Hoeslaken ledikant

Zoek je naar een hoeslaken voor het matras in het ledikant? Ook daarvoor hebben we verschillende opties. In ons uitgebreide assortiment hebben we op het gebied van hoeslakens voor het ledikant ook een uitgebreide keuze. Bezoek onze webshop en laat je verrassen door de leuke prints en kleuren. Bestellen gaat snel, eenvoudig en veilig.

Lees meer...

Assortiment hoeslakens ledikant

De producten van Cottonbaby zijn van Nederlands fabricaat en alle stoffen zijn Oekotex gecertificeerd. De gebruikte materialen zijn niet enkel van hoge kwaliteit en goed wasbaar maar worden ook geselecteerd op duurzaamheid. Het Cottonbaby hoeslaken Uni voor het ledikant heeft elastiek ingenomen hoeken om het mooi om het matras te laten vallen. Naast deze merken en modellen bieden wij nog veel meer opties aan in ons assortiment. Bekijk zelf welke prints en kleuren je het meeste aanspreken en bestel vandaag nog.

Ledikant hoeslaken bestellen

Door onze grote voorraden kunnen we de hoeslakens vaak ook direct uit voorraad leveren. Indien dat het geval is en je bestelt voor 20:00 uur dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Is het hoeslaken voor het ledikant 20 euro of meer of bestel je in totaal voor 20 euro of meer dan wordt de bestelling gratis verzonden. Wil je liever eens neuzen in het ruime assortiment hoeslakens en ze met eigen ogen en handen bekijken? Kom dan eens naar een van onze 10 megastores in Nederland. De adressen zijn terug te vinden op onze website. Zo kun je live jouw keuze maken en ga je dezelfde dag nog met een leuk hoeslaken naar huis.

Lees minder...
74 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Quick view

  Baby's Only Hoeslaken 60 x 120 cm

  Het stijlvolle Baby's Only Hoeslaken 60 x 120 cm zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken is gemaakt van zacht materiaal en sluit perfect aan om het matras.

  Normale prijs: 22,95

  Special Price 16,07

 • Quick view

  Baby's Only Hoeslaken 70 x 140 cm

  Het stijlvolle Baby's Only Hoeslaken 70 x 140 cm zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken is gemaakt van zacht materiaal en sluit perfect aan om het matras.
  24,95
 • Quick view

  Briljant Baby Matrashoes 60 x 120 cm

  De Briljant Baby Matrashoes 60 x 120 cm zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje op het campingbedmatras ligt. Het hoeslaken is gemaakt van materiaal dat zacht aanvoelt en sluit perfect aan om het matras.

  Normale prijs: 11,99

  Special Price 9,99

 • Quick view

  Meyco Jersey Hoeslaken 60 x 120 cm 2 Stuks

  Het stijlvolle Meyco Jersey Hoeslaken 60 x 120 cm 2 Stuks zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en sluit perfect aan.
  10,95
 • Quick view

  Witlof For Kids Once Upon Hoeslaken Hazel Brown / Off White

  Het stijlvolle Witlof For Kids Once Upon Hoeslaken Hazel Brown / Off White zorgt voor een optimaal slaapcomfort in het ledikant. Het stijlvolle hoeslaken is gemaakt van zacht materiaal en sluit goed aan.
  29,95
 • Quick view

  Meyco Jersey Hoeslaken 50 x 90 cm

  Het stijlvolle Meyco Jersey Hoeslaken 50 x 90 cm zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en sluit perfect aan om het matras.
  5,50
 • Quick view

  Meyco Jersey Hoeslaken 70 x 140/150 cm 2 Stuks

  Het Meyco Jersey Hoeslaken 70 x 140/150 cm 2 Stuks zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en sluit perfect aan om het matras.

  Normale prijs: 14,95

  Special Price 11,96

 • Quick view

  Meyco Panter Ledikantlaken 100 x 150 cm

  Onder het Meyco Panter Ledikantlaken 100 x 150 cm zal je kindje veilig en comfortabel in de wieg liggen. Het ledikantlakentje van Meyco is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wasbaar in de wasmachine.

  Normale prijs: 17,50

  Special Price 12,71

 • Quick view

  Yumi Baby Golden Hour Hoeslaken 60 x 120 cm

  Het Yumi Baby Golden Hour Hoeslaken 60 x 120 cm zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken is gemaakt van zacht materiaal en sluit perfect aan om het matras.
  34,95
 • Quick view

  Meyco Panter Ledikantlaken Camel 100 x 150 cm

  Onder de Meyco Panter Ledikantlaken Camel 100 x 150 cm zal je kindje veilig en comfortabel in het ledikant liggen. Het ledikantlakentje van Meyco is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  14,95
 • Quick view

  Meyco Double Diamond Ledikantlaken 100 x 150 cm

  Onder het Meyco Double Diamond Ledikantlaken 100 x 150 cm zal je kindje comfortabel in het ledikantje liggen. Het ledikantlaken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan gewassen worden in de wasmachine.

  Normale prijs: 17,50

  Special Price 14,95

 • Quick view

  Meyco Vintage Flower Ledikantlaken Taupe 100 x 150 cm

  Onder de Meyco Vintage Flower Ledikantlaken Taupe 100 x 150 cm zal je kindje veilig en comfortabel in het ledikant liggen. Het ledikantlakentje van Meyco is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  17,95
 • Quick view

  Snurk Breton Bonsoir Hoeslaken

  Het Snurk Breton Bonsoir Hoeslaken is perfect voor om het matras van je kindje. Het hoeslaken is voorzien van een mooie print, waardoor het hoeslaken een echte eyecatcher is in de kinderkamer.
 • Quick view

  Witlof For Kids Sparkle Hoeslaken

  Het Witlof For Kids Sparkle Hoeslaken zorgt voor een optimaal slaapcomfort als je kindje in het ledikant ligt. Het stijlvolle hoeslaken is gemaakt van hoggwaardig materiaal en sluit goed aan om het matras.
  29,95
 • Quick view

  Bamboom Eucalyptus Hoeslaken Jersey 60 x 120 cm

  Het Bamboom Eucalyptus Hoeslaken Jersey 60 x 120 cm zorgt voor een optimaal slaapcomfort als je kindje in het ledikant ligt. Gemaakt van 100% bamboemateriaal. Verkrijgbaar in verschillende stijlvolle printjes.
  37,-
 • Quick view

  Bamboom Papavero Hoeslaken Jersey 60 x 120 cm

  Het Bamboom Papavero Hoeslaken Jersey 60 x 120 cm zorgt voor een optimaal slaapcomfort als je kindje in het ledikant ligt. Gemaakt van 100% bamboemateriaal. Verkrijgbaar in verschillende stijlvolle printjes.
  37,-
 • Quick view

  Snurk Furry Friends Hoeslaken

  Het Snurk Furry Friends Hoeslaken is perfect voor om het matras van je kindje. Het hoeslaken is voorzien van een mooie fotoprint, waardoor het hoeslaken een echte eyecatcher is in de kinderkamer.
  24,95
 • Quick view

  Bamboom Magnolia Hoeslaken Jersey 60 x 120 cm

  Het Bamboom Magnolia Hoeslaken Jersey 60 x 120 cm zorgt voor een optimaal slaapcomfort als je kindje in het ledikant ligt. Gemaakt van 100% bamboemateriaal. Verkrijgbaar in verschillende stijlvolle printjes.
  37,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Aurora Hoeslaken 70 x 140 cm

  Het Cam Cam Copenhagen Aurora Hoeslaken 70 x 140 cm zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken is gemaakt van zacht materiaal en sluit perfect aan om het matras.
  36,-
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Flowing Leaf Hoeslaken 70 x 140 cm

  Het Cam Cam Copenhagen Flowing Leaf Hoeslaken 70 x 140 c zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken is gemaakt van zacht materiaal en sluit perfect aan om het matras.
  36,-
 • Quick view

  Snurk Friends Hoeslaken

  Het Snurk Friends Hoeslaken is perfect voor om het matras van je kindje. Het hoeslaken is voorzien van een mooie fotoprint, waardoor het hoeslaken een echte eyecatcher is in de kinderkamer.
  24,95
 • Quick view

  Yumi Baby Fairytale Hoeslaken 60 x 120 cm

  Het Yumi Baby Fairytale Hoeslaken 60 x 120 cm zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken is gemaakt van zacht materiaal en sluit perfect aan om het matras.
  34,95
 • Quick view

  Leander Classic Wieg Hoeslaken Snow 40 x 80 cm

  Dit Leander Classic Wieg Hoeslaken Snow 40 x 80 cm voelt heerlijk zacht en comfortabel aan. Het hoeslaken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt voor het matrasje in de Leander Classic Wieg.
  35,-
 • Quick view

  Witlof For Kids Beleaf Hoeslaken

  Het Witlof For Kids Beleaf Hoeslaken zorgt voor een optimaal slaapcomfort als je kindje in het ledikant ligt. Het stijlvolle hoeslaken is gemaakt van zacht materiaal en sluit goed aan om het matras.
74 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Trustpilot