Houten baby loopfiets 2 jaar

Hout is een schitterend materiaal voor verschillende kindermeubelen maar natuurlijk ook voor speelgoed. Bij Babypark hebben we ook schitterende houten baby loopfietsen vanaf 2 jaar. We hebben ook driewielers die voor jongere leeftijden geschikt zijn maar de loopfietsen op twee wielen zijn het beste geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Zij zijn al iets verder in de motorische ontwikkeling en beschikken vaak over beter evenwichtsgevoel. Door een houten loopfiets vanaf 2 jaar te gebruiken, trainen ze eigenlijk ongemerkt om uiteindelijk op een echte fiets te fietsen. Bij Babypark hebben we verschillende mooie uitvoeringen van een loopfiets van hout vanaf 2 jaar.>

Lees meer...

Assortiment houten loopfietsen

De houten fietsen van Janod zijn perfect geschikt als houten baby loopfiets vanaf 2 jaar. Wij hebben verschillende schitterende modellen in ons assortiment van retro-look tot een typische meisjesfiets. Een van de modellen heeft een verstelbaar zadel en zo is de houten loopfiets vanaf 2 jaar tot 6 jaar te gebruiken door het telkens af te stellen op de veranderende lengte van jouw kindje. Ook van Little Dutch en Geuther hebben we schitterende houten loopfietsen te koop. Bekijk ons volledige assortiment en bestel de loopfiets die aan jouw wensen voldoet.

Bestellen loopfiets hout vanaf 2 jaar

Voor welke fiets je ook gaat, ze zijn allemaal van hoge kwaliteit aangezien we enkel A-merken in ons assortiment voeren. Bestel je voor 20:00 uur dan verzenden we het nog dezelfde dag. Aangezien wij geen verzendkosten rekenen voor bestellingen vanaf 20 euro, verzenden we de loopfiets gratis. Je betaalt uiteraard ook geen verzendkosten wanneer je het op komt halen in een van onze tien megastores. Je kunt daar ook ons assortiment met eigen ogen komen bekijken. Een team van verkoopspecialisten kan jou ook verdere helpen bij jouw keuze. Je vindt de adresgegevens en openingstijden op onze website.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Kinderfeets Classic Bamboo Loopfiets

  Deze Kinderfeets Classic Bamboo Loopfiets is ideaal om je kindje te leren lopen! Daarnaast bevorderd het ook de motoriek van je kindje. De loopfiets heeft een luxe uitstraling en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  114,95

  78,71

 • Quick view

  Little Dutch Houten Loopscooter

  Scoor deze mooie scooter van het merk Little Dutch, en jouw kindje zal stralen! Door het vrolijke kleurtje en de leuke figuurtjes springt deze loopscooter er echt uit. Verwen jouw kleintje met deze mooie loopscooter!
  67,95
 • Quick view

  Sebra Scooter Grey

  De Sebra Scooter Grey is ideaal dankzij de rubberen banden kan je kindje binnen rijden zonder dat er krassen op de grond ontstaan. Deze scooter is gemaakt van beukenhout en biedt jouw kindje veel speelplezier.

  169,95

  149,95

3 Resultaten