Hoeslaken campingbed

Ook voor wanneer je op vakantie bent, helpt Babypark je met een aanbod aan artikelen dat daarbij van pas komt. Zo vind je in ons assortiment een fraai hoeslaken voor jouw campingbedje. Want ook op vakantie wil je natuurlijk dat jouw kindje comfortabel ligt en een goede nachtrust heeft. Vaak heeft dat natuurlijk ook nog direct een effect op de eigen nachtrust. Bij Babypark kun je terecht voor verschillende campingbedjes en uiteraard ook de bijbehorende hoeslakens. Bekijk ons uitgebreide assortiment en bestel het juiste hoeslaken voor jouw campingbedje.

Lees meer...

Assortiment hoeslaken campingbedje

Zo hebben we de BabyBjörn Campingbed Hoeslaken Gebroken Wit. Dit hoeslaken gemaakt van 100% organisch katoen en is Oeko-Tex Standard 100 Class I gecertificeerd. Dit houdt in dat het geen gevaarlijke stoffen en allergenen bevat. Dus mocht jouw kindje het hoeslaken in de mond nemen dan kan dat geen kwaad. Het kan ook geen kwaad om het hoeslaken te wassen op 60 graden wat het laken ook erg praktisch maakt. Naast de BabyBjörn campingbed hoeslaken hebben we ook van andere merken zoals bijvoorbeeld de Nuna Campingbed Sena Hoeslaken. Bekijk ons gehele assortiment en bestel het hoeslaken voor jouw campingbed. Wij voeren enkel A-merken dus je bent sowieso verzekerd van de beste kwaliteit. En door onze prijsmeters, die alle prijzen in winkel controleren, ben je ook verzekerd van de beste aanbieding. Onze laagsteprijsgarantie zorgt ervoor dat we het verschil in prijs terugbetalen mocht je het elders toch nog goedkoper zien binnen twee weken na aanschaf.

Hoeslaken campingbed bestellen

Bestel je jouw hoeslaken voor het campingbedje voor 20:00 uur op een werkdag dan wordt het door onze eigen bezorgdienst dezelfde dag nog ter verzending aangeboden. Wanneer de bestelwaarde 20 euro of meer is, dan verzenden wij de bestelling gratis. Ophalen in een van onze 10 megastores is ook een mogelijkheid. We hebben er inmiddels 10 verspreid over heel Nederland. Via onze website kun je de contactgegevens vinden.

Lees minder...
23 Resultaten
 • Quick view

  Jollein Hoeslaken Katoen 60 x 120 cm

  Het Jollein Hoeslaken Katoen 60 x 120 cm is geschikt om een standaardmatras met de afmetingen 60 x 120 cm. Het hoeslaken is gemaakt van comfortabel materiaal en beschikt over elastiek en ingenomen hoeken, zodat de hoes nauw om het matras aansluit.
  6,76
 • Quick view

  Jollein Wild Flowers Hoeslaken 60 x 120 cm

  Het Jollein Wild Flowers Hoeslaken 60 x 120 cm zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken van Jollein is gemaakt van hoogwaardig materiaal en sluit perfect aan.
  9,99
 • Quick view

  Witlof For Kids Once Upon Hoeslaken Sand / Off White

  Het stijlvolle en handige Witlof For Kids Once Upon Hoeslaken Sand / Off White zorgt voor een optimaal slaapcomfort in het ledikant. Het stijlvolle hoeslaken is gemaakt van zacht materiaal en sluit goed aan.
  34,95
 • Quick view

  Polydaun 3D Mesh PU Hoeslaken 90 x 200 cm

  Het Polydaun 3D Mesh PU Hoeslaken 90 x 200 cm zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken is gemaakt van ademend materiaal en sluit perfect aan om het matras.
  47,95
 • Quick view

  Witlof For Kids Colour Your World Hoeslaken

  Het Witlof For Kids Colour Your World Hoeslaken zorgt voor een optimaal slaapcomfort in het ledikant van je kindje. Het stijlvolle hoeslaken is gemaakt van zacht en hoogwaardig materiaal en sluit goed aan.
  34,95
 • Quick view

  Witlof For Kids Once Upon Hoeslaken Hazel Brown / Off White

  Het stijlvolle Witlof For Kids Once Upon Hoeslaken Hazel Brown / Off White zorgt voor een optimaal slaapcomfort in het ledikant. Het stijlvolle hoeslaken is gemaakt van zacht materiaal en sluit goed aan.
  34,95
 • Quick view

  Bugaboo Stardust Hoeslaken Katoen Mineral White

  Het Bugaboo Stardust Hoeslaken Katoen Mineral White zorgt voor een optimaal slaapcomfort in het Bugaboo Stardust campingbedje. Het hoeslaken is gemaakt van zacht materiaal en sluit goed aan op het matrasje.
  34,95
 • Quick view

  Witlof For Kids Beleaf Hoeslaken

  Het Witlof For Kids Beleaf Hoeslaken zorgt voor een optimaal slaapcomfort als je kindje in het ledikant ligt. Het stijlvolle hoeslaken is gemaakt van zacht materiaal en sluit goed aan om het matras.
  34,95
 • Quick view

  Polydaun 3D Mesh PU Hoeslaken 70 x 150 cm

  Het Polydaun 3D Mesh PU Hoeslaken 70 x 150 cm zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken is gemaakt van ademend materiaal en sluit perfect aan om het matras.
  28,50
 • Nieuw!
  Quick view

  Jollein Teddy Bear Hoeslaken 60 x 120 cm

  Het stijlvolle Jollein Teddy Bear Hoeslaken 60 x 120 cm zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken van Jollein is gemaakt van hoogwaardig materiaal en sluit perfect aan.
  9,99
 • Quick view

  Bamboom Butterfly Hoeslaken 60 x 120 cm

  Het Bamboom Butterfly Hoeslaken 60 x 120 cm zorgt voor een optimaal slaapcomfort als je kindje in het ledikant ligt. Gemaakt van 100% bamboemateriaal. Verkrijgbaar in verschillende stijlvolle printjes.
  34,95
 • Nieuw!
  Quick view

  Jollein Farm Hoeslaken 60 x 120 cm

  Het stijlvolle Jollein Farm Hoeslaken 60 x 120 cm zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken van Jollein is gemaakt van hoogwaardig materiaal en sluit perfect aan.
  9,99
 • Quick view

  Leander Classic Wieg Hoeslaken Snow 40 x 80 cm

  Dit Leander Classic Wieg Hoeslaken Snow 40 x 80 cm voelt heerlijk zacht en comfortabel aan. Het hoeslaken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt voor het matrasje in de Leander Classic Wieg.
  35,-
 • Quick view

  Bebe-Jou Hoeslaken Ledikant 60 x 120 cm Paper Planes

  Het Bebe-Jou Hoeslaken Ledikant 60 x 120 cm Paper Planes zorgt voor een optimaal slaapcomfort als je kindje in het ledikant ligt. Het hoeslaken is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en beschikt over elastiek.
  19,99
 • Quick view

  Polydaun 3D Mesh PU Hoeslaken 120 x 200 cm

  Het Polydaun 3D Mesh PU Hoeslaken 120 x 200 cm zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken is gemaakt van ademend materiaal en sluit perfect aan om het matras.
  59,95
 • Quick view

  Aerosleep Sleep Safe Premium Hoeslaken 60 x 120 cm Wit

  Het Aerosleep Sleep Safe Premium Hoeslaken 60 x 120 cm Wit is zacht, comfortabel en anti-allergisch. Het materiaal voert vocht goed af en zorgt voor maximale luchtdoorlaatbaarheid. Dat is een geruststellende gedachte!

  21,95

  17,56

 • Quick view

  Aerosleep Sleep Safe Premium Hoeslaken 70 x 140 cm Wit

  Het Aerosleep Sleep Safe Premium Hoeslaken 70 x 140 cm Wit is zacht, comfortabel en anti-allergisch. Het materiaal voert vocht goed af en zorgt voor maximale luchtdoorlaatbaarheid. Dat is een prettige gedachte!

  23,95

  19,16

 • Quick view

  Aerosleep Hoeslaken

  Het Aerosleep Hoeslaken is zacht, comfortabel en anti-allergisch. Het ademende materiaal voert vocht goed af en zorgt voor maximale luchtdoorlaatbaarheid. Dat is een geruststellende gedachte!
  27,96
 • Quick view

  Aerosleep Hoeslaken 60 x 120 cm 2 Stuks

  Het Aerosleep Hoeslaken 60 x 120 cm 2 Stuks is zacht, comfortabel en anti-allergisch. Het ademende materiaal voert vocht goed af en zorgt voor maximale luchtdoorlaatbaarheid. Dat is een geruststellende gedachte!
  31,98
 • Quick view

  Bamboom Copri Matterasso Hoeslaken Wit 60 x 120 cm

  Het Bamboom Copri Matterasso Hoeslaken Wit 60 x 120 cm zorgt voor een optimaal slaapcomfort als je kindje in het ledikant ligt. Gemaakt van 100% bamboe, wasbaar in de wasmachine en beschikt over elastiek en ingenomen hoeken.
  23,95
 • Quick view

  Witlof For Kids Hoeslaken Off White 60 x 120 cm

  Het Witlof For Kids hoeslaken zorgt voor een optimaal slaapcomfort als je kindje in het ledikant ligt. Gemaakt van zacht materiaal dat vrij is van schadelijke stoffen en sluit nauw aan om het matras.
  29,95
 • Quick view

  Briljant Baby Hoeslaken hydrofiel Wit 60 x 120 cm

  Het Briljant Baby hoeslaken zorgt voor een optimaal slaapcomfort als je kindje in het ledikant ligt. Gemaakt van ademend en zacht materiaal dat veel vocht opneemt en na iedere wasbeurt steeds zachter wordt.

  13,95

  11,86

 • Quick view

  BabyBjörn Campingbed Hoeslaken Gebroken Wit

  Dit BabyBjörn Campingbed Hoeslaken Gebroken Wit voor het BabyBjörn campingbedje zorgt voor optimaal slaapcomfort voor je kind. Het is goedgekeurd volgens de Oeko-Tex Standaard 100, klasse 1 voor babyproducten.
  33,-
23 Resultaten
Trustpilot