Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Houten baby loopfiets 2 jaar

Hout is een schitterend materiaal voor verschillende kindermeubelen maar natuurlijk ook voor speelgoed. Bij Babypark hebben we ook schitterende houten baby loopfietsen vanaf 2 jaar. We hebben ook driewielers die voor jongere leeftijden geschikt zijn maar de loopfietsen op twee wielen zijn het beste geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Zij zijn al iets verder in de motorische ontwikkeling en beschikken vaak over beter evenwichtsgevoel. Door een houten loopfiets vanaf 2 jaar te gebruiken, trainen ze eigenlijk ongemerkt om uiteindelijk op een echte fiets te fietsen. Bij Babypark hebben we verschillende mooie uitvoeringen van een loopfiets van hout vanaf 2 jaar.>

Lees meer...

Assortiment houten loopfietsen

Onze houten fietsen zijn perfect geschikt als houten baby loopfiets vanaf 2 jaar. Wij hebben verschillende schitterende modellen in ons assortiment van retro-look tot een typische meisjesfiets. Een van de modellen heeft een verstelbaar zadel en zo is de houten loopfiets vanaf 2 jaar tot 6 jaar te gebruiken door het telkens af te stellen op de veranderende lengte van jouw kindje. Bekijk ons volledige assortiment en bestel de loopfiets die aan jouw wensen voldoet.

Bestellen loopfiets hout vanaf 2 jaar

Voor welke fiets je ook gaat, ze zijn allemaal van hoge kwaliteit aangezien we enkel A-merken in ons assortiment voeren. Bestel je voor 20:00 uur dan verzenden we het nog dezelfde dag. Aangezien wij geen verzendkosten rekenen voor bestellingen vanaf 20 euro, verzenden we de loopfiets gratis. Je betaalt uiteraard ook geen verzendkosten wanneer je het op komt halen in een van onze tien megastores. Je kunt daar ook ons assortiment met eigen ogen komen bekijken. Een team van productspecialisten kan jou ook verdere helpen bij jouw keuze. Je vindt de adresgegevens en openingstijden op onze website.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

3 producten

Populariteit
 • Trybike Steel Loopfiets
  104,95 Adviesprijs 0,-
 • Trybike Steel Vintage Loopfiets
  104,95 Adviesprijs 0,-
 • Little Dutch Houten Loopscooter
  64,50 Adviesprijs 0,-
 • Filteren

  3 producten

  Populariteit
  Oval loader