki voorzitje. Het stuur is met één klik te bevestigen en kan ook gebruikt worden met het windscherm. Een mooie aanvulling op het fietsstoeltje!
  10,-
 • Quick view

  Urban Iki Extra Bevestigingsset Voorzitje

  De Urban Iki Extra Bevestigingsset voor het voorzitje is ideaal wanneer je het voorzitje op meerdere fietsen wilt gaan gebruiken. Bij het Urban Iki fietsstoeltje wordt slechts één bevestigingsset meegeleverd.
  19,50
 • Quick view

  Urban Iki Extra Bevestigingsset Achterzitje

  De Urban Iki Extra Bevestigingsset voor het achterzitje is ideaal wanneer je het achterzitje op meerdere fietsen wilt gaan gebruiken. Bij het Urban Iki fietsstoeltje wordt slechts één bevestigingsset meegeleverd.
  22,-
 • Quick view

  Urban Iki Stylingset Achterzitje

  De Urban Iki Stylingset Achterzitje bestaat uit een complete set met een comfortabel kussen, voetbandjes en schouder paddings voor een nieuwe en frisse look van het Urban Iki Achterzitje. Leuk voor de afwisseling!
  12,-
 • Quick view

  Urban Iki Junior Fietszitje Zwart - Bruin Zonder Montagekader

  Het Urban Iki Junior Fietszitje Zwart - Bruin Zonder Montagekader is geschikt voor iedere standaard fiets en E-bike. Het fietszitje is geschikt voor kinderen van 5 tot 10 jaar (max. 35 kg) en is binnen 5 minuten te bevestigen achterop de fiets.
  59,-
 • Quick view

  Urban Iki Junior Fietszitje Zwart - Bruin

  Het Urban Iki Junior Fietszitje Zwart - Bruin is geschikt voor iedere standaard fiets en E-bike. Het fietszitje is geschikt voor kinderen van 5 tot 10 jaar (max. 35 kg) en is binnen 5 minuten te bevestigen achterop de fiets.
  75,-
 • Quick view

  Urban Iki Helm

  De Urban Iki Helm is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 1,5 jaar en beschikt over een geïntegreerd lampje aan de achterkant. De helm is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam materiaal en voldoet aan de veiligheidsnormen.

  32,50

  29,50

 • Quick view

  Urban Iki Compact Adapter Voorzitje

  De Urban Iki Compact Adapter voor het voorzitje is geschikt voor Ahead stuurconstructies. Deze adapter is geschikt wanneer je beperkte montageruimte hebt en past op stuurpennen met een diameter van 21 tot 28 mm.
  19,50
11 Resultaten