Hoofdkussen kind

Aangezien het hoofdje van jouw kind nog niet is volgroeid, is een goed kussen essentieel. Het hoofd is in verhouding tot het lichaam ook heel groot en zwaar. Het is daarom belangrijk dat het hoofdje goed wordt ondersteund zodat ook de nek niet te zwaar wordt belast. Door de juiste ondersteuning blijft het hoofdje van jouw kindje ook mooi rond. Bekijk ons assortiment kinderhoofdkussens en bestel vandaag nog.

Lees meer...

Kinderhoofdkussen assortiment

De hoofdkussens voor een kind in het assortiment van Babypark zij allemaal van A-merken dus kwaliteit is gegarandeerd. Dat geldt ook voor de laagste prijs want door laagsteprijsgarantie van babypark weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Een speciaal team controleert met regelmaat alle prijzen zodat we de beste aanbiedingen kunnen blijven doen. Zo kun je dus met een gerust hart bestellen. Bekijk bijvoorbeeld eens de Polydaun Kinderkussen Joepi Airflow. Dit kussen beschikt over een 3D ventilatie mesh en is gevuld met isocraft. Hierdoor voelt het soepel en zacht aan. De airflow in de naam duidt op het feit dat het tijk koele lucht aanvoert en de warme vochtige lucht afvoert. Dat maakt het slapen in het ledikant voor jouw kindje comfortabeler. Hierdoor kan het langer aaneengesloten slapen en daardoor heeft jouw kindje een betere nachtrust. 

Hoofdkussen kind

Bestel ook jouw kinderhoofdkussen bij Babypark. Verzending is gratis voor bestellingen vanaf 20 euro. Bestel je voor 20:00 uur dan versturen we het dezelfde dag nog. Of kom langs bij een van onze megastores in Nederland. Daar vind je ons zeer uitgebreide assortiment overzichtelijk gepresenteerd. Onze verkoopspecialisten kunnen je ook helpen met welke vraag je ook hebt over ons assortiment. We hopen je graag eens te mogen verwelkomen in onze prachtige megastores.

Lees minder...
9 Resultaten
 • Quick view

  Timzo Hoofdkussen 800 gram 60 x 70 cm

  Het Timzo Hoofdkussen 800 gram 60 x 70 cm heeft een vulgewicht van 800 gram en is navulbaar voor extra stevigheid. Daarnaast is het kussen anti-allergisch en zorgt voor optimale ondersteuning tijdens het slapen.
  10,95
 • Quick view

  Polydaun Kinderkussen 40 x 60 cm

  Het Polydaun Kinderkussen 40 x 60 cm heeft een uitstekende veerkracht. Het tijk is van katoen wat ventileert en vocht opneemt. Het kussen veroorzaakt geen allergische reactie en is wasbaar in de wasmachine.
  8,95
 • Quick view

  Polydaun Elke Hoofdkussen 65 x 50 cm

  Het Polydaun Elke Hoofdkussen 65 x 50 cm heeft een vulgewicht van 850 gram en is navulbaar voor extra stevigheid. Daarnaast is het kussen anti-allergisch en zorgt voor optimale ondersteuning tijdens het slapen.
  39,95
 • Quick view

  Polydaun Hoofdkussen First Comfort

  Het Polydaun Polydaun Hoofdkussen First Comfort heeft een uitstekende veerkracht. Het tijk is van katoen wat ventileert en vocht opneemt. Het kussen veroorzaakt geen allergische reactie en is wasbaar in de wasmachine.
  24,95
 • Quick view

  Polydaun Hoofdkussen Lotus 600 Gram

  Het Polydaun Hoofdkussen Lotus 600 Gram heeft een optimale vochtregulatie en ventilatie. Het anti-allergische kussen is voorzien van 100% lyoccell tijk en is navulbaar. Uiteraard is het wasbaar in de wasmachine.
  44,95
 • Quick view

  Polydaun Hoofdkussen Lotus 800 Gram

  Het Polydaun Hoofdkussen Lotus 800 Gram heeft een optimale vochtregulatie en ventilatie. Het anti-allergische kussen is voorzien van 100% lyoccell tijk en is navulbaar. Uiteraard is het wasbaar in de wasmachine.
  49,95
 • Quick view

  Polydaun Hoofdkussen Lotus 1000 Gram

  Het Polydaun Hoofdkussen Lotus 1000 Gram heeft een optimale vochtregulatie en ventilatie. Het anti-allergische kussen is voorzien van 100% lyoccell tijk en is navulbaar. Uiteraard is het wasbaar in de wasmachine.
  52,95
 • Quick view

  Polydaun Hoofdkussen Pura

  Polydaun Hoofdkussen Pura is comfortabel en verderlicht. Het zorgt ervoor dat je hoofd erg comfortabel ligt. Het voordeel van dit dekbed is dat het wasbaar is in de wasmachine en koud te drogen in de droogtrommel.
  54,95
 • Quick view

  Polydaun Hoofdkussen First Boxer

  Het Polydaun Hoofdkussen First Boxer is een kussen in een boxmodel en het heeft een uitstekende veerkracht. Het tijk is van katoen wat ventileert en vocht opneemt. Het kussen is wasbaar in de wasmachine.
  27,50
9 Resultaten
Trustpilot