Houten baby loopfiets 2 jaar

Hout is een schitterend materiaal voor verschillende kindermeubelen maar natuurlijk ook voor speelgoed. Bij Babypark hebben we ook schitterende houten baby loopfietsen vanaf 2 jaar. We hebben ook driewielers die voor jongere leeftijden geschikt zijn maar de loopfietsen op twee wielen zijn het beste geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Zij zijn al iets verder in de motorische ontwikkeling en beschikken vaak over beter evenwichtsgevoel. Door een houten loopfiets vanaf 2 jaar te gebruiken, trainen ze eigenlijk ongemerkt om uiteindelijk op een echte fiets te fietsen. Bij Babypark hebben we verschillende mooie uitvoeringen van een loopfiets van hout vanaf 2 jaar.>

Lees meer...

Assortiment houten loopfietsen

Onze houten fietsen zijn perfect geschikt als houten baby loopfiets vanaf 2 jaar. Wij hebben verschillende schitterende modellen in ons assortiment van retro-look tot een typische meisjesfiets. Een van de modellen heeft een verstelbaar zadel en zo is de houten loopfiets vanaf 2 jaar tot 6 jaar te gebruiken door het telkens af te stellen op de veranderende lengte van jouw kindje. Bekijk ons volledige assortiment en bestel de loopfiets die aan jouw wensen voldoet.

Bestellen loopfiets hout vanaf 2 jaar

Voor welke fiets je ook gaat, ze zijn allemaal van hoge kwaliteit aangezien we enkel A-merken in ons assortiment voeren. Bestel je voor 20:00 uur dan verzenden we het nog dezelfde dag. Aangezien wij geen verzendkosten rekenen voor bestellingen vanaf 20 euro, verzenden we de loopfiets gratis. Je betaalt uiteraard ook geen verzendkosten wanneer je het op komt halen in een van onze tien megastores. Je kunt daar ook ons assortiment met eigen ogen komen bekijken. Een team van productspecialisten kan jou ook verdere helpen bij jouw keuze. Je vindt de adresgegevens en openingstijden op onze website.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Kid's Concept NEO Loopfiets

  Met de Kid's Concept NEO Loopfiets leert je kindje op de juiste manier zijn of haar evenwicht bewaren. Het stijlvolle loopfietsje heeft een houten frame, volrubberen banden en is uitgevoerd in neutrale kleuren.
  109,95
 • Quick view

  Trybike Steel Vintage Loopfiets

  Deze Trybike Steel Vintage Loopfiets is perfect om je kindje te leren lopen en bevorderd de motoriek van je kindje. Het loopfietsje heeft een stijlvolle uitstraling en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  Normale prijs: 99,95

  Special Price 99,-

 • Quick view

  Trybike Steel Loopfiets

  Deze Trybike Steel Loopfiets is perfect om je kindje te leren lopen en bevorderd de motoriek van je kindje. Het Trybike loopfietsje heeft een luxe uitstraling en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  104,95
 • Quick view

  Kid's Concept Aiden Loopauto

  Met de Kid's Concept Aiden Loopauto leert je kindje zijn of haar evenwicht bewaren. De stijlvolle loopauto heeft een houten frame, een rubberen rand om de wielen en is uitgevoerd in een neutrale kleur.

  109,95

  85,26

 • Quick view

  Little Dutch Houten Loopscooter

  Scoor deze stoere Little Dutch Houten Loopscooter, en jouw kindje zal stralen! Door de vrolijke kleur springt de scooter er echt uit! Gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

  89,95

  79,96

5 Resultaten
Trustpilot