Hoeslaken ledikant

Zoek je naar een hoeslaken voor het matras in het ledikant? Ook daarvoor hebben we verschillende opties. In ons uitgebreide assortiment hebben we op het gebied van hoeslakens voor het ledikant ook een uitgebreide keuze. Bezoek onze webshop en laat je verrassen door de leuke prints en kleuren. Bestellen gaat snel, eenvoudig en veilig.

Lees meer...

Assortiment hoeslakens ledikant

De producten van Cottonbaby zijn van Nederlands fabricaat en alle stoffen zijn Oekotex gecertificeerd. De gebruikte materialen zijn niet enkel van hoge kwaliteit en goed wasbaar maar worden ook geselecteerd op duurzaamheid. Het Cottonbaby hoeslaken Uni voor het ledikant heeft elastiek ingenomen hoeken om het mooi om het matras te laten vallen. Naast deze merken en modellen bieden wij nog veel meer opties aan in ons assortiment. Bekijk zelf welke prints en kleuren je het meeste aanspreken en bestel vandaag nog.

Ledikant hoeslaken bestellen

Door onze grote voorraden kunnen we de hoeslakens vaak ook direct uit voorraad leveren. Indien dat het geval is en je bestelt voor 20:00 uur dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. Is het hoeslaken voor het ledikant 20 euro of meer of bestel je in totaal voor 20 euro of meer dan wordt de bestelling gratis verzonden. Wil je liever eens neuzen in het ruime assortiment hoeslakens en ze met eigen ogen en handen bekijken? Kom dan eens naar een van onze 10 megastores in Nederland. De adressen zijn terug te vinden op onze website. Zo kun je live jouw keuze maken en ga je dezelfde dag nog met een leuk hoeslaken naar huis.

Lees minder...
79 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Quick view

  Little Indians Hoeslaken

  Het stijlvolle Little Indians Hoeslaken zorgt voor optimaal slaapcomfort voor je kindje. Het hoeslaken is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat dankzij zijn rekbaarheid perfect aansluit om het matras.

  24,95

  17,50

 • Quick view

  Witlof For Kids Once Upon Hoeslaken Sand / Off White

  Het stijlvolle en handige Witlof For Kids Once Upon Hoeslaken Sand / Off White zorgt voor een optimaal slaapcomfort in het ledikant. Het stijlvolle hoeslaken is gemaakt van zacht materiaal en sluit goed aan.

  Normale prijs: 34,95

  Special Price 24,47

 • Quick view

  Polydaun 3D Mesh PU Hoeslaken 90 x 200 cm

  Het Polydaun 3D Mesh PU Hoeslaken 90 x 200 cm zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken is gemaakt van ademend materiaal en sluit perfect aan om het matras.
  47,95
 • Quick view

  Witlof For Kids Colour Your World Hoeslaken

  Het Witlof For Kids Colour Your World Hoeslaken zorgt voor een optimaal slaapcomfort in het ledikant van je kindje. Het stijlvolle hoeslaken is gemaakt van zacht en hoogwaardig materiaal en sluit goed aan.

  Normale prijs: 33,96

  Special Price 24,47

 • Quick view

  Witlof For Kids Once Upon Hoeslaken Hazel Brown / Off White

  Het stijlvolle Witlof For Kids Once Upon Hoeslaken Hazel Brown / Off White zorgt voor een optimaal slaapcomfort in het ledikant. Het stijlvolle hoeslaken is gemaakt van zacht materiaal en sluit goed aan.

  Normale prijs: 34,95

  Special Price 24,47

 • Quick view

  Meyco Jersey Hoeslaken 50 x 90 cm

  Het stijlvolle Meyco Jersey Hoeslaken 50 x 90 cm zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en sluit perfect aan om het matras.

  5,50

  5,06

 • Quick view

  Witlof For Kids Beleaf Hoeslaken

  Het Witlof For Kids Beleaf Hoeslaken zorgt voor een optimaal slaapcomfort als je kindje in het ledikant ligt. Het stijlvolle hoeslaken is gemaakt van zacht materiaal en sluit goed aan om het matras.

  Normale prijs: 29,71

  Special Price 20,97

 • Quick view

  Muller Textiel Good Morning Jersey Hoeslaken 90 x 200 cm

  Het Muller Textiel Good Morning Jersey Hoeslaken 90 x 200 cm voelt heerlijk zacht en comfortabel aan. Daarnaast is het hoeslaken vocht absorberend en ventilerend. Het hoeslaken heeft een perfecte pasvorm.

  18,95

  17,28

 • Quick view

  Polydaun 3D Mesh PU Hoeslaken 70 x 150 cm

  Het Polydaun 3D Mesh PU Hoeslaken 70 x 150 cm zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken is gemaakt van ademend materiaal en sluit perfect aan om het matras.
  28,50
 • Quick view

  Meyco Panter Ledikantlaken 100 x 150 cm

  Onder het Meyco Panter Ledikantlaken 100 x 150 cm zal je kindje veilig en comfortabel in de wieg liggen. Het ledikantlakentje van Meyco is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  16,95
 • Quick view

  Meyco Jersey Hoeslaken 60 x 120 cm 2 Stuks

  Het stijlvolle Meyco Jersey Hoeslaken 60 x 120 cm 2 Stuks zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en sluit perfect aan.
  12,95
 • Quick view

  Mies & Co Little Dreams Hoeslaken Offwhite

  Het Mies & Co Little Dreams Hoeslaken Offwhite zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken is gemaakt van zacht materiaal en sluit perfect aan om het matras.

  39,95

  29,95

 • Quick view

  Mies & Co Cozy Dots Hoeslaken

  Het Mies & Co Cozy Dots Hoeslaken zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken van Mies & Co is gemaakt van zacht materiaal en sluit perfect aan om het matras.

  39,95

  29,95

 • Quick view

  Yumi Baby Fairytale Hoeslaken 60 x 120 cm

  Het Yumi Baby Fairytale Hoeslaken 60 x 120 cm zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken is gemaakt van zacht materiaal en sluit perfect aan om het matras.
  34,95
 • Quick view

  Mies & Co Fika Butterfly Hoeslaken Offwhite

  Het Mies & Co Fika Butterfly Hoeslaken Offwhite zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken is gemaakt van zacht materiaal en sluit perfect aan om het matras.

  39,95

  29,95

 • Quick view

  Meyco Jersey Hoeslaken 70 x 140/150 cm 2 Stuks

  Het Meyco Jersey Hoeslaken 70 x 140/150 cm 2 Stuks zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en sluit perfect aan om het matras.
  16,95
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Flowing Leaf Hoeslaken 60 x 120 cm

  Het Cam Cam Copenhagen Flowing Leaf Hoeslaken 60 x 120 cm zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken is gemaakt van zacht materiaal en sluit perfect aan om het matras.
  32,-
 • Quick view

  Yumi Baby Waves Hazelnut Hoeslaken 60 x 120 cm

  Het Yumi Baby Waves Hazelnut Hoeslaken 60 x 120 cm zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken is gemaakt van zacht materiaal en sluit perfect aan om het matras.
  34,95
 • Quick view

  Snurk Breton Bonsoir Hoeslaken

  Het Snurk Breton Bonsoir Hoeslaken is perfect voor om het matras van je kindje. Het hoeslaken is voorzien van een mooie print, waardoor het hoeslaken een echte eyecatcher is in de kinderkamer.
  24,95
 • Quick view

  Mies & Co Classic No. 1 Hoeslaken Summer Blue

  Het Mies & Co Classic No. 1 Hoeslaken Summer Blue zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken is gemaakt van zacht materiaal en sluit perfect aan om het matras.

  39,95

  29,95

 • Quick view

  Yumi Baby Bonzai Hoeslaken 60 x 120 cm

  Het stijlvolle Yumi Baby Bonzai Hoeslaken 60 x 120 cm zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken is gemaakt van zacht materiaal en sluit perfect aan om het matras.
  34,95
 • Quick view

  Bebe-Jou Hoeslaken Ledikant 60 x 120 cm Paper Planes

  Het Bebe-Jou Hoeslaken Ledikant 60 x 120 cm Paper Planes zorgt voor een optimaal slaapcomfort als je kindje in het ledikant ligt. Het hoeslaken is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en beschikt over elastiek.
  19,99
 • Quick view

  Cam Cam Copenhagen Lierre Hoeslaken 70 x 140 cm

  Het Cam Cam Copenhagen Lierre Hoeslaken 70 x 140 cm zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken is gemaakt van zacht materiaal en sluit perfect aan om het matras.
  37,-
 • Quick view

  Yumi Baby Wild Roses Hoeslaken 60 x 120 cm

  Het Yumi Baby Wild Roses Hoeslaken 60 x 120 cm zorgt voor optimaal slaapcomfort als je kindje in zijn of haar bedje ligt. Het hoeslaken is gemaakt van zacht materiaal en sluit perfect aan om het matras.
  34,95
79 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Trustpilot